Yumurtlamyı gordnmu cnmKızlar merhaba adet döngümün 43.günündeyim 28.gün kan testi 3gün önce de idrar testi yaptım fakat negatif sizce hala şansım var mıdır hani geç döllenme vs. Göğüslerim çok ağrıyor 2haftadır neredeyse ama başka bi şey yok arada kasık ağrısı olacak gibi hissediyorum ama gelen giden de yok sizce ne ypsam
Yumurtlamyı gordnmu cnm
Adet olmayı bekliyordum hsg çekimi için ama kısmet artık. Yarın kan testi verip dr gitmeyi düşünüyoeum10 gun gecikme normalde testlerde cikar. İsterseniz bir doktora gorunun.
Tatlım bendede pcos var böyle gecikmeler normal umutlanma ben hep umutlanıyordum adetim gecikince ama olmuyor gec döllenme fakan kendimizi kandırıyoruzPkos olduğu için arada böyle düzensizlikler oluuor, ortalama 30-33gün
Çattt diye yüzleştirdin sağolTatlım bendede pcos var böyle gecikmeler normal umutlanma ben hep umutlanıyordum adetim gecikince ama olmuyor gec döllenme fakan kendimizi kandırıyoruz
Malesef olsa çıkardı. Adet düzensizliği bu, umarım hemen adet olursunuz ve tekrar denersinizKızlar merhaba adet döngümün 43.günündeyim 28.gün kan testi 3gün önce de idrar testi yaptım fakat negatif sizce hala şansım var mıdır hani geç döllenme vs. Göğüslerim çok ağrıyor 2haftadır neredeyse ama başka bi şey yok arada kasık ağrısı olacak gibi hissediyorum ama gelen giden de yok sizce ne ypsam
Napayım aşko bende hep hüsran sonuclarla karşılaşıyorum o yuzden yeterr bee bıhtıhhhhÇattt diye yüzleştirdin sağolevet doğru söylüyorsun 6yıldır aynı şeyleri yaşıyorum ama umut
Ben ama. NegatifBugun test yapan var mi kizlar
Erken gebelik testi miydiBen ama. Negatifama suan asırı bel agrısı ve ayak ağrısı var
Evt cnmErken gebelik testi miydi
Ben yarın alıp salı yapacağım yarın dayanabilirsemBugun test yapan var mi kizlar
Kacıncı gun oluyor canımBen yarın alıp salı yapacağım yarın dayanabilirsem
Bende alsam mi diyorum yoksa saglik ocaginda kan mi versem diyorum en iyisi beklemek aslinda ama iste sabredemiyorumBen yarın alıp salı yapacağım yarın dayanabilirsem
Kacıncı gundesn tatlımBende alsam mi diyorum yoksa saglik ocaginda kan mi versem diyorum en iyisi beklemek aslinda ama iste sabredemiyorum
Bata 6 gün var iste canim 20 agustos batKacıncı gundesn tatlım
Yumurtlamının ustunden kac gun gectıBata 6 gün var iste canim 20 agustos bat
İnşallah.. bi an önce olayım hsg çektiricem bu ay artıkMalesef olsa çıkardı. Adet düzensizliği bu, umarım hemen adet olursunuz ve tekrar denersiniz
He valla doğru söylüyorsun. Nolacak bu halimizNapayım aşko bende hep hüsran sonuclarla karşılaşıyorum o yuzden yeterr bee bıhtıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?