Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Ya kızlar ben asırı acıkıyorum neden boyle oldu anlmdmkı nrmlde bn sbah kahvltı yapıp aksam ıse bsyler atstrp duran ınsandım smdı ıse yok saat bası acıkıyorum ya

Bu gun artıq mənimdə BAT-a 8 gün qalıb. Bel ağrım çox,istiliyim birdə sinə ağrım var.Sanki qollarımın altına doğru ağrı yayılıb və sinəm dolğunlaşıb.İştahsızam. Birdə ruh halım qarışıqdı.

Selam herkese, benimde bat 8 gun kaldi. Fakat her ay yumurtlamadan adete kadar aşırı bel ağrısı çekiyorum bebek denedigmizden beri. Bu ayda bel agrisi var, akinti var.

Selam herkese, benimde bat 8 gun kaldi. Fakat her ay yumurtlamadan adete kadar aşırı bel ağrısı çekiyorum bebek denedigmizden beri. Bu ayda bel agrisi var, akinti var.
Selam günaydın canım ya bu hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor birde aynı adet belirtilerine benziyor bilemiyoruz valla

Kızlar sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün ayağa kalkarken gözüm kararıyor, kalbim hızla çarpıyor hafif midem bulanıyor… Bat a kaldı 7 …
Tansiyonum düşük sanırım var mı başka ben gibi ?

Ben canım aksam mıdem bulandı araraara gozum kararıyor ve belım aygım agryor

Bende boyleyim bunlara ek olarak ayaga kalkinca kasıklarim cok geriliyor batıyor

Bakalım bu başlıkta kimler bu ay güzel haberi alacak benim yumurtlama zamanından beri göğüslerim çok acıyordu ama 2 gündür ağrılar azaldı. Gebelik belirtim hiç yok. Hamile kaldığımda sivilcem çıkmazdı, sivilceler de çıkıyor. 8 gün kaldı reglime. Pek umudum yok ama bu ay için.

Bende bi kac gun oncesine kadar kesin var bebek diyordum çünkü oglumdaki gibi kasiklarim surekli ağrıyordu goguslerim falan ama agri diger gunlere göre azaldi ani hareket yapinca oluyor daha cok o yuzden pek umudum kalmadi nasip yinede allah bilir

Kızlar merhaba adet döngümün 43.günündeyim 28.gün kan testi 3gün önce de idrar testi yaptım fakat negatif sizce hala şansım var mıdır hani geç döllenme vs. Göğüslerim çok ağrıyor 2haftadır neredeyse ama başka bi şey yok arada kasık ağrısı olacak gibi hissediyorum ama gelen giden de yok sizce ne ypsam

Normalde kac gun dongunuz? 43 gun cok fazla geldi

Benimde bir belirtim yok ara ara regl olacağım gibi his oluyor o kadar sanırım en belirtisiz benim kaşık ağrısı vs hiç olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…