Bata kac gun var bende 0.100 falan cıkıyordu 2.30 çıkması şaşırttı beni şuan belki gec döllenmedir anca yükseliyordur canımmalesef kızlar sonucun 2.30 çıktı
Teşekkür ederim benim 9 günüm var bugun test yaptım sonuc boylr ama cuma gunu kan negatif cikmistiTbıkı cnm
Oglumda ilk kan testim 2 cikmisti tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür suan 13 aylikmalesef kızlar sonucun 2.30 çıktı
polikistik olduğum için hep düzensiz 15. gün ama iğneden sonrakibata kaç gün var canım
canım benim heves ettirmek istemem ama ben çok silik bi çizgi görüyorum kan mı versen acabaTeşekkür ederim benim 9 günüm var bugun test yaptım sonuc boylr ama cuma gunu kan negatif cikmisti
kacinci gün kan vermiştiniz bende polikistigim ignenin 15. günü bugün ama regli olmadım henuzOglumda ilk kan testim 2 cikmisti tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür suan 13 ayliktekrarlayin testi
belki geç döllenmedir canım umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim benim 9 günüm var bugun test yaptım sonuc boylr ama cuma gunu kan negatif cikmisti
iğneden sonraki 15. günüm regli duzensiz pikosumBata kac gun var bende 0.100 falan cıkıyordu 2.30 çıkması şaşırttı beni şuan belki gec döllenmedir anca yükseliyordur canım
Bendede pcos var igneyi ne zaman oldun ve geçen ay ne zaman regl olduniğneden sonraki 15. günüm regli duzensiz pikosum
Aslinda daha net ama telefonda cok cikmiyorcanım benim heves ettirmek istemem ama ben çok silik bi çizgi görüyorum kan mı versen acaba
12 gun vardi adete kan verdigimde ben de pcosum bir oglum var bakalim nasipkacinci gün kan vermiştiniz bende polikistigim ignenin 15. günü bugün ama regli olmadım henuz
Bakalim nasip gec dollenme olamaz iliski 28 ve 29 unda oldu bilmiyorum vallabelki geç döllenmedir canım umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olsun
regli başlangıcı 18 temmuz iğne 31 temmuz yani regli başladıktan sonra14. gün iğne oldumBendede pcos var igneyi ne zaman oldun ve geçen ay ne zaman regl oldun
Daha erken sanki askım bende 3-4 gün sonra bidaha beta yap yükselebilirregli başlangıcı 18 temmuz iğne 31 temmuz yani regli başladıktan sonra14. gün iğne oldum
doktorum ozaman kan ver demişti ondan verdim beklicem regli olmazsam birdaha veririmDaha erken sanki askım bende 3-4 gün sonra bidaha beta yap yükselebilir
Anladım canım inşallah gebesindirdoktorum ozaman kan ver demişti ondan verdim beklicem regli olmazsam birdaha veririm
Bnm ıkı tane var ama hıcbsy hatrlamyorm beynım reset yanıaranızda daha önce hamile kalan varsa belirtilerini ve kaçıncı gün nasıl öğrendiğini yazabilir mi acaba belki bizim gibi bekleyenlere de örnek olur :)
aman maşallah allah bağışlasınBnm ıkı tane var ama hıcbsy hatrlamyorm beynım reset yanı
Benim de bir oglum bir de dusugum var. Ne zaman testlerle takip etsem folik asit vs kullansam olmadi. Tam “eeeh olmuyosa olmuyo bakiyim keyfime” dedim hamile kaldim. Dikkat etmedigim icin normal regl belirtileri vardi. Gecikme olana kadar fark etmedim.aranızda daha önce hamile kalan varsa belirtilerini ve kaçıncı gün nasıl öğrendiğini yazabilir mi acaba belki bizim gibi bekleyenlere de örnek olur :)
Adetime 3 gün kala silik cizgiyle öğrenmiştim normal kaset testti. Kasiklarim genel olarak agriyordu arada bi agri geciyor tekrar basliyordu bir kac kezde o bicak saplanma hissi olmustu kasiklarimda. En net hatirladigim belirtim bu baska olduysa da hatirlayamiyorumaranızda daha önce hamile kalan varsa belirtilerini ve kaçıncı gün nasıl öğrendiğini yazabilir mi acaba belki bizim gibi bekleyenlere de örnek olur :)
Merhaba, başlığı takip ediyorum, heyecanlı bekleyişleriniz umarım sevinç çığlıklarına karışır hepinizin. Umutsuz vakayken hamile kaldım. 7 aylık şuan. Bu sorunuzu görünce yazmak istedim. Ben hamile olduğumu düşünmediğim için hiç ara vermemiştim regl gecikinceye kadar. Biraz özel olacak ama çok sakin bir cinsel hayatımız da yoktu tabi o zamanlar, narin değildi yani. Bir şey olmuyor. Eğer sağlıksız gebelik olacaksa her türlü düşüyor. Doktorum 3 ay ilişkiyi de yasaklamamıştı bizim. Sadece naziktik o kadar :) Umarım hayırlı haberler alırsınız hepiniz♥Ya kizlar birsey sorucam biraz özel olacak ama. Biz simdi iliskiye ara mi vermeliyiz adeti görene kadar ? Yani diyelim ki embriyo dollendi ve yerlesme aşamasında suan yasadigimiz iliski ona herhangi bi zarar verir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?