Hosgeldın cnm yınede bır belırtı vamıs sende ne gzl o bıle bır umutKızlar merhaba benimde bat 17 Ağustos ama her ay 3 gün gecikiyor o yuzden 20sine kadar beklicem birde bende pcos var o yuzden ümitsizim ama bu ay sebepsizce bir mide bulantısı icerisindeydim hamilelige yormak istemiyorum belki sıcaktandır falansadece şu yüzden ümidim var doktorum 21. Gün progesteron istedi yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamış o yuzden ümitliyim yanii dün bel agrım vardı bugun belimde agrı yok ama gögüslerime dokunamıyorum bile çok şiş
Attım canım, fotoğrafını da çekmedim. Çekecek bir şey yoktu. Silik çizgi falan hiçbir şey yoktu. Hem de erken gebelik testiydi.Bizmle pylsrmsn cnm
Olsun canım belkı erken bnde yaptm bndede bsy cıkmadı gıbı ama umudu kesmek yokkkkAttım canım, fotoğrafını da çekmedim. Çekecek bir şey yoktu. Silik çizgi falan hiçbir şey yoktu. Hem de erken gebelik testiydi.
Bir şey çıkmadı 'gibi' derken? :) silik çizgi falan mı gördün yoksa? Sende varsa fotoğrafını paylaşır mısın?Olsun canım belkı erken bnde yaptm bndede bsy cıkmadı gıbı ama umudu kesmek yokkkk
Hosbuldum balım bilmiyorum ya mide bulantısını belirti olarak saymıyorum yani artık o kadar alıstım ya her ay negatif görmeye hatta böyle trendyoldan çoklu erken gebelik testi almıstım yapmak istemiyorum artıkHosgeldın cnm yınede bır belırtı vamıs sende ne gzl o bıle bır umut
Merhaba, test hangi marka ve kaça aldınız acaba?Hosbuldum balım bilmiyorum ya mide bulantısını belirti olarak saymıyorum yani artık o kadar alıstım ya her ay negatif görmeye hatta böyle trendyoldan çoklu erken gebelik testi almıstım yapmak istemiyorum artık
Merhaba canım link atayım sana ben 5lisini almıştım prodoctor marka Prodoctor Early Erken Gebelik Testi %99.8 Kesin Sonuç X 12 Adet Fiyatı, Yorumları - TrendyolMerhaba, test hangi marka ve kaça aldınız acaba?
Boyle cıktı cnmBir şey çıkmadı 'gibi' derken? :) silik çizgi falan mı gördün yoksa? Sende varsa fotoğrafını paylaşır mısın?
Bu marka baya iyi diye biliyorum.Merhaba canım link atayım sana ben 5lisini almıştım prodoctor marka Prodoctor Early Erken Gebelik Testi %99.8 Kesin Sonuç X 12 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kaç gün sonra böyle cıktıBoyle cıktı cnm
Evet arkadasım bu markayla hamile oldugunu öğrenmiştiBu marka baya iyi diye biliyorum.
Bugun yumurtlmanın 7 gunu canm adette 18.20 arasıKaç gün sonra böyle cıktı
Bendede böyle cıkmıstı gebe kalmamıştım kuruluk çizgisi oluyormuş buBugun yumurtlmanın 7 gunu canm adette 18.20 arası
Hic duymadim ama supheleniyorsaniz test yapabilirsiniz.Kızlar adetten 2 3 gün önce göğüsten göz yaşı gibi sıvı gelmesi hamilelik belirtisi mi sizce?
Yok cnm cızgı bsy cıködı zatenBendede böyle cıkmıstı gebe kalmamıştım kuruluk çizgisi oluyormuş bu
Hayırlısı olsun canım ya bence erken test yapma valla bende öyle yapıyordum cok umutlanıyorum sonraYok cnm cızgı bsy cıködı zaten
Hoşgeldin canım, benim de 6 günüm kaldı regle. İnşallah gelir bu sefer minik kuşum. Senin de gelir inşallah. Beraber takip edelim, hiç farkettiğin bi belirti var mıselam kızlar bende bekleyenlerdenim bu 3.ayımız oluyor denemeye başlayalı bu aydan umudum var bakalım inşallah benimde tam 8 günüm var hepimiz birbirimize 8 gün sonunda mutlu haberler verelim inşallah :))
Yok burktm cnm cuma ypcmHayırlısı olsun canım ya bence erken test yapma valla bende öyle yapıyordum cok umutlanıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?