Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Selam kizlar benimde bat 20 agustos. 7 gün var yani ama bugun dayanamadim normal kaset test yaptim negatif çıktı. Belirtiler de var aslinda ama bilmiyorum psikolojik midir. Kasık ve bel agrisi goguslerde hassasiyet ve ağrı sık wc ye gitme vs. Erken mi oldu acaba test biraz umutlarim kırılmadı degil

Kaset testı ıcın erken cnm erkn geblıkde dnemn lazmdı

Kaset testı ıcın erken
Insallah o yuzden cikmamistir ya
sabah ilk ıdrar ıle yp cnm

Kızlar ben size bir şey anlatayım; eski mesajlarımda da görebilirsiniz, o zamanlar yine burda başka hanımlarla yazışıyorduk, ilk hamileliğimde çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 8 gün sonra test yaptım, pozitifi görünce sevindim gittim kan verdim 9 küsür bir şey çıktı. Sonradan jeton düştü aa dedim bu iğneden dolayı böyle çıktı heralde falan.. çünkü iğne beta hcg yi arttırıyor, sonradan aklıma geldi. Ertesi gün yani 9. gün yine test yaptım evde, çizgi silikleşmişti. 10. gün yine yaptım tamamen negatifti. Yani iğnenin etkisi tamamen kaybolmuştu. Ve ben hamile değilim diye ümidi kestim o ay. Aradan 1 hafta geçti, iğnenin tam 17. günü yine evde test yaptım anında 2 çizgi çıktı, hemen kan verdim, 2264 çıktı beta.
Yani belki 11. gün de test yapsam tekrar görecektim pozitifi bilmiyorum. Birden mi yükselmeye başlıyor bu beta hcg anlamadım. Yani belli bir günün öncesinde yapmamak lazım testi. Bunu bile bile ben hala yapıyorum o ayrı bir mevzu :)))
Bu arada yaptığım tüm testler erken gebelik testiydi.

Seninde mi ikinci gebelik olacak bu canim ?

Kız yapma hahha bende 5li almıstım 2sini kullandım artık kullanmıcam

Kız yapma hahha bende 5li almıstım 2sini kullandım artık kullanmıcam
Kız daynmyırmkı esım de dıyorkı varsada cıkmaz ama ben durmuyormkı ay dıger gebelıklermde hc boyle bsy ol dı bnde vallahı sansa test yptm ogrenmıstım bunda oyle ol dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…