Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Cnm herkesde olck due bsy yok yanı

Beeeen bildiğin siyah oldu göğüs uçlarım ama netten baktım biraz adet öncesi de olabilir diyo zaten geçen ayda ağrı vardı göğsümde
Gögüs ucu kenarında pütürcükler oluyormus bende bi kaç tane var ama bilmiyorum yaa arkadasım böyle hamile oldugunu ögrenmişti

Bence benimde boş ama bekliyoruz işte testlerden falanda vazgectim adet günüm gecene kadar beklicem tabii geçerse. Hakkımızda hayirlisi olsun hepimizin

Gögüs ucu kenarında pütürcükler oluyormus bende bi kaç tane var ama bilmiyorum yaa arkadasım böyle hamile oldugunu ögrenmişti
Ucun kenarlarında olan kahverengi halkada var bende o pütürcükler ama dediğim gibi adet öncesi de bazı kadınlarda renk değişimi ve o pütürcükler olabiliyormuş bilmiyorum kafam çok karışık

Ya bir de benim şöyle bir sorunum var. Korunmadan iliski yasadigimizda benim kasıklarim bi iki gün ağrıyor ama korundugumuzda sorun yok. Acaba enfeksiyon falan mi kapıyorum bununla ilgisi olabilir mi var mi aranizda bu durumu yaşayan? Doktora sormayi da unuttum

Ucun kenarlarında olan kahverengi halkada var bende o pütürcükler ama dediğim gibi adet öncesi de bazı kadınlarda renk değişimi ve o pütürcükler olabiliyormuş bilmiyorum kafam çok karışık
Ya gerçekten kesin şu hamilelik belirtisi gibi birsey diyemiyoruz hep adet belirtisiyle aynıve duygu durumum cok karısık özellikle biraz önce karşıma bi doktor cıktı hastasına gebelik haberini veriyor oturdum agladım taa

Adet yaklastıgı zaman bende oluyor o ama normalde olmuyord

Kontrolden geçtiniz mi hiç çocuğa karar verdiğiniz süreçte
Bide ilişki sonrası vajina kasları kasıldığı için o sancılar normal diye biliyorum ama korunduğumuzda olmuyo diyosun bilemedim

Kontrolden geçtiniz mi hiç çocuğa karar verdiğiniz süreçte
Bide ilişki sonrası vajina kasları kasıldığı için o sancılar normal diye biliyorum ama korunduğumuzda olmuyo diyosun bilemedim
Evet evet ilk gebeligim oncesindede doktora gittim bu ay da gittim gebelik düşünüyorum diye ultrasonla muayene etti hic bi sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…