Gecmis olsun canim tedaviyle düzelir insallahEşimde varikosel cıkto
Amin canım insallah yaGecmis olsun canim tedaviyle düzelir insallah
Her ay bilirdim ama bu ay bilemedim sonuna kadar degerlendirdik inşallah olur....28gunde bir adet görüyorum.. sizin nasil adet döngüsünuzHemde nasıl zor. İnsanoğlu sabirsiz varlıklarız hemen sonuç alalım istiyoruz :) sormamda sakınca yoksa Siz Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Kaç günde bir adet görüyorsunuz?
Bende de durum cok benzer.son bat 30 temmuz, yumurtlamam 9 agustos ve son 2 aydir 22 gunde bir adet dongum var.ondan once 26 gunde birdim hep.suan kafam allak bullak:) reglim kacinda olacaak..kac gun varr.22 denmi hesaplasam 26 dan miKizlar simdi benim sat 26 temmuz bat 20 agustos görünüyor. Yumurtlamada 8 agustos. Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur deniyor doktorlar tarafindan ama benim 14 gün sonrasi 22 sine denk geliyor. Gecen ay 26 günde olmusum adet o yuzden bu ayda otomatik oyle hesaplamis. Bugun yumurtlamadan sonraki 9.gun yani gebelik olupta cikmama ihtimali var mi ? Onemli olan bat degilmis yumurtlamadan sonraki gün sayisiymis oyle okudum bi kac yorumda kafam iyice karıştı.
Ilk gebeligimde yumurtlamadan sonraki 12. Gunde test yapmistim silik cikmisti. Durum boyle olunca erken mi yapiyorum bu testleri dedim
Heh valla beni anlatmissin bende 20sinde mi olurum 22sinde mi bilemiyorumBende de durum cok benzer.son bat 30 temmuz, yumurtlamam 9 agustos ve son 2 aydir 22 gunde bir adet dongum var.ondan once 26 gunde birdim hep.suan kafam allak bullak:) reglim kacinda olacaak..kac gun varr.22 denmi hesaplasam 26 dan mierken gebelik test negatif ama.zaten 9 gun oldu yumurtlama..ama adete 3 yada 5 gün var bilinmezlere kosuyorum. 2 gundur bel agrim var kasiklarim agriyor, sanci giriyor.psikolojikmi bilmiyorum.pooff
Seni en iyi ben anlarimHeh valla beni anlatmissin bende 20sinde mi olurum 22sinde mi bilemiyorumbenimde bugun 10. Gün yumurtlamadan sonraki her yerim agriyo bide bademciklerim sismis bogazim cok kötü. Gebelikte bağışıklık düşüyor yoksa ondan mi sisti diyorum kafayi yemis durumdayim
Benim döngüm 25,26,27 gün. Geçen ay yumurta takibi yapmıştık 12. Günde çatlama olmuştu. Geçen ay catlama zamanında vücudum da bir takım farklılıklar olduğunu gözlemlemistim. Bu ay o belirtileri kolladim açıkçası:) hissedince de değerlendirdik. Herşeyin hayırlısı olsun.Her ay bilirdim ama bu ay bilemedim sonuna kadar degerlendirdik inşallah olur....28gunde bir adet görüyorum.. sizin nasil adet döngüsünuz
Evet hayırlısı)haber verirsiniz merak ettimBenim döngüm 25,26,27 gün. Geçen ay yumurta takibi yapmıştık 12. Günde çatlama olmuştu. Geçen ay catlama zamanında vücudum da bir takım farklılıklar olduğunu gözlemlemistim. Bu ay o belirtileri kolladim açıkçası:) hissedince de değerlendirdik. Herşeyin hayırlısı olsun.
Kac gundur yapiyorum ben ya ama negatif artik yapmama gerek yok gibi bi mucize olurda günüm gecerse yaparimSeni en iyi ben anlarimne olsa gebeliktenmi diyorum aft cikti acaba gebemiyim, basim agriyor gebemiyim test icin erken gibi..sacma sapan bi bekleyiş
Reglin baslamis olabilir. 1-2 gun takip et bakalim.Kızlar selam ya ben bi kaç gün önce pes falan dedim ama bugün regli olmam gerekiyordu sancısını çektim ama gelen giden yok ve gün içerisinde sürekli akıntım oldu ben regli zannettim değilmiş şimdi işten eve geldim yine aynı his koştım tuvalete peçeteye pembe yapışkan bi akımtı gelmiş foto atmakta yasak atamıyorumda bi yardımcı olun bana lütfen
En son ne zaman test yapmıştın?Kızlar selam ya ben bi kaç gün önce pes falan dedim ama bugün regli olmam gerekiyordu sancısını çektim ama gelen giden yok ve gün içerisinde sürekli akıntım oldu ben regli zannettim değilmiş şimdi işten eve geldim yine aynı his koştım tuvalete peçeteye pembe yapışkan bi akımtı gelmiş foto atmakta yasak atamıyorumda bi yardımcı olun bana lütfen
Takip et bakalim devam edecek mi etmezse sabah ilk idrarla bi test yap bence canimKızlar selam ya ben bi kaç gün önce pes falan dedim ama bugün regli olmam gerekiyordu sancısını çektim ama gelen giden yok ve gün içerisinde sürekli akıntım oldu ben regli zannettim değilmiş şimdi işten eve geldim yine aynı his koştım tuvalete peçeteye pembe yapışkan bi akımtı gelmiş foto atmakta yasak atamıyorumda bi yardımcı olun bana lütfen
İki gün önceEn son ne zaman test yapmıştın?
Yarın eczaneden alıp yapayım ozaman nasip bakalımTakip et bakalim devam edecek mi etmezse sabah ilk idrarla bi test yap bence canim
Ne durumdasın canım?Yarın eczaneden alıp yapayım ozaman nasip bakalım
Vallahi daha gelen giden yok arada bi kasık batması yokluyor onun dışında göğüslerimin şişliği bile indi akıntı devam başkada hiç bişey yok canımNe durumdasın canım?
Test yapmadın sanırım?Vallahi daha gelen giden yok arada bi kasık batması yokluyor onun dışında göğüslerimin şişliği bile indi akıntı devam başkada hiç bişey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?