Bence biraz bekle canim doktora gitmek icin. Gittiginde hem keseyi hem bebegin kalp atışını görürsün hem. 6+5te hepsini görmüştüm ilk gebeligimdeya tesekkur edrim cnm 5+2 olduk kese acaba bezmn gornur
yarın gel dedı banaBence biraz bekle canim doktora gitmek icin. Gittiginde hem keseyi hem bebegin kalp atışını görürsün hem. 6+5te hepsini görmüştüm ilk gebeligimde
Yarin 500 betayla goremezsiniz. Belki kan tahlili alip vitamin vs baslatir.yarın gel dedı bana
olbılır cnm evetYarin 500 betayla goremezsiniz. Belki kan tahlili alip vitamin vs baslatir.
Cokk tebrik ederim pozitifi görmüşsünüzkızlar kese gorünce kalp atısınıda duyarmıyım acaba
amin insallah canım tesekkur edrımCokk tebrik ederim pozitifi görmüşsünüz
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Hiç belli olmaz belki görürsün ama betan keseyi görecek kadar yüksek değil umarım gittiğin zaman keseyi ve bebisi görürsün
Rica ederimamin insallah canım tesekkur edrım
tbıkı cnmRica ederim
Dualarını bizden eksik etme lütfen
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınıztbıkı cnm
MerhabaMerhabalar
bende bugün katıldım aranıza:) benim günüm 26 ağustos. göğüslerimde geçen haftadan beri sızlama var özellikle uçlarında arada kasık sancım olup geçiyor hemen. geçen ayda böyle oldu çok umutlandım sonra hayal kırıklığı oldu. 3-4 gündür de sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum dayanamıyorum çatlıcam meraktanMerhaba
benimde 26 ağustos belirtilerimiz ayni umarım güzel haberler almak nasip olur
Çok erken bence bekleyin negatif çıkışta umutsuzluğa kapilmayinyarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum dayanamıyorum çatlıcam meraktan
sizi merak ettim regl oldunuz mu?Bugun bat gunum. Gelen giden yok beklemedeyim ben de. Pek umutlu degilim.
uçlarında var sızlama ağrıÇok erken bence bekleyin negatif çıkışta umutsuzluğa kapilmayin
Göğüs ucunuz mu sızlıyor yoksa gogsunuz mu
Benimde sadece göğüs uçlarında ilk defa böyle oldu umarım güzel haberler alırız bu ayuçlarında var sızlama ağrı
inşallah.. burada mutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olsunBenimde sadece göğüs uçlarında ilk defa böyle oldu umarım güzel haberler alırız bu ay
Hayir olmadim hala. Tum regl belirtileri var. O yuzden cok umutlu degilim. Test alip yaparim belki ama negatif cikinca uzuluyorum.sizi merak ettim regl oldunuz mu?
inşallah olmazsınız :)) bebiş haberini alırız :)Hayir olmadim hala. Tum regl belirtileri var. O yuzden cok umutlu degilim. Test alip yaparim belki ama negatif cikinca uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?