Yapmadım canım sabahı beklicem bugün de gelirse diye beklicemTest yapmadın sanırım?
Ben kırmızıları bekliyorum. Sen nasılsın tatlım? Doktora gittin mi? Ne zaman görünecekmiş bebiş?kızlar son durumlar ne
Benimde karnim agriyor reglim geliyor sanırım sen nasilsin nasil gidiyorkızlar son durumlar ne
pazrtesı gnu gdcm cnmBen kırmızıları bekliyorum. Sen nasılsın tatlım? Doktora gittin mi? Ne zaman görünecekmiş bebiş?
iyim cnm dokdora gdcm pazrtesıBenimde karnim agriyor reglim geliyor sanırım sen nasilsin nasil gidiyor
Salamkızlar son durumlar ne
Benimde öyleeSalamSon 2 gun.Qarnım davul kimi şişib,3 aylıq hamilə göbəyi kimi
selam canım son durum hala regli yok kahverengi sadece peçeteye silince gelen akıntım var ve dehşet sancım var sabahtan beri pedle geziyorum hiç bişey yok nasip bakalım regle çevirecek mi yoksa mucize mi olacak.kızlar son durumlar ne
Testin nerde canım ?Selam kizlar. Benim bata 9 gün var. 14 u yumurtlama gunumdu. Şüpheli ilişkinin 6.gunu bugün. Test yaptım biliyorum normalde erken ama sadece gözle görülebilen hafif bir çizgi gördüm telefonla çektim orda gözükmüyor tabi. Bakalım gözlerim yanılıyor mu
İnşAllah hamiləyik hamımızBenimde öyleekasıklarım da ağrıda var biraz akıntı da var habire hapşırıyorum içim çıktı resmen burnum tıkalı ama akıyor da test yaptım negatif bugün 9.gündeyim
İnşallah hamileliktir onların belirtileri hepİnşAllah hamiləyik hamımız
Məndə də bel ağrısı,qasıq ağrısı,ayaq ağrısı var.
Birdə sol tərəfdə qarnımın aşağısında pırt pırt nəsə var elə bil.
Adətə az qalıb ,birdə fikrim həmilə olmaqda,bədənim məzələnir elə bil mənimləhər xırda bir şeyi hamiləliyə yorumlayıram)))
Telefon kamerası ile bu kadar ama ben gözle görüyorum canimTestin nerde canım ?
İnşallah vardır canım testin markası nedir ?Telefon kamerası ile bu kadar ama ben gözle görüyorum canim
Prodoctor erken gebelik testi. Eğer varsa bi ilk olur en erken bu platformda ilişkiden 9 gün sonra çıkanı duymuştumİnşallah vardır canım testin markası nedir ?
Peki sen gördün mü gönderdiğim fotodaİnşallah vardır canım testin markası nedir ?
Bu teste çok güvenme bence canım çok fazla yalancı pozitif çıkartan testler var biri de buProdoctor erken gebelik testi. Eğer varsa bi ilk olur en erken bu platformda ilişkiden 9 gün sonra çıkanı duymuştum
Ben gördüm ama pek güvenmiyorum bu testlerePeki sen gördün mü gönderdiğim fotoda
Geçen ay da bunu denedim hep negatifti çoklu almıştım ben o yüzden pek zannetmiyorum geçen ay hep negatiftiBu teste çok güvenme bence canım çok fazla yalancı pozitif çıkartan testler var biri de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?