Geç döllenme ihtimalide var sende o Zaman biraz daha bekle bakalım 2 gün sonra tekrarla gebelik testini inşallah güzel haber vereceksinBAT ayın 22'si. Çatlama ne zaman oldu bilmiyorum. 4-5 Ağustos'ta pik görmüştüm.
Üstteki 2 gün önce, alttakini bugün yaptım.Testlerin resimleri var mı görebilir miyim
Bayada koyu çıkmıştı bugünde değerlendir bence her ihtimale karşıÜstteki 2 gün önce, alttakini bugün yaptım.
Bir daha mı yumurtluyor olabilirim yaniBayada koyu çıkmıştı bugünde değerlendir bence her ihtimale karşı
Tabiki var bence değerlendirmelisin yinede sana bırakıyorumBir daha mı yumurtluyor olabilirim yani
Şimdi değerlendirsem ve 4-5 gün sonra regl olsam bebek nereye tutunacak ki?ay böyle regle 5 kala hamile kalan var mı ki? Ben yumurtladığımı sanmıyorum yaa.. inşallah bir rahatsızlığım yoktur hormonal
Test yapmaya devam ederim, eğer silikleşme başlarsa o zaman değerlendiririm belkiTabiki var bence değerlendirmelisin yinede sana bırakıyorum
Bir daha yumurtlayabilirsin böyle bir ihtimal var canım sen değerlendir Allah'tan ümit kesilmezTest yapmaya devam ederim, eğer silikleşme başlarsa o zaman değerlendiririm belki
Evet en mantıklısı bu olabilir çünkü bende adetime 3 gün varken pik gördüm değerlendirme yapmadım diye üzülmüştümTest yapmaya devam ederim, eğer silikleşme başlarsa o zaman değerlendiririm belki
Peki senin C mi daha koyuydu T mi?Evet en mantıklısı bu olabilir çünkü bende adetime 3 gün varken pik gördüm değerlendirme yapmadım diye üzülmüştüm
T daha koyuydu yani ultra pik yapmıştıPeki senin C mi daha koyuydu T mi?
Vay be cidden koyuymuş, geçen de demiştin ovulasyon testine güvenme diye. Demek ki yanıltabiliyor. Teşekkür ederim canım:)O testimi buldum canım bak buyduJuventass
Herkeste olmasa bile bende yanıltma yaptı öğrendim ki adete yakında yumurtlama olabilirmiş arkadaşım ısrar etmişti o gün ilişki yap ilişki yap diye yapmadığıma pişman oldum sonra bence ilişki yapmalısın riske atmaVay be cidden koyuymuş, geçen de demiştin ovulasyon testine güvenme diye. Demek ki yanıltabiliyor. Teşekkür ederim canım:)
Hayırlısı olsun canım, sonraki aylara bakarız biz de...1,97 çıktı kızlar elendim sanırsam
Ama zaten 3 gün sonra adet günüm ☹yumurtlama gününden eminsen erken yapıyosun canım bence, 9. günse en azından bi 3/4 gün sonra tekrarla testi:)
Hayırlı olsun canım.bayagi da net maşallahBen yaptım dayanamayıp yarın bat günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?