Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Hemde nasıl zor. İnsanoğlu sabirsiz varlıklarız hemen sonuç alalım istiyoruz :) sormamda sakınca yoksa Siz Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Kaç günde bir adet görüyorsunuz?
Her ay bilirdim ama bu ay bilemedim sonuna kadar degerlendirdik inşallah olur....28gunde bir adet görüyorum.. sizin nasil adet döngüsünuz

Bende de durum cok benzer.son bat 30 temmuz, yumurtlamam 9 agustos ve son 2 aydir 22 gunde bir adet dongum var.ondan once 26 gunde birdim hep.suan kafam allak bullak:) reglim kacinda olacaak..kac gun varr.22 denmi hesaplasam 26 dan mi erken gebelik test negatif ama.zaten 9 gun oldu yumurtlama..ama adete 3 yada 5 gün var bilinmezlere kosuyorum. 2 gundur bel agrim var kasiklarim agriyor, sanci giriyor.psikolojikmi bilmiyorum.pooff

Heh valla beni anlatmissin bende 20sinde mi olurum 22sinde mi bilemiyorum benimde bugun 10. Gün yumurtlamadan sonraki her yerim agriyo bide bademciklerim sismis bogazim cok kötü. Gebelikte bağışıklık düşüyor yoksa ondan mi sisti diyorum kafayi yemis durumdayim

Seni en iyi ben anlarim ne olsa gebeliktenmi diyorum aft cikti acaba gebemiyim, basim agriyor gebemiyimtest icin erken gibi..sacma sapan bi bekleyiş

Her ay bilirdim ama bu ay bilemedim sonuna kadar degerlendirdik inşallah olur....28gunde bir adet görüyorum.. sizin nasil adet döngüsünuz
Benim döngüm 25,26,27 gün. Geçen ay yumurta takibi yapmıştık 12. Günde çatlama olmuştu. Geçen ay catlama zamanında vücudum da bir takım farklılıklar olduğunu gözlemlemistim. Bu ay o belirtileri kolladim açıkçası:) hissedince de değerlendirdik. Herşeyin hayırlısı olsun.

Evet hayırlısı)haber verirsiniz merak ettim

Seni en iyi ben anlarim ne olsa gebeliktenmi diyorum aft cikti acaba gebemiyim, basim agriyor gebemiyimtest icin erken gibi..sacma sapan bi bekleyiş
Kac gundur yapiyorum ben ya ama negatif artik yapmama gerek yok gibi bi mucize olurda günüm gecerse yaparim

Kızlar selam ya ben bi kaç gün önce pes falan dedim ama bugün regli olmam gerekiyordu sancısını çektim ama gelen giden yok ve gün içerisinde sürekli akıntım oldu ben regli zannettim değilmiş şimdi işten eve geldim yine aynı his koştım tuvalete peçeteye pembe yapışkan bi akımtı gelmiş foto atmakta yasak atamıyorumda bi yardımcı olun bana lütfen

Reglin baslamis olabilir. 1-2 gun takip et bakalim.

En son ne zaman test yapmıştın?

Takip et bakalim devam edecek mi etmezse sabah ilk idrarla bi test yap bence canim

Kızlar selam sabahtan beri bekledim gelen giden yok az önce gittim test aldım sabaha kadar gelen olmazsa sabah testi yapıcam haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…