Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

canım benim heves ettirmek istemem ama ben çok silik bi çizgi görüyorum kan mı versen acaba
Aslinda daha net ama telefonda cok cikmiyor
kacinci gün kan vermiştiniz bende polikistigim ignenin 15. günü bugün ama regli olmadım henuz
12 gun vardi adete kan verdigimde ben de pcosum bir oglum var bakalim nasip
belki geç döllenmedir canım umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olsun
Bakalim nasip gec dollenme olamaz iliski 28 ve 29 unda oldu bilmiyorum valla

aranızda daha önce hamile kalan varsa belirtilerini ve kaçıncı gün nasıl öğrendiğini yazabilir mi acaba belki bizim gibi bekleyenlere de örnek olur :)

aranızda daha önce hamile kalan varsa belirtilerini ve kaçıncı gün nasıl öğrendiğini yazabilir mi acaba belki bizim gibi bekleyenlere de örnek olur :)
Benim de bir oglum bir de dusugum var. Ne zaman testlerle takip etsem folik asit vs kullansam olmadi. Tam “eeeh olmuyosa olmuyo bakiyim keyfime” dedim hamile kaldim. Dikkat etmedigim icin normal regl belirtileri vardi. Gecikme olana kadar fark etmedim.

Adetime 3 gün kala silik cizgiyle öğrenmiştim normal kaset testti. Kasiklarim genel olarak agriyordu arada bi agri geciyor tekrar basliyordu bir kac kezde o bicak saplanma hissi olmustu kasiklarimda. En net hatirladigim belirtim bu baska olduysa da hatirlayamiyorum

Ya kizlar birsey sorucam biraz özel olacak ama. Biz simdi iliskiye ara mi vermeliyiz adeti görene kadar ? Yani diyelim ki embriyo dollendi ve yerlesme aşamasında suan yasadigimiz iliski ona herhangi bi zarar verir mi ?
Merhaba, başlığı takip ediyorum, heyecanlı bekleyişleriniz umarım sevinç çığlıklarına karışır hepinizin. Umutsuz vakayken hamile kaldım. 7 aylık şuan. Bu sorunuzu görünce yazmak istedim. Ben hamile olduğumu düşünmediğim için hiç ara vermemiştim regl gecikinceye kadar. Biraz özel olacak ama çok sakin bir cinsel hayatımız da yoktu tabi o zamanlar, narin değildi yani. Bir şey olmuyor. Eğer sağlıksız gebelik olacaksa her türlü düşüyor. Doktorum 3 ay ilişkiyi de yasaklamamıştı bizim. Sadece naziktik o kadar :) Umarım hayırlı haberler alırsınız hepiniz♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…