Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Bayada koyu çıkmıştı bugünde değerlendir bence her ihtimale karşı
Bir daha mı yumurtluyor olabilirim yani
Şimdi değerlendirsem ve 4-5 gün sonra regl olsam bebek nereye tutunacak ki? ay böyle regle 5 kala hamile kalan var mı ki? Ben yumurtladığımı sanmıyorum yaa.. inşallah bir rahatsızlığım yoktur hormonal

Tabiki var bence değerlendirmelisin yinede sana bırakıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-18-18-50-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 52
Vay be cidden koyuymuş, geçen de demiştin ovulasyon testine güvenme diye. Demek ki yanıltabiliyor. Teşekkür ederim canım:)
Herkeste olmasa bile bende yanıltma yaptı öğrendim ki adete yakında yumurtlama olabilirmiş arkadaşım ısrar etmişti o gün ilişki yap ilişki yap diye yapmadığıma pişman oldum sonra bence ilişki yapmalısın riske atma

Benim Bata 8 gün var bugün koyu renkli akıntım olunca hemen kan verdim ama negatif çıktı

Merhaba. Tek başıma beklemektense sizinle bekliyim dedim. :) bat 26 benimde. Muhtemelen geçen hafta cuma veya cumartesi yumurtam çatladı. Değerlendirmeye çalıştım tabiki. Dün ani gelip giden bir bulantı hissi yaşadım. Pek dikkate almadım. Bu sabahta aynı şey oldu. birkaç saniyeliğine mide bulantısı ve aynı zamanda terleme yaşadım. Bilmiyorum yani bu kadar çabuk belirti olur mu ki? Ara ara şiddetli kasık ağrısıda yaşıyorum.

kızlar bişey sorcam ıkı saatlık bir yayla yoluna gıdılırmı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…