vallahı canım araar kasık agrısı vardı sdce omdr ben adet olcam dye bekldm ama bırkc defada test yptm negatf cıktı kan da vermıstım oda oylydı 1 gunde pızıte donduAzıcık bilgi versene nasıl ne zaman oldu ne hissettin belirti vs var mıydı bat tan kaç gün önce oldu vs
Benim de gecikti ama birkac gun daha bekliycem. 17sinde 1,97 cikmisti. Tam bir hafta gecsin 24une kadar gelmezse o zaman gitcem.vallahı canım araar kasık agrısı vardı sdce omdr ben adet olcam dye bekldm ama bırkc defada test yptm negatf cıktı kan da vermıstım oda oylydı 1 gunde pızıte dondu
Cok iyi canim masallah fazla fazla artmışkızlar artıs ıyımı kotumu
doktorunuz ne diyor?kızlar artıs ıyımı kotumu
Gayet guzel canim.kızlar artıs ıyımı kotumu
gitmdm daha canmdoktorunuz ne diyor?
bana az geldideCok iyi canim masallah fazla fazla artmış
bana az geldi deGayet guzel canim.
bence hamilesiniz az ya da çok zamanla büyüyecek işte bebiş :)bana az geldi de
Yok al hesap makinesini carp 2yle gayet iyibana az geldi de
nasl ypcam onu canımYok al hesap makinesini carp 2yle gayet iyi
17de yakaladin ya aradan bes gun gecti. 17 x 2 x 2x 2 x2 x2 yapacaksin yani 17yi 5 kez 2yle carpcaksin.nasl ypcam onu canım
tesekkur edrm cnm baklm dokdora gdcm17de yakaladin ya aradan bes gun gecti. 17 x 2 x 2x 2 x2 x2 yapacaksin yani 17yi 5 kez 2yle carpcaksin.
Yok yok 2 gunde 2 kat artmasi beklenir. 16sinda 17 cikmis. 18inde 34 olsa, 20sinde 68 olur. Senin 21inde 243 cikmisbana az geldide
17de yakaladigin icin 250 az geliyor ama artisi iyi.tesekkur edrm cnm baklm dokdora gdcm
yanı cnmYok yok 2 gunde 2 kat artmasi beklenir. 16sinda 17 cikmis. 18inde 34 olsa, 20sinde 68 olur. Senin 21inde 243 cikmis
Yani senin fazla bile çıkmış o yuzden sorun yok insallahyanı cnm
ya tesekkur edrim cnm 5+2 olduk kese acaba bezmn gornurYani senin fazla bile çıkmış o yuzden sorun yok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?