Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Salam Son 2 gun.Qarnım davul kimi şişib,3 aylıq hamilə göbəyi kimi
Benimde öylee kasıklarım da ağrıda var biraz akıntı da var habire hapşırıyorum içim çıktı resmen burnum tıkalı ama akıyor da test yaptım negatif bugün 9.gündeyim

Selam kizlar. Benim bata 9 gün var. 14 u yumurtlama gunumdu. Şüpheli ilişkinin 6.gunu bugün. Test yaptım biliyorum normalde erken ama sadece gözle görülebilen hafif bir çizgi gördüm telefonla çektim orda gözükmüyor tabi. Bakalım gözlerim yanılıyor mu

kızlar son durumlar ne
selam canım son durum hala regli yok kahverengi sadece peçeteye silince gelen akıntım var ve dehşet sancım var sabahtan beri pedle geziyorum hiç bişey yok nasip bakalım regle çevirecek mi yoksa mucize mi olacak.
Sen ne durumdasın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır

Testin nerde canım ?

Benimde öylee kasıklarım da ağrıda var biraz akıntı da var habire hapşırıyorum içim çıktı resmen burnum tıkalı ama akıyor da test yaptım negatif bugün 9.gündeyim
İnşAllah hamiləyik hamımız
Məndə də bel ağrısı,qasıq ağrısı,ayaq ağrısı var.
Birdə sol tərəfdə qarnımın aşağısında pırt pırt nəsə var elə bil.
Adətə az qalıb ,birdə fikrim həmilə olmaqda,bədənim məzələnir elə bil mənimlə hər xırda bir şeyi hamiləliyə yorumlayıram)))

İnşallah hamileliktir onların belirtileri hep psikolojikte olabiliyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…