Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Azıcık bilgi versene nasıl ne zaman oldu ne hissettin belirti vs var mıydı bat tan kaç gün önce oldu vs
vallahı canım araar kasık agrısı vardı sdce omdr ben adet olcam dye bekldm ama bırkc defada test yptm negatf cıktı kan da vermıstım oda oylydı 1 gunde pızıte dondu

vallahı canım araar kasık agrısı vardı sdce omdr ben adet olcam dye bekldm ama bırkc defada test yptm negatf cıktı kan da vermıstım oda oylydı 1 gunde pızıte dondu
Benim de gecikti ama birkac gun daha bekliycem. 17sinde 1,97 cikmisti. Tam bir hafta gecsin 24une kadar gelmezse o zaman gitcem.

Sabah aile hekimligine gittim doktor gecikmenin henüz cok az oldugunu bi kac gun daha bekleyip oyle yaptirmamin daha saglikli olacagina ikna etti beni gitmeden yine kaset test yapmistim evde negatif ciktigi icin benimde pek kan veresim yoktu zaten ☹ persembe gel adet olmazsan dedi tamam dedim çıktım ama bence bugun adet olacağım

kızlar artıs ıyımı kotumu

Eklentiler

• 986ABBBD-FD56-47E0-9963-3900069797EA.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…