Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Canım çörek otu kürünü denedim ben ama 2 hafta içinde regl oldum ve çok sancılı geçti bayılıyordum az kalsın yaa ama adeti düzenlediğini fark ettim
Ben yinede sana şunu paylaşayım tekrar denemende fayda var eğer ağrı sızı ters giden bir durum olursa hemen bırakırsın

Eklentiler

• IMG_20230817_173302.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 46
Tamam canım bende alıp yapayım o zaman adetliyim suannmı inofolic iciyim adet bittikten sonramı
Şuan başla çörek otunada bugün başlarsam iyi olur çünkü bu kişi adetin 1.günü başladı bir gün yedi birgün yemedi sende böyle yap hergün yemek belli ağır gelmiştir sana da

Şuan başla çörek otunada bugün başlarsam iyi olur çünkü bu kişi adetin 1.günü başladı bir gün yedi birgün yemedi sende böyle yap hergün yemek belli ağır gelmiştir sana da
Bu ay soğan suyu denemek istiyorum canım eger olmazsa diğer ay zaten doktor randevum var tedaviye baslanacak

Hamileliği kesinleşen arkadaşlar, eğer elinizde varsa ovülasyon testi yapabilir misiniz acaba? Gerçekten pozitif mi çıkıyor merak ediyorum. Ben bu ay yumurtlama takibi için test yapmıştım ve en son ikinci çizgi tamamen silikleşmişti. Ama şimdi yeniden yapıyorum evdeki testleri, yeniden günden güne koyulaşıyor. Bir ayda iki kez yumurtlama çok nadir görülen bir şeymiş. Bildiğim kadarıyla pko da değilim. Neden yeniden koyulaştı bu testler??

Ayyyy heyecanlandım bi gebelik testi yapıver

Bence sen bi test yap

Bence sen bi test yap
Dün akşam yapmıştım, negatif. Ama ovü. testinde henüz T çizgisi C'den daha koyu değil. Araştırdığıma göre T daha koyu olunca gebelik testinde silik çizgi görmüşler genelde. Ben takip etmeye devam edeceğim ama 2 gün önce yaptığımdan daha koyu oldu bugün yaptığım.

Testlerin resimleri var mı görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…