Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Merhaba hanımlar. Ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım 15 ağustos pik, 16 ağustosta çatlamayı gördüm. Bat 29 ağustos. Sizce bi gebelik varsa testte ne zaman çıkar?

Kizlaar bu sabah test yaptım çıkmadı. 14 u yumurtlama gunumdu. Su an belim kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi nazende yumurtalıklarima sızlama gibi bir ağrı giriyor. Daha 6 gün var adetime uygulama takvimine göre ama erken değil mi adet sancıları icin

Kızlar merhaba, temmuz ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmuştum. İlk reglimi yaklaşık 29 gün sonra oldum sonraki yumurtlama zamanlarımı da değerlendirdik. Reglim 29-30 Ağustos gibi gözüküyor ama ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptırdım 8 gün önceden. Silik bir çizgi var mı ben mi görmek istiyorum ne dersiniz

Silik bi çizgi gözüküyor. Yarın ve sonraki günlerde tekrar test yapıp koyulaşma olup olmadığını takip edebilirsin. Ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmış mıydın?

Silik bi çizgi gözüküyor. Yarın ve sonraki günlerde tekrar test yapıp koyulaşma olup olmadığını takip edebilirsin. Ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmış mıydın?
Yumurtlama ve regl zamanlarım hep düzenliydi normal bir uygulamadan takip ediyorum açıkçası ovulasyon testi yapmadım. Birkaç gün sonra dediğiniz gibi tekrardan denemek istiyorum koyulaşma var mı diye çok teşekkür ederim cevabınız için

Bazı erken gebelik testleri yalancı ikinci çizgi çıkarabiliyor daha adetinize de biraz süre olduğu için koyulaşma takibi yapman daha faydalı olabilir. Benim de bat 29 ağustos inşallah güzel haberler alırız

Bazı erken gebelik testleri yalancı ikinci çizgi çıkarabiliyor daha adetinize de biraz süre olduğu için koyulaşma takibi yapman daha faydalı olabilir. Benim de bat 29 ağustos inşallah güzel haberler alırız
aynı zamanlar desenize inşallah güzel haberler alırız. Siz yaptınız mı herhangi bir test ya da farklı belirtileriniz oldu mu? Benim yumurtlamamdan yaklaşık bir hafta sonra sağ kasığımda kesik kesik tekrarlayan sızılar oldu bugünlerde de regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağırlarım var çok şiddetli olmasa da. İlk hamileliğimdeki belirtiler var gibi ama çok heveslenmek istemiyorum sonrası üzücü olur diye

Ben ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım 15 ağustosta yumurtlama, 16 ağustosta çatlama yakaladım. Yumurtlamadan 2 gün önceden kasık ağrım başladı düne kadar da kasığımda ve karnımda ağrı vardı şu an ağrım yok. İki gündür tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaşıyorum bu belirti midir bilemem ama genelde bu iki durumu hiç yaşamam. Gebelik testi henüz yapmadım. Dediğiniz gibi belirtilere çok anlam yükleyip ya da çok erken test yapıp kendimi ümitlendirmekten korktuğum için test yapmadım ama çokta sabırsızlanıyorum yalan söyleyemeyeceğim sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah

En iyisini yapmışsınız biraz sabretmek lazım sonradan üzülmemek adına. Farklı belirtileri kendinde hissedebiliyorsun zaten söylediğiniz gibi ama bunların psikolojik olması da söz konusu olabiliyor. Aynı duyguları heyecanı paylaşıyorum umarım güzel haberleri alırız bekliyor olucam haberinizi

Sonrasında üzülmektense biraz sabır her zaman iyidir diye düşünüyorum. Birbirimize mutlaka haber verelim güzel haberlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…