EvetSenin de mi
Ay ben artık yapmıcamKız daynmyırmkı esım de dıyorkı varsada cıkmaz ama ben durmuyormkıay dıger gebelıklermde hc boyle bsy ol dı bnde vallahı sansa test yptm ogrenmıstım bunda oyle ol dı
Nrmlde sabah aksam ama bn dısım ıcı de antibiyotik kllndgm ıcın hepsı agır gelmzsn dye bırnı sabah ıcyorm dıgerı aksamNasıl sabah aksam mı kullanıyosun
Bezmn tekrarlıycan testı berber aynı gun yapalmAy ben artık yapmıcam
Ben bu ay daha hic test yapmadım bat 17 ama her ay 3 gün gecikiyor benim o yuzden 20sinde regl olmazsam yapmayı dusunuyorum canım senin bat ne zamandıBezmn tekrarlıycan testı berber aynı gun yapalm
Bnmde 18.20 arası cnmBen bu ay daha hic test yapmadım bat 17 ama her ay 3 gün gecikiyor benim o yuzden 20sinde regl olmazsam yapmayı dusunuyorum canım senin bat ne zamandı
Bnmde 18.20 arası cnm
Tamam anlstık cnmHadi bakalım 20sine kadar olmazsak yapıyoruz tamammı
Özelden yazdım sana 20sinde haberleselimmcnmTamam anlstık cnm
Benim arada bir de kimyasal gebelik oldu. Şimdiki sabırsızlık da benim biraz yaştan dolayı. Bir de zaten genel olarak heyecanlı, takıntılı ve kontrolcü bir insanım. Hamileliği çoook özledim. Çocuğumun kardeşi olsun istiyorum. Allah tüm isteyenlere versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biraz da böyle heyecanlı şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Sürekli girip buraları okumak, vücudumu dinlemek, ne biliyim oturup dualar etmek, başkalarının umut verici hikayelerini dinlemek, burda başkalarına destek olmak, yardımcı olmaya çalışmak, başkalarına dua etmek ve başkalarının duasını almak, aynı hisleri yaşayan kadınlarla sohbet etmek, anlaşıldığını hissetmek... bunlar iyi geliyor şu an banaEvetdaha rahat relax olmamiz gerekirken ilkmis gibi sabirsizlanmamiz normal mi
Erken gebelık tavsye ederm cnmBugünü de atlatırsak bata 5 diyeceğim hadi inşallah4 gün kala kaset testte çıkar mı acaba
Amiin ne guzel anlatmissin duygularini biraz kendimi gördüm sankiBenim arada bir de kimyasal gebelik oldu. Şimdiki sabırsızlık da benim biraz yaştan dolayı. Bir de zaten genel olarak heyecanlı, takıntılı ve kontrolcü bir insanım. Hamileliği çoook özledim. Çocuğumun kardeşi olsun istiyorum. Allah tüm isteyenlere versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biraz da böyle heyecanlı şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Sürekli girip buraları okumak, vücudumu dinlemek, ne biliyim oturup dualar etmek, başkalarının umut verici hikayelerini dinlemek, burda başkalarına destek olmak, yardımcı olmaya çalışmak, başkalarına dua etmek ve başkalarının duasını almak, aynı hisleri yaşayan kadınlarla sohbet etmek, anlaşıldığını hissetmek... bunlar iyi geliyor şu an bana
5 yaşında. Seninki?Amiin ne guzel anlatmissin duygularini biraz kendimi gördüm sankiilk cocugun kac yaşında?
Allah sizlere bağışlasın kuzularınızıAsallah benımde 6 yasında kızım 5 yasında oglum var
Benimkide 3 yaş 9 aylık5 yaşında. Seninki?
Amın cnm hepımıznkınıAllah sizlere bağışlasın kuzularınızısizleri de onlara.
Maşallah Allah bağışlasınBenimkide 3 yaş 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?