İçini açtım o da görünmez olduben gordum cnm
Bende de adet belirtileri var yarın bat günüm. ..Bugun bat gunum. Gelen giden yok beklemedeyim ben de. Pek umutlu degilim.
İnş gelmezBende de adet belirtileri var yarın bat günüm. ..
Cook silik bi cizgi var sanki canimKızlar yarın bat , erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz
Benimde bugun bat. Ağrım başladı hafif hafif yokluyor geliyor gelmekte olanBugun bat gunum. Gelen giden yok beklemedeyim ben de. Pek umutlu degilim.
Sanki görür gibiyim hemen mi çıktı bu cizgi ?Merhaba arkadaşlar
2. Gebeliği istiyordum. Tam önemli günlerde sabahları hafif idrar yanması oldu gün içinde geçti akşamları değerlendirdik. Birkaç kez sabahları hafif yanma oldu bol su ile geçti önemsemedim,önemli günleri de kaçırmak istemedim.Şimdi adet gününe 5-6 gün kaldı. Bu kez de Böbreklerimde ağrı hissetmeye başladım. Enfeksiyon ve biraz da kum çıktı. Dayanamadım şu testlerden yaptım sizce çift çizgi çıkmış mı? Bana mı öyle geliyor fikir almak istedim. Yoksa enfeksiyonla alakalı yanılsama falan olabilir mi? Tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim
İkinci kez ama insan aynı büyük heyecanla bekliyor
15 dakika sonra falan çıktı canımSanki görür gibiyim hemen mi çıktı bu cizgi ?
evr cnöİçini açtım o da görünmez oldu
Bu arada sanırım sen pozitifsin canım yaaaa kaçırdım takip edemedim
Hadi hayirlsi olsun canim insallah bebis vardir15 dakika sonra falan çıktı canımhayalet gibi. Yarın kan tahlili yaptıracağım ona göre antibiyotiğe başlamam gerekiyor
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıylaHadi hayirlsi olsun canim insallah bebis vardirbende yarin kan vericem bugun adet olmazsam. Hamile degilsem banada antibiyotik verir gibi duruyor
Ben göremedim ama yarın bat gününse çok net çıkması gerekirdi hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın bat , erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinHadi hayirlsi olsun canim insallah bebis vardirbende yarin kan vericem bugun adet olmazsam. Hamile degilsem banada antibiyotik verir gibi duruyor
İnşallah bende bu ay deniyorum 2. Ayım şuan pik bana da dua edin lütfenYa resmen grup olarak şanssız bedevilerizinşallah bu sonuna kadar bir sürü hamişimiz olur, hepinize çok dua ediyorum kızlar. Sizinle dertleşmek yorumlarınızı okumak çok iyi geliyor bana
Çok silik bir çizgi bende gördüm. 2 3 gün sonra tekrarlayın, inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba arkadaşlar
2. Gebeliği istiyordum. Tam önemli günlerde sabahları hafif idrar yanması oldu gün içinde geçti akşamları değerlendirdik. Birkaç kez sabahları hafif yanma oldu bol su ile geçti önemsemedim,önemli günleri de kaçırmak istemedim.Şimdi adet gününe 5-6 gün kaldı. Bu kez de Böbreklerimde ağrı hissetmeye başladım. Enfeksiyon ve biraz da kum çıktı. Dayanamadım şu testlerden yaptım sizce çift çizgi çıkmış mı? Bana mı öyle geliyor fikir almak istedim. Yoksa enfeksiyonla alakalı yanılsama falan olabilir mi? Tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim
İkinci kez ama insan aynı büyük heyecanla bekliyor
Yarın kan tahlili yaptıracağım, çok teşekkürler yorumunuz içinÇok silik bir çizgi bende gördüm. 2 3 gün sonra tekrarlayın, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Maşalllaaaahhhhhh canım , hayırlı uğurlu olsunkızlar sabah kan verdim artişi bakmak icin bitanede erken gebelık testı yaptım ekledım buarayada
Azıcık bilgi versene nasıl ne zaman oldu ne hissettin belirti vs var mıydı bat tan kaç gün önce oldu vskızlar sabah kan verdim artişi bakmak icin bitanede erken gebelık testı yaptım ekledım buarayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?