Amin cumlemizinkiniMaşallah Allah bağışlasın
Selam günaydın canım ya bu hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor birde aynı adet belirtilerine benziyor bilemiyoruz vallaSelam herkese, benimde bat 8 gun kaldi. Fakat her ay yumurtlamadan adete kadar aşırı bel ağrısı çekiyorum bebek denedigmizden beri. Bu ayda bel agrisi var, akinti var.
Evet maalesefSelam günaydın canım ya bu hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor birde aynı adet belirtilerine benziyor bilemiyoruz valla
Ben canım aksam mıdem bulandı araraara gozum kararıyor ve belım aygım agryorKızlar sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün ayağa kalkarken gözüm kararıyor, kalbim hızla çarpıyor hafif midem bulanıyor… Bat a kaldı 7 …
Tansiyonum düşük sanırım var mı başka ben gibi ?
Bende boyleyim bunlara ek olarak ayaga kalkinca kasıklarim cok geriliyor batıyorKızlar sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün ayağa kalkarken gözüm kararıyor, kalbim hızla çarpıyor hafif midem bulanıyor… Bat a kaldı 7 …
Tansiyonum düşük sanırım var mı başka ben gibi ?
Aynen bel ve karın ağrısı ama sürekli değil geliyor 1/2 saat sonra hafifliyor … adet ve gebelik belirtileri o kadar aynıki ayırt etmek imkansız gibiBen canım aksam mıdem bulandı araraara gozum kararıyor ve belım aygım agryor
Kesınlıkle cnmAynen bel ve karın ağrısı ama sürekli değil geliyor 1/2 saat sonra hafifliyor … adet ve gebelik belirtileri o kadar aynıki ayırt etmek imkansız gibi
Evet dün de karın kasık ağrısı kıvrandırdı bugün yok gitmişBende boyleyim bunlara ek olarak ayaga kalkinca kasıklarim cok geriliyor batıyor
Normalde kac gun dongunuz? 43 gun cok fazla geldiKızlar merhaba adet döngümün 43.günündeyim 28.gün kan testi 3gün önce de idrar testi yaptım fakat negatif sizce hala şansım var mıdır hani geç döllenme vs. Göğüslerim çok ağrıyor 2haftadır neredeyse ama başka bi şey yok arada kasık ağrısı olacak gibi hissediyorum ama gelen giden de yok sizce ne ypsam
Pkos olduğu için arada böyle düzensizlikler oluuor, ortalama 30-33günNormalde kac gun dongunuz? 43 gun cok fazla geldi
10 gun gecikme normalde testlerde cikar. İsterseniz bir doktora gorunun.Pkos olduğu için arada böyle düzensizlikler oluuor, ortalama 30-33gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?