Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Bat 20si cnm. Ovu testle piki 4u sabahi gordum. Bakalim 21ine kadar hic test yapmiycam kendime soz verdim
Pık 4 catlama 5 inde oldu hangı
Yani göğüslerimde ağrı var ama normal döngüden olabilir.. nadiren de olsa normal döngümde ağrı oluyor göğüslerimde.
nnde sanıyelık oldu bırkc kez okdr gogus agrısıı sdce

Benim 6 gün var bende aranıza katılmak istiyorum
Aşılama yaptırdık ilk defa bugün 10. Günüm ve iki gündür adet olacakmışım gibi hissedip tuvalete sürekli gidip korka korka bakıyorum.. en sonunda test yaptım ilk idrar ile değil ama Çıkmadı bomboş çıktı üzüldüm açıkçası
Ayın 18 i hem beklen(meyen) adet günüm hemde doktor kontrol günüm bakalım sonuç ne olacak

Benımle aynısın canm sende cuma cumrtesı bekle bnde yptm bos cıktı daha cok erken varsa bıle cıkmaz sabredıpım bekleylm

Benımle aynısın canm sende cuma cumrtesı bekle bnde yptm bos cıktı daha cok erken varsa bıle cıkmaz sabredıpım bekleylm
Yaa sen ne zaman yaptın canım ? Ben bugün yaptım aşılamayı 4 ağustosta oldum nasip .
Aslında cumaya kadar bekleyip doktora gidecektim ama dayanamadım bana da aslında biraz erken geliyor ama hayali çizgi bile yok o düşündürüyor

Kızlar gelişmesi olan var mı yada merakına yenilip test yapan? Dün benim sabah önce sol kasığıma saniyelik dehşet bi ağrı saplandı beni yerek oturttu akşam üzerinde aynısı sol kasığımda oldu
Gece mide yanmasından uyuyamadım ve afedersiniz ama kabız olmuşum tuvalette işkence çekiyorum tamamen losyon gibide akıntım var Peçeteye olukla geliyo sanki bugün meme uçlarımda ağrı yok ama hala şişler ve koyu kahverengi olmuşlar

Bende de sag kasik agrisi devam ama bel agrisi da eklendi. Regl geliyor galiba

Vallahı canım bırkc kez kasık agrısı oluyor sanıyelık gecıyor test yaptm ama daha cok erken yumurtlmanın ustundrn 7 .8 gun fln gecti daha sende durum ne
Benim 12 gün olmuş yumurtlamadan beri test yapmıyorum ama bugün sakin geçiyor daha ağrım olmadı sanki adet olacağım gibi hafif bi sızım var bide kabızlık bata 7 gün kaldı

Vallahı canım bırkc kez kasık agrısı oluyor sanıyelık gecıyor test yaptm ama daha cok erken yumurtlmanın ustundrn 7 .8 gun fln gecti daha sende durum ne

Benim 12 gün olmuş yumurtlamadan beri test yapmıyorum ama bugün sakin geçiyor daha ağrım olmadı sanki adet olacağım gibi hafif bi sızım var bide kabızlık bata 7 gün kaldı
Anldm cnm bnm gec yumurtlma oldu ya bn 40 gunde adet oldum ıcın

Bugun oglumla konustum. Kardes isteriiim diye beni yiyip bitiriyor ne zamandir. Ustume atlayip ziplayip kuduruyordu. Bebeklerden nerden gelir dedim annenin karnindan dedi. Ama sen boyle ustume atlarsan bebek ezilir o yuzden gelmez dedim. Tamam artik atlamiycam dedi karnima kafasini koydu bebek geeeel diyo.

Oyuy kurbn olurum ona masallah

Beeeeenn! Merakına yenilip test yapan benim tabi ki negatif.

Kızlar merhaba benimde bat 17 Ağustos ama her ay 3 gün gecikiyor o yuzden 20sine kadar beklicem birde bende pcos var o yuzden ümitsizim ama bu ay sebepsizce bir mide bulantısı icerisindeydim hamilelige yormak istemiyorum belki sıcaktandır falan sadece şu yüzden ümidim var doktorum 21. Gün progesteron istedi yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamış o yuzden ümitliyim yanii dün bel agrım vardı bugun belimde agrı yok ama gögüslerime dokunamıyorum bile çok şiş
Baklm ınsallah duzene hırer genelık yoksda duzene gırer ınsallah bu aydan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…