Allaha dua ediyorum sadece baska birsey yapamıyorum inofolic combi alıcam onla hamile kalırım belkiHe valla doğru söylüyorsun. Nolacak bu halimiz
Suan folik asit kullanmiyor musunAllaha dua ediyorum sadece baska birsey yapamıyorum inofolic combi alıcam onla hamile kalırım belki
Doktor folbiol vermisti ama inofolicle gebe kalan cok olmus icinde inositol oldugu icin onu denicem bendeSuan folik asit kullanmiyor musun
He anladim banada folicus verdi ilk hamileligimde de onu kullanmistimDoktor folbiol vermisti ama inofolicle gebe kalan cok olmus icinde inositol oldugu icin onu denicem bende
İnofolic denicem ya bakalım dua et bana inşallah gebe kalırım çok istiyorum çokHe anladim banada folicus verdi ilk hamileligimde de onu kullanmistim
Bata yarın 4 kalacak, ilişki üzerinden 17 gün geçmiş oluyorKacıncı gundesn tatlım
E kız ypsna test cıkar o varsaBata yarın 4 kalacak, ilişki üzerinden 17 gün geçmiş oluyor
Korkuyorum yapmaya aslında.. bir şey çıkmazsa diyeE kız ypsna test cıkar o varsa
Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin en kisa sürede canimİnofolic denicem ya bakalım dua et bana inşallah gebe kalırım çok istiyorum çok
İliskiye girebilirsin ama 2-3 günde bi gir eger gebe oldugun kesin degilseYa kizlar birsey sorucam biraz özel olacak ama. Biz simdi iliskiye ara mi vermeliyiz adeti görene kadar ? Yani diyelim ki embriyo dollendi ve yerlesme aşamasında suan yasadigimiz iliski ona herhangi bi zarar verir mi ?
Yani kesin degil ama eger varsa zarari olur mu diye düşündüğümden pek o toplara girmiyorumİliskiye girebilirsin ama 2-3 günde bi gir eger gebe oldugun kesin degilse
Temkinli davran canım ilişki her zaman olur ama gebelik her zaman olmuyor cok zor dikkatli ol ama iliskide birsey olacagını sanmıyorum sureklı girmezsen ilişkiye sorun olmazYani kesin degil ama eger varsa zarari olur mu diye düşündüğümden pek o toplara girmiyorum
Sagol cevabin icin canimTemkinli davran canım ilişki her zaman olur ama gebelik her zaman olmuyor cok zor dikkatli ol ama iliskide birsey olacagını sanmıyorum sureklı girmezsen ilişkiye sorun olmaz
Merhba cnm bnmde bu ay bos gececek glpaKızlar selamregliye son 4 gün göğüs hassasiyeti ve losyon akıntı harici hiçbir belirti kalmadı zannedersem bu ayda boş geçtik güzel haber verecek olan var mı? Umut olsun önümüzdeki aylar için bize en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?