ay valla ben de yapmcam diyorum ama evdeki testleri dün bitirdim az evvel nöbetçi eczane baktım alcam yine giderken, dayanamıyorumYaa evetbende pcos var zaten gec dollenme durumu var dongum uzun cunku kac gundur belortim var bi sansimi deneyeyim dedim ama olmadi. Gunumde denicem bir daha
Bende öyleyim hahaha trendyoldan toplu aldım artık son 2 tane kaldı ama adet oldum diğer aya inşallahay valla ben de yapmcam diyorum ama evdeki testleri dün bitirdim az evvel nöbetçi eczane baktım alcam yine giderken, dayanamıyorum
Sjsjskks beklemek zor geliyo bende calisirken aklimda yok hic bir belirti hissediyorum hemen aklima dusuyo test yapasim geliyo dkdkay valla ben de yapmcam diyorum ama evdeki testleri dün bitirdim az evvel nöbetçi eczane baktım alcam yine giderken, dayanamıyorum
İyi 2 tanr kalmisBende öyleyim hahaha trendyoldan toplu aldım artık son 2 tane kaldı ama adet oldum diğer aya inşallah
Sogan kürü yapcam bu ay inşallah olumlu sonuç alırım kızlar dua edinİyi 2 tanr kalmis
İnsallah hayirlisi olsun. Ben en son lisede sogn kuru yapmistim regl duzensizligim coktu. Bebek icinde ise yariyor mu? Suan regl duzenli her ay ayni gunSogan kürü yapcam bu ay inşallah olumlu sonuç alırım kızlar dua edin
Sogan kürü yapan tüm arkadaslarım aynı ay içinde hamile kaldı o yüzden bende denicem özellikle pcosa da cok iyi geliyormusİnsallah hayirlisi olsun. Ben en son lisede sogn kuru yapmistim regl duzensizligim coktu. Bebek icinde ise yariyor mu? Suan regl duzenli her ay ayni gun
Nasil yapiliyo biliyomusun? Bende pcos da varSogan kürü yapan tüm arkadaslarım aynı ay içinde hamile kaldı o yüzden bende denicem özellikle pcosa da cok iyi geliyormus
canm ben yumurtlamanın 8 gunu kan verdim negatif cıktı 9.gün ıdrar testı yptm sılık cızgı cıktı 10. gun yıne yaptm bır tık nettı kan verdim 17 cıktıay valla ben de yapmcam diyorum ama evdeki testleri dün bitirdim az evvel nöbetçi eczane baktım alcam yine giderken, dayanamıyorum
Canım adet bittikten 2 gün sonda 1.5 su bardağı icme suyuna bir tane soganı ince kabugu soyulmus sekilde 4e bölüp 5-6 dk kaynatıyorsun sonra süzüp ılık sekilde yani soguk olmayacak ılıktan biraz sıcak olacak sekilde sabah aksam 15 gün boyunca aç karnına içiyorsunNasil yapiliyo biliyomusun? Bende pcos da var
Hatta YouTube a yaz İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye detaylı anlatıyor canımNasil yapiliyo biliyomusun? Bende pcos da var
Tamamdır bende yapicam bu ay da bebis olmazsa tesekkur ederimmCanım adet bittikten 2 gün sonda 1.5 su bardağı icme suyuna bir tane soganı ince kabugu soyulmus sekilde 4e bölüp 5-6 dk kaynatıyorsun sonra süzüp ılık sekilde yani soguk olmayacak ılıktan biraz sıcak olacak sekilde sabah aksam 15 gün boyunca aç karnına içiyorsun
Rica ederim canım şifa olur inşallahTamamdır bende yapicam bu ay da bebis olmazsa tesekkur ederimm
Anladimm ben inostrol kullanmistim o da yapar dedi eczaci ama ben cok kullanamadim 2 tane suda eriyen ictim sonra biraktim midemi bulandirdi cokRica ederim canım şifa olur inşallahhe birde 8-9. Günde hafif kanama yapabiliyormuş normalmiş yani eger öyle birşeyin olursa korkma endişelenme arkadaşlarım söyledi lekelenme kanama yapabiliyormuş ama hamileler şuan yani
O ne oluyor folik asit miAnladimm ben inostrol kullanmistim o da yapar dedi eczaci ama ben cok kullanamadim 2 tane suda eriyen ictim sonra biraktim midemi bulandirdi cok
Sogan suyuda ilk içtiginde mideni bulandırabilir ama sakın bırakma ilk gün icince alışıyorsunAnladimm ben inostrol kullanmistim o da yapar dedi eczaci ama ben cok kullanamadim 2 tane suda eriyen ictim sonra biraktim midemi bulandirdi cok
Canım çörek otu kürünü ve çakşır suyunu dene bu ay inşallah güzel haber alacaksın bende âdeti Bekliyorum eğer adet olursam bende yapıcamHatta YouTube a yaz İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye detaylı anlatıyor canım
Canım çörek otu kürünü denedim ben ama 2 hafta içinde regl oldum ve çok sancılı geçti bayılıyordum az kalsın yaa ama adeti düzenlediğini fark ettimCanım çörek otu kürünü ve çakşır suyunu dene bu ay inşallah güzel haber alacaksın bende âdeti Bekliyorum eğer adet olursam bende yapıcam
İnşallah vardır canım testin içini açıp çeksene öyle daha belli olur belkiBata 3 gün var kızlar erken gebelik testi yaptım, gözle görülür bir şey yok ama umudum hep silik var silikkkkkk diyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?