Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Kızlar benim de bir sorum.olacak.... klomen+ estrofem+ ovitrelle kullandım. Dün adet günü idi. İğnenin de 17. Günü...

Gece az kan geldi ama koyu kahverengi beklemiş çamur gibi kan... adet oldum dedim. Bugun yine 2 damla geldi silince de peçeteye geliyor ama rengi kan gibi değil. Sizce bu adet mi başka birsey mi ?

Bi kac kere benim adetim ayni anlattigin gibi başlamıştı ama bilemiyorum tabi kullandigin ilaclarla ilgili olabilir mi ? Yerlesme kanamasi daha kirmizimsi pembemsi oluyor diye biliyorum

Ne yaptin canim kan verdin mi merak ettim seni
Evet canım sabah kan verdim. Ama şu an tatil beldesinde olduğumuz için sabah 10.00 da kanı ilçe merkezine gönderdiler e nabızdan takip ediyorum ama hala sonuç düşmedi bakalım olmazsa yarın sabah tekrar doktora gidip soracağım. Bu kadar geç mi düşermiş anlamadım

Saglik ocaginda mi verdin ? Benimki bugun ertesi gün çıkıyor sonuc dedi. Ama ozelde verdiysen erken çıkması lazim tabi. Sonuc cikinca buraya da yaz mutlaka

Saglik ocaginda mi verdin ? Benimki bugun ertesi gün çıkıyor sonuc dedi. Ama ozelde verdiysen erken çıkması lazim tabi. Sonuc cikinca buraya da yaz mutlaka
Yok canım aile hekimliğinde verdim. Ama analiz için 1 saat mesafedeki ilçe merkezine gönderdiler kanları benim öğrenme süreci biraz meşakkatli olacak bu sabah bir tane daha kaset testten yaptım hemen çizgi oluştu bakalım yarın olmazsa tekrar dr a gideceğiz. Bu arada bat 25-26 diye tahmin ediyorum.

Bende yaptim sabah yine negatif ve hala adet olmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum benim bat dündü heralde döngümde düzensizlik oldu

Bende yaptim sabah yine negatif ve hala adet olmadım olsa çıkardı diye düşünüyorum benim bat dündü heralde döngümde düzensizlik oldu
Olabilir, ama bazı yorumlarda geç döllenme olduğu için kaset testte negatif, kanda pozitifi görenler de olmuş kesin cevap kan tahlili olacak sanırım

Olabilir, ama bazı yorumlarda geç döllenme olduğu için kaset testte negatif, kanda pozitifi görenler de olmuş kesin cevap kan tahlili olacak sanırım
Gec döllenme ne demek tam olarak biliyor musun ? Yani geç yumurtlayinca mi geç döllenme oluyor yoksa yumurta geç catlayinca falan mi

Merhaba. Benim bat 26 Ağustostu ama bu aksam lavaboya gidince çok afedersiniz kanlı akıntı gördüm bu yerleşme kanaması olabilir mi? Sat 30 temmuz. Aydınlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar benim kan tahlili çıkmış. 0.1 yazıyor yani gebelik olmadığı anlamına geliyor. Şaşırdım açıkçası çünkü yaptığım 3 kaset testte de giderek belirginleşen silik çizgi hep çıkmıştı ama kanda çıkmadığına göre kesin yoktur değil mi?

Bhcg önce kanda daha sonra idrarda salgilaniyor zaten tam tersi olmasi mumkun degil malesef. Testlerin markasi neydi ? Onunla alakalidir belki sen yinede adet olmazsan tekrar kan verirsin. Ben bugun adet oldum kısmet öbür aya

Spral nasıl bi hiss ya. Ben dogum sonrası normal dk haplarıyla korundum ya da przrvtf. Ama tamamen bıraktım 6 7 ay sonra oyle geri cekilme seklinde sözde korunyorum.1 yıldırda 2.yi istiyoruz olmuyooorrrrr

Spral nasıl bi hiss ya. Ben dogum sonrası normal dk haplarıyla korundum ya da przrvtf. Ama tamamen bıraktım 6 7 ay sonra oyle geri cekilme seklinde sözde korunyorum.1 yıldırda 2.yi istiyoruz olmuyooorrrrr
Gerçekten kasmakla ilgili kasmansan kolay yoksa eziyet kendine

Bhcg önce kanda daha sonra idrarda salgilaniyor zaten tam tersi olmasi mumkun degil malesef. Testlerin markasi neydi ? Onunla alakalidir belki sen yinede adet olmazsan tekrar kan verirsin. Ben bugun adet oldum kısmet öbür aya
Evet canım bence de idrarda olan kanda hayli hayli olurdu +med di. Hepimiz için hayırlısı olsun canım sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…