Ben yinede sana şunu paylaşayım tekrar denemende fayda varCanım çörek otu kürünü denedim ben ama 2 hafta içinde regl oldum ve çok sancılı geçti bayılıyordum az kalsın yaa ama adeti düzenlediğini fark ettim
Folik asit ve inostrol diye bir vitamin b vitaminleri turuymus yumurtlama icin falan iyimisO ne oluyor folik asit mi
Teşekkür ederim canım inofolic sabah aksam mı icti acabaBen yinede sana şunu paylaşayım tekrar denemende fayda vareğer ağrı sızı ters giden bir durum olursa hemen bırakırsın
Tek içti canımTeşekkür ederim canım inofolic sabah aksam mı icti acaba
Evet yumurtlama icin iyi oluyor inositolFolik asit ve inostrol diye bir vitamin b vitaminleri turuymus yumurtlama icin falan iyimis
Tamam canım bende alıp yapayım o zaman adetliyim suannmı inofolic iciyim adet bittikten sonramıTek içti canım
Şuan başla çörek otunada bugün başlarsam iyi olur çünkü bu kişi adetin 1.günü başladı bir gün yedi birgün yemedi sende böyle yap hergün yemek belli ağır gelmiştir sana daTamam canım bende alıp yapayım o zaman adetliyim suannmı inofolic iciyim adet bittikten sonramı
İçini açınca tümden kayboldu:))İnşallah vardır canım testin içini açıp çeksene öyle daha belli olur belki
Bu ay soğan suyu denemek istiyorum canım eger olmazsa diğer ay zaten doktor randevum var tedaviye baslanacakŞuan başla çörek otunada bugün başlarsam iyi olur çünkü bu kişi adetin 1.günü başladı bir gün yedi birgün yemedi sende böyle yap hergün yemek belli ağır gelmiştir sana da
Tamam canım şifa olsun inşallahBu ay soğan suyu denemek istiyorum canım eger olmazsa diğer ay zaten doktor randevum var tedaviye baslanacak
Ayyyy heyecanlandım bi gebelik testi yapıverHamileliği kesinleşen arkadaşlar, eğer elinizde varsa ovülasyon testi yapabilir misiniz acaba? Gerçekten pozitif mi çıkıyor merak ediyorum. Ben bu ay yumurtlama takibi için test yapmıştım ve en son ikinci çizgi tamamen silikleşmişti. Ama şimdi yeniden yapıyorum evdeki testleri, yeniden günden güne koyulaşıyor. Bir ayda iki kez yumurtlama çok nadir görülen bir şeymiş. Bildiğim kadarıyla pko da değilim. Neden yeniden koyulaştı bu testler??
Bence sen bi test yapHamileliği kesinleşen arkadaşlar, eğer elinizde varsa ovülasyon testi yapabilir misiniz acaba? Gerçekten pozitif mi çıkıyor merak ediyorum. Ben bu ay yumurtlama takibi için test yapmıştım ve en son ikinci çizgi tamamen silikleşmişti. Ama şimdi yeniden yapıyorum evdeki testleri, yeniden günden güne koyulaşıyor. Bir ayda iki kez yumurtlama çok nadir görülen bir şeymiş. Bildiğim kadarıyla pko da değilim. Neden yeniden koyulaştı bu testler??
Dün yapmıştım tatlım erken gebelik testiyle, negatif.Ayyyy heyecanlandım bi gebelik testi yapıver
Kaç gün var batına ? Ve çatlatmadan sonra kaçıncı gündesinDün yapmıştım tatlım erken gebelik testiyle, negatif.
Benm arkadaşım bata 2 gün varken yapmıştı orta koyu çıkmıştı pike 3 gün var gibi çıkmıştı yaniDün yapmıştım tatlım erken gebelik testiyle, negatif.
Dün akşam yapmıştım, negatif. Ama ovü. testinde henüz T çizgisi C'den daha koyu değil. Araştırdığıma göre T daha koyu olunca gebelik testinde silik çizgi görmüşler genelde. Ben takip etmeye devam edeceğim ama 2 gün önce yaptığımdan daha koyu oldu bugün yaptığım.Bence sen bi test yap
Testlerin resimleri var mı görebilir miyimDün akşam yapmıştım, negatif. Ama ovü. testinde henüz T çizgisi C'den daha koyu değil. Araştırdığıma göre T daha koyu olunca gebelik testinde silik çizgi görmüşler genelde. Ben takip etmeye devam edeceğim ama 2 gün önce yaptığımdan daha koyu oldu bugün yaptığım.
BAT ayın 22'si. Çatlama ne zaman oldu bilmiyorum. 4-5 Ağustos'ta pik görmüştüm.Kaç gün var batına ? Ve çatlatmadan sonra kaçıncı gündesin
Ve hamile miydi?Benm arkadaşım bata 2 gün varken yapmıştı orta koyu çıkmıştı pike 3 gün var gibi çıkmıştı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?