Testler elındeyse paylas baklm cnmKızlar ben ovulasyon testinde hiç tam anlamında kırmızı göremedim ama yine de uygulamanın belirttiği tarihleri değerlendirdim … çatlama olmuş mudur ya((
Çok teşekkür ederim yanıtın için arkadaşımmTestler elındeyse paylas baklm cnm
Yok tatlım daha var ıkısıde aynı koyulukta olması lazımsa olmasa bıle dıger cızgıye yakın olması şazmÇok teşekkür ederim yanıtın için arkadaşımm3/4 gün aynı Hep böyle çıktı ya ne arttı ne azaldı acaba diyorum çatlamadı mı. ama bu seviyedeyken 2 gün değerlendirdim bir daha da takip edemedim maalesef şehir dışına çıktk…
Kaçıncı gün yapmaya başladınız testi ve kaç gün devam ettiniz? Kaç günde bir regl olursunuz? Düzenli midir?Kızlar ben ovulasyon testinde hiç tam anlamında kırmızı göremedim ama yine de uygulamanın belirttiği tarihleri değerlendirdim … çatlama olmuş mudur ya((
Bak paylaştım benımkını canım bak ıstersen burdan uygulmayıda kullana bılırsın takvımım dıye bır uygulma var testlerı orda cekıyorsun resmını sonra onalr yuksek dusuk dye gosteryor ben dendedım 4 catlama gordum salı dodkora gıttım catlamıs yumurtn var dediÇok teşekkür ederim yanıtın için arkadaşımm3/4 gün aynı Hep böyle çıktı ya ne arttı ne azaldı acaba diyorum çatlamadı mı. ama bu seviyedeyken 2 gün değerlendirdim bir daha da takip edemedim maalesef şehir dışına çıktk…
MerhabaKaçıncı gün yapmaya başladınız testi ve kaç gün devam ettiniz? Kaç günde bir regl olursunuz? Düzenli midir?
Anladım inşallah Eylül ayında böyle her gün yapayım ben de , doktor a gidince çatlamış yumurta var mı yok mı söylediğiniBak paylaştım benımkını canım bak ıstersen burdan uygulmayıda kullana bılırsın takvımım dıye bır uygulma var testlerı orda cekıyorsun resmını sonra onalr yuksek dusuk dye gosteryor ben dendedım 4 catlama gordum salı dodkora gıttım catlamıs yumurtn var dedi
Evet cnm ultrason da bakıyorlrAnladım inşallah Eylül ayında böyle her gün yapayım ben de , doktor a gidince çatlamış yumurta var mı yok mı söylediğini
Bilmiyordum. Ultrasonla mı bakıyor
En güzeli adet bitiminde doktora gidip yumurta takibi yaptırmak. Doktor size kaç günde bir gideceğinizi söyleyecek. Yumurtanız belli bir büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yazacak, onu yaptıracaksınız, zaten devamını anlatır doktor ne zaman ilişki olması gerektiğini falan. Bu ay olmaz ise bu yolu da deneyebilirsiniz dilersenizMerhabaAdetin 10. Günü yapmaya başladım 5 gün devam ettim evet genelde hep 29/30 günde olurum. Bir türlü daha da koyu göremedim sonra da takip edemedim ama bu dönem tahmini ovulasyon gününe kadar değerlendirdim. Testler yüzde yüz güvenilir mi acaba yani yumurtam çatlamadı sanırım diye kendi kendime düşünüyorum çok bildiğimden de değil ../
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu, daha yeni vajinismusu yendiğim için hiç bir fikrim yoktu süreç hakkında ..En güzeli adet bitiminde doktora gidip yumurta takibi yaptırmak. Doktor size kaç günde bir gideceğinizi söyleyecek. Yumurtanız belli bir büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yazacak, onu yaptıracaksınız, zaten devamını anlatır doktor ne zaman ilişki olması gerektiğini falan. Bu ay olmaz ise bu yolu da deneyebilirsiniz dilerseniz
Bata 8 gün var bugün, adet olacakmışım gibi ağrıyor belim ve karnım başka bir şey yok. Sen de ne var ne yok gününe ne kadar var içindekiKızlarr başladımı belırtıler sizde
Vallahı canım benımde kaldı adete 8 yumurtanın ustunden 8 gun gectı işte bırkc kes kasık agırısı fln oldu bıttı bska bsy yokBata 8 gün var bugün, adet olacakmışım gibi ağrıyor belim ve karnım başka bir şey yok. Sen de ne var ne yok gününe ne kadar var içindeki
His ne diyor
Sag kasik agrim oldu bugun ama yumurtlamayi goreli 8-9 gun olmustur. Neye yorayim bilemedim.Kızlarr başladımı belırtıler sizde
Aynıyız glpa cnmSag kasik agrim oldu bugun ama yumurtlamayi goreli 8-9 gun olmustur. Neye yorayim bilemedim.
Bende hiçbir şey yok ne yazık ki...Kızlarr başladımı belırtıler sizde
Bat 20si cnm. Ovu testle piki 4u sabahi gordum. Bakalim 21ine kadar hic test yapmiycam kendime soz verdimAynıyız glpa cnm
Herksde olck dye bsyde yok cnmBende hiçbir şey yok ne yazık ki...
Pık 4 catlama 5 inde oldu hangı gınden sayıyorsun sen cnmBat 20si cnm. Ovu testle piki 4u sabahi gordum. Bakalim 21ine kadar hic test yapmiycam kendime soz verdim
Yani göğüslerimde ağrı var ama normal döngüden olabilir.. nadiren de olsa normal döngümde ağrı oluyor göğüslerimde.Bende hiçbir şey yok ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?