insalalh guzel hberler ile gelırsın cnm bnde pazrtesı gıdecn kan vermek ıcnselam canım son durum hala regli yok kahverengi sadece peçeteye silince gelen akıntım var ve dehşet sancım var sabahtan beri pedle geziyorum hiç bişey yok nasip bakalım regle çevirecek mi yoksa mucize mi olacak.
Sen ne durumdasın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır
İnşallah vardır o Zaman canım 2 günde bir takip et koyulaşmayıGeçen ay da bunu denedim hep negatifti çoklu almıştım ben o yüzden pek zannetmiyorum geçen ay hep negatifti
Sağlıklı ilerlesin inşallah bütün dualarım seninleinsalalh guzel hberler ile gelırsın cnm bnde pazrtesı gıdecn kan vermek ıcn
canm bnmde boyle cıkto markası da aynı 9 gun yptm boyleydı 10 gün gıttım kan verdm 17.70 cıktı yumurtlmanın 10 gunu ogrendımTelefon kamerası ile bu kadar ama ben gözle görüyorum canim
allah razı olsun canm rabbım senınde yuzunu guldursunSağlıklı ilerlesin inşallah bütün dualarım seninle
İnşallah güzel haberler alirizinsalalh guzel hberler ile gelırsın cnm bnde pazrtesı gıdecn kan vermek ıcn
Aynen iyice koyulasmadan gitmicem doktora canimİnşallah vardır o Zaman canım 2 günde bir takip et koyulaşmayı
sayfada var artgm testler canım bakablrdn elımdeler ama kaldırdım hepsını sakldö ıcn yoksa atardmTelefon kamerası ile bu kadar ama ben gözle görüyorum canim
Seninki normal zaten hep 9-10 gün sonra öğreniliyor benim 6,gün bitti 7 ye gircemcanm bnmde boyle cıkto markası da aynı 9 gun yptm boyleydı 10 gün gıttım kan verdm 17.70 cıktı yumurtlmanın 10 gunu ogrendım
Var gibi görünüyor test yanıltmıyorsa.Kizlar silik cizgi var bende. Bata 3 gun.kuruma cizgisi mi yoksa varmi bise acaba?
Eki Görüntüle 3289062
Benimde 3 gün var bende negatif çıktı hangi testi yaptinKizlar silik cizgi var bende. Bata 3 gun.kuruma cizgisi mi yoksa varmi bise acaba?
Eki Görüntüle 3289062
Erken gebelik testi.prodoctor.Benimde 3 gün var bende negatif çıktı hangi testi yaptin
Bende erken olandan yaptım freely markaErken gebelik testi.prodoctor.
Geçmiş olsun canım. Sağlık ocağında isteyince hemen bakıyorlar mı bhcg'ye?Bugun benim bat günüm kizlar henüz adetim gelmedi. Bogazimda cok ağrıyor yarin saglik ocagina randevu aldim adet olmazsam önce bhcg ye baktircam ona göre ilac kullanirim. Adet olursam zaten direk bogazimi gosteririm
Yani ben daha once hic baktirmadim ama yakinlarimda baktiran var neden bakmasinlar ki ? Hemde günüm gecti diyecegim zaten gecerse insallahGeçmiş olsun canım. Sağlık ocağında isteyince hemen bakıyorlar mı bhcg'ye?
ben gordum cnmKızlar yarın bat , erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?