Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Yumurtlamyı gordnmu cnm

Pkos olduğu için arada böyle düzensizlikler oluuor, ortalama 30-33gün
Tatlım bendede pcos var böyle gecikmeler normal umutlanma ben hep umutlanıyordum adetim gecikince ama olmuyor gec döllenme fakan kendimizi kandırıyoruz

Bende pcos oldugundan dolayı yumurtlama da sıkıntı yasıyordum ama bu ay progesterona göre yumurtam saglıklı catlamıs o yuzden ümitliyim bat 17 Ağustos 2 gün önce aşırı bi bel agrısı ve gögüs şişkinligi vardı ama bel agrısı gecti 2 gündür gögüs şişliği duruyor biraz kasıklarda batma ve hafif sızlamalar var bendede belirtiler bunlar

Tatlım bendede pcos var böyle gecikmeler normal umutlanma ben hep umutlanıyordum adetim gecikince ama olmuyor gec döllenme fakan kendimizi kandırıyoruz
Çattt diye yüzleştirdin sağol evet doğru söylüyorsun 6yıldır aynı şeyleri yaşıyorum ama umut

Malesef olsa çıkardı. Adet düzensizliği bu, umarım hemen adet olursunuz ve tekrar denersiniz

Çattt diye yüzleştirdin sağol evet doğru söylüyorsun 6yıldır aynı şeyleri yaşıyorum ama umut
Napayım aşko bende hep hüsran sonuclarla karşılaşıyorum o yuzden yeterr bee bıhtıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…