Yol engebeli seni sarsacak bi yolsa gitme derim ben canim çünkü hala sana tutunmaya çalışıyor henüz cok yeni. Seni görmüşken sorayım hapşırdıgında kasıgına agri giriyor mu aniden ?kızlar bişey sorcam ıkı saatlık bir yayla yoluna gıdılırmı acaba ???
oluyor canım evetYol engebeli seni sarsacak bi yolsa gitme derim ben canim çünkü hala sana tutunmaya çalışıyor henüz cok yeni. Seni görmüşken sorayım hapşırdıgında kasıgına agri giriyor mu aniden ?
Evet evet. Hatta 2.ye mi yumurtlayacak dedik, çatlama iğnesi etkisi mi dedik bir sürü şey dedik öbür gün gebelik yaptı pozitiftiVe hamile miydi?
Yaa kaçıncı günde yaprığında 1,20ydi sonra yükseldi peki
Canım valla bata ne kadar vardı bilmiyorum 4 ya da 7 gün vardı diye hatırlıyorum ama kaç kere kaset test yaptı negatif cıktı sonra kan verdi 1.20 cıktı daha sonra bidaha erken gebelik testi yaptı ordada negatif ama gölge gibi bisey vardı t cizgisinde bir gün sonra yine gitti kan verdi 15 falan cıkmıstı betasıYaa kaçıncı günde yaprığında 1,20ydi sonra yükseldi peki
Yaa kaçıncı günde yaprığında 1,20ydi sonra yükseldi peki
ben dayanamadım dün akşam predictör 6 gün öncesine kadar çıkan testten yaptım. maalesef hiçbir çizgi yok elendimAma zaten 3 gün sonra adet günüm ☹
ben de elendim, en erken hassas testten yaptım gram çizgi çıkmadı. 2 gün var regle. olsa illa çıkardı... bakalım hayırlısı hakkımızda sağlıkla en güzel zamanda gelir inşallah <31,97 çıktı kızlar elendim sanırsam
Bende sabah yaptim yine bendede hic cizgi yok hayirlisi olsun hakkimizda bir an önce adet olalim da yeniden deneyelimben dayanamadım dün akşam predictör 6 gün öncesine kadar çıkan testten yaptım. maalesef hiçbir çizgi yok elendimzaten göğüslerim acımaya başladı 2 güne gelir reglm
Merhaba benimde bat 26 Ağustos benim bugün şiddetli baş ağrısı ve adet olacak gibi agrim var ilk gebeligimdede ilk belirtim şiddetli baş ağrısı oldu bu kez gebelikdenmi ya adetmi bilemiyorum beklemek zor gerçektenMerhaba. Tek başıma beklemektense sizinle bekliyim dedim. :) bat 26 benimde. Muhtemelen geçen hafta cuma veya cumartesi yumurtam çatladı. Değerlendirmeye çalıştım tabiki. Dün ani gelip giden bir bulantı hissi yaşadım. Pek dikkate almadım. Bu sabahta aynı şey oldu. birkaç saniyeliğine mide bulantısı ve aynı zamanda terleme yaşadım. Bilmiyorum yani bu kadar çabuk belirti olur mu ki? Ara ara şiddetli kasık ağrısıda yaşıyorum.
Aynrn mantıklı veya biraz daha bekleyip ilk kanı öyle vermek de mantıklı olabilirYani Allah'tan ümit kesilmez bak ben her zaman şöyle düşünüyorum şimdi ben kan verdigimde hep benim beta 0.100 0.1 falan cıkıyoer 1in üstünde cıkan arkadaslarıma hep diyorum 2-3 gün sonra tekrar kan ver yükselebilir diye öylede cıkıyor vallahi cünkü belki bebek daha yeni cok yeni tutunmaya calısıyor erkenden kan veriyoruz ve düşük cıkıyor sonradan bidaha vermek daha mantıklı yeniyse sonradan yükselebilir
Eşimde varikosel cıktoAynrn mantıklı veya biraz daha bekleyip ilk kanı öyle vermek de mantıklı olabilir
Ben onun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Herhangi bir tedaviye başlamış mıydınızEşimde varikosel cıkto
Teşekkür ederim daha başlamadık eşimin sperm testini bekliyoruzBen onun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Herhangi bir tedaviye başlamış mıydınız
Güzel çıkar inş sonuçlarTeşekkür ederim daha başlamadık eşimin sperm testini bekliyoruz
Hemde nasıl zor. İnsanoğlu sabirsiz varlıklarız hemen sonuç alalım istiyoruz :) sormamda sakınca yoksa Siz Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Kaç günde bir adet görüyorsunuz?Merhaba benimde bat 26 Ağustos benim bugün şiddetli baş ağrısı ve adet olacak gibi agrim var ilk gebeligimdede ilk belirtim şiddetli baş ağrısı oldu bu kez gebelikdenmi ya adetmi bilemiyorum beklemek zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?