Cnm herkesde olck due bsy yok yanıKızlar hamilelikte belirti olarak göğüs ağrısı ne zaman başlıyor? Benim kasık ve bel ağrım var ama göğüs ağrım yok bat a daha 12 13 gün var ama eminde olamıyorum kürtaj olduğum için adetim düzensizleşti geçen ay 23.gün adet oldum bu ay 28 günden hesaplıyorum
Diğer gebeliğimde aşırı bir göğüs ağrım vardı o yüzden sanırım o ağrıyı bekliyorum çok zor bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsinCnm herkesde olck due bsy yok yanı
Benim iki gebelikte de gecikmeden sonra gogus agrisi baslamisti.Diğer gebeliğimde aşırı bir göğüs ağrım vardı o yüzden sanırım o ağrıyı bekliyorum çok zor bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kasık ve bel ağrısı daha önceden mi başlamıştıBenim iki gebelikte de gecikmeden sonra gogus agrisi baslamisti.
Gögüs ucu kenarında pütürcükler oluyormus bende bi kaç tane var ama bilmiyorum yaa arkadasım böyle hamile oldugunu ögrenmiştiBeeeenbildiğin siyah oldu göğüs uçlarım ama netten baktım biraz adet öncesi de olabilir diyo zaten geçen ayda ağrı vardı göğsümde
Evet ayni regl olacakmis gibiydim. 1-2 gunluk gecikmede de gogus agrim baslamisti.Kasık ve bel ağrısı daha önceden mi başlamıştı
Bence benimde boş ama bekliyoruz işteKızlar selamregliye son 4 gün göğüs hassasiyeti ve losyon akıntı harici hiçbir belirti kalmadı zannedersem bu ayda boş geçtik güzel haber verecek olan var mı? Umut olsun önümüzdeki aylar için bize en azından
Ucun kenarlarında olan kahverengi halkada var bende o pütürcükler ama dediğim gibi adet öncesi de bazı kadınlarda renk değişimi ve o pütürcükler olabiliyormuş bilmiyorum kafam çok karışıkGögüs ucu kenarında pütürcükler oluyormus bende bi kaç tane var ama bilmiyorum yaa arkadasım böyle hamile oldugunu ögrenmişti
Ya gerçekten kesin şu hamilelik belirtisi gibi birsey diyemiyoruz hep adet belirtisiyle aynıve duygu durumum cok karısık özellikle biraz önce karşıma bi doktor cıktı hastasına gebelik haberini veriyor oturdum agladım taaUcun kenarlarında olan kahverengi halkada var bende o pütürcükler ama dediğim gibi adet öncesi de bazı kadınlarda renk değişimi ve o pütürcükler olabiliyormuş bilmiyorum kafam çok karışık
Adet yaklastıgı zaman bende oluyor o ama normalde olmuyordYa bir de benim şöyle bir sorunum var. Korunmadan iliski yasadigimizda benim kasıklarim bi iki gün ağrıyor ama korundugumuzda sorun yok. Acaba enfeksiyon falan mi kapıyorum bununla ilgisi olabilir mi var mi aranizda bu durumu yaşayan? Doktora sormayi da unuttum
Kontrolden geçtiniz mi hiç çocuğa karar verdiğiniz süreçteYa bir de benim şöyle bir sorunum var. Korunmadan iliski yasadigimizda benim kasıklarim bi iki gün ağrıyor ama korundugumuzda sorun yok. Acaba enfeksiyon falan mi kapıyorum bununla ilgisi olabilir mi var mi aranizda bu durumu yaşayan? Doktora sormayi da unuttum
Adet sebebiyle oluyor bendede evet o ayri ama bu durum hep boyleydi benim yaAdet yaklastıgı zaman bende oluyor o ama normalde olmuyord
Evet evet ilk gebeligim oncesindede doktora gittim bu ay da gittim gebelik düşünüyorum diye ultrasonla muayene etti hic bi sorun yok dediKontrolden geçtiniz mi hiç çocuğa karar verdiğiniz süreçte
Bide ilişki sonrası vajina kasları kasıldığı için o sancılar normal diye biliyorum ama korunduğumuzda olmuyo diyosun bilemedim
Sıkıntılı bir durum tekrar git doktora canımAdet sebebiyle oluyor bendede evet o ayri ama bu durum hep boyleydi benim ya
En iyisi bi daha gideyim aynenSıkıntılı bir durum tekrar git doktora canım
Tbıkı cnmAdete 9 gun kalanlarda gelebilir mi
bata kaç gün var canımmalesef kızlar sonucun 2.30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?