Tesekkur ederim cevabiniz icinMerhaba, başlığı takip ediyorum, heyecanlı bekleyişleriniz umarım sevinç çığlıklarına karışır hepinizin. Umutsuz vakayken hamile kaldım. 7 aylık şuan. Bu sorunuzu görünce yazmak istedim. Ben hamile olduğumu düşünmediğim için hiç ara vermemiştim regl gecikinceye kadar. Biraz özel olacak ama çok sakin bir cinsel hayatımız da yoktu tabi o zamanlar, narin değildi yani. Bir şey olmuyor. Eğer sağlıksız gebelik olacaksa her türlü düşüyor. Doktorum 3 ay ilişkiyi de yasaklamamıştı bizim. Sadece naziktik o kadar :) Umarım hayırlı haberler alırsınız hepiniz♥
Bu süreçte 3 doktor değiştirdim, ikisi önerdi biri önermedi ilk 3 ay ilişkiyi. Ama bir şey olmuyormuş denendi ve onaylandıTesekkur ederim cevabiniz icinyalniz benim ilk gebeligimde doktorum ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti aslinda o yuzden kafama takılıyordu bu konu
Koyulasmis cnmYaptım testi kızlar bakabilirsiniz
Erken gebelik testi kuzum bu ama yine iyi mi dyorsunKoyulasmis cnmkan versen 60-70 cikar bence en az
Kac gun gectı cnmYaptım testi kızlar bakabilirsiniz
Geçmedi henüz 4 gün var bataKac gun gectı cnm
Hayırlı olsunYaptım testi kızlar bakabilirsiniz
Yaaa hayrlı olsn cnm yumurtlamnanın ustunden kac gun gectıGeçmedi henüz 4 gün var bata
Yumurtalama takip etmedim rastgele ilişki olmuştu 28indeYaaa hayrlı olsn cnm yumurtlamnanın ustunden kac gun gectı
Var canim hayirli olsun benim de 3 gün kala boyle çıkmıştı ayni gün beta baktırdım 41 çıkmıştı degerim seninde o civardadir muhtemelenYaptım testi kızlar bakabilirsiniz
Şuan ne kadarlık senin canım pekiVar canim hayirli olsun benim de 3 gün kala boyle çıkmıştı ayni gün beta baktırdım 41 çıkmıştı degerim seninde o civardadir muhtemelen
Ilk gebeligimde canim suan olup olmadigini bilmiyorumŞuan ne kadarlık senin canım peki
benim yakinimdaki ozelde b-hcg baktirmak 450tl olmus. Gecikme olmadan gitmemek konusunda kesinlestim.Kızlar kan verdım ama negatf cıktı dokdora soylemıstı suan daha zaten cok erken negatf cıkar dye bana adet gunun gecınce kan ver dedi tekrardan
benim yakinimdaki ozelde b-hcg baktirmak 450tl olmus. Gecikme olmadan gitmemek konusunda kesinlestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?