BeeeenKızlar gogus etrafında renk degısmı olan varmı acaba ya??
Bnde aksam fark ettm ama emın olmdm yaBeeeenbildiğin siyah oldu göğüs uçlarım
Valla ben 4 gün kala pes ediyorum umarım sizden güzel haberler alırım canımBnde aksam fark ettm ama emın olmdm ya
Kız pes etmek yok kırmızlar gelene kadrValla ben 4 gün kala pes ediyorum umarım sizden güzel haberler alırım canım
İnan 1 tane testim var evde 4 tam sınır gün ya işe gitmeden yapayım dedim bildiğin savaş verdim kendimle yapıp yapmamak arasında sonra bıraktım geri 4 günüm kaldı zaten şimdi moral bozmayayım dedimKız pes etmek yok kırmızlar gelene kadr
Yumurtlama ustunden kac gun gectı cnmİnan 1 tane testim var evde 4 tam sınır gün ya işe gitmeden yapayım dedim bildiğin savaş verdim kendimle yapıp yapmamak arasında sonra bıraktım geri 4 günüm kaldı zaten şimdi moral bozmayayım dedim
Gunaydın kızlar nasıl gıdıyor belırtısı olan varmı test yapan varmı
Hadı güzel haberler ıle gel canm bat kac gun varBen bugün yapacağım dua edin
İnan 1 tane testim var evde 4 tam sınır gün ya işe gitmeden yapayım dedim bildiğin savaş verdim kendimle yapıp yapmamak arasında sonra bıraktım geri 4 günüm kaldı zaten şimdi moral bozmayayım dedim
6 ağustos pik gördüm Ovülasyon testinde toplam yumurtlama döneminden 14 pik gördüğüm günün üstünden 9 gün geçtiYumurtlama ustunden kac gun gectı cnm
4 kaldı işteHadı güzel haberler ıle gel canm bat kac gun var
Hayırlısı güzelim inşallah güzel haberlerle gelirsinBenim de 4 kaldı bugün yapacağım test ama sabredebilsem keşke ben de ya..
Hadı kızlar güzel hberler ıle gelın
Bizede haber et mutlaka4 kaldı işte
Ayyy inşallah senden de bi umut haberi alırız canım benimkızlar çatlama iğnesi olmamla beraber 15. günüm ama gebeliğe dair hiç birşey hissetmiyorum kan tahlili verdim az önce bir umut bakalım sonuç nasıl olacak
Sonucunu paylaş bizle mutlakakızlar çatlama iğnesi olmamla beraber 15. günüm ama gebeliğe dair hiç birşey hissetmiyorum kan tahlili verdim az önce bir umut bakalım sonuç nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?