Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Tesekkur ederim cevabiniz icin yalniz benim ilk gebeligimde doktorum ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti aslinda o yuzden kafama takılıyordu bu konu

Tesekkur ederim cevabiniz icin yalniz benim ilk gebeligimde doktorum ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti aslinda o yuzden kafama takılıyordu bu konu
Bu süreçte 3 doktor değiştirdim, ikisi önerdi biri önermedi ilk 3 ay ilişkiyi. Ama bir şey olmuyormuş denendi ve onaylandı

Kızlar bende katılım size ovilasyon testi ile takip ettim bu ay ayın 7sinde çift köyü çizgiyi gördüm öncesi ve sonrası değerlendirdim ayın 6 7 gün sonra regl olamam lazım ama inşallah bu sefer tutmuştur belirti olurmu sizece yada nezaman test yapmam lazim

regle 6 gün kala hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli bir sol kasık ağrısı ile doktora gittim. yaklaşık 1 haftadır böyle bir ağrıyı çekiyorum ara ara şiddetli ara ara çalışırken işe dalıyorum hafifliyor. Doktor regl gecikmediği için gebelikten şüphelenemem dedi ama yine beta bakalım dedi sonuçlar yaklaşık 1 saat sonra çıktı <0.100 yani negatifim bana ağrı kesici olarak buscopan alabileceğimi söyledi. Burada değerleri sonradan yükselip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar olmuş. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı ? bat son 4 gün şiddetli kasık ağrım , baş ağrım ve baygınlık hissim dışında bir sorunum yok

Kızlar kan verdım ama negatf cıktı dokdora soylemıstı suan daha zaten cok erken negatf cıkar dye bana adet gunun gecınce kan ver dedi tekrardan

Kızlar kan verdım ama negatf cıktı dokdora soylemıstı suan daha zaten cok erken negatf cıkar dye bana adet gunun gecınce kan ver dedi tekrardan
benim yakinimdaki ozelde b-hcg baktirmak 450tl olmus. Gecikme olmadan gitmemek konusunda kesinlestim.

merhaba ben de aranıza katılayım. son 2 aydır adetim üç dört gün geciktiği için uygulamada bu ay 9 günüm var gibi görünüyor, ama önceki ayları esas alırsam 4-5 günüm kalmış olmalı. bu ay ilk ayımız adetim bittiğinden beri her gün ya da gün aşırı korunmasız birlikte olduk. iki gündür adetimden bir önceki günmüş gibi bel ve kasık ağrım, yorgunluk hissim ve iştahım var. henüz çok erken olduğu için test yapmıyorum. en azından bir hafta daha bekleyip yapacağım. umarım hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…