selamün aleyküm arkadaslar bende sigarayi biraktim nasil olduysa becerdim bir sekil,nasil birasktigimi burda paylasmak istiyorum belki birinin birakmasina vesile olurum insallah.
ben yaklasik 11 yildir sigqara kullaniyordum,ve öyle tiryakisiydimki bazen aksamlari gec vakitte olsa bile cikip petrol den aliyodum, basima hertürlü is gelebilirdi fatmagül gibi ama dedim ya cok tiryakisydim,
20 lik dislerim cekildi bundan bir sene öncesi kadar,ve doktor bir hata yapti sanirim tüm yüzümde sert tomurcuklar meydana geldi ve hastaneye yattim, doktor kesinlikle birakmami en azindan bir süre birakmami söyledi,cünkü disim cekildikten sonra sakagimin oldugu yerde ve cok ince bir zar oldugunu disim cekilmesi sebebiylede olustugunu ve sigara icersem direk beyne gidicegini söyledi,o an icin biraktim cokk zor geldi krizlere girdim sürekli kavga ediordum hatta agliordum ne yaziki 10 gün dayandim ve sonunda tekrar basladim,bu sefer öncekinden daha cok icmeye basladimöyle iciyordumki 1 paketi 1 güne indirdim,o zamanar nisanliydim su an evlendim 2 bucuk aylik hamileyim ve hamileligimi duydum inanamadim inanamadigim icin o gün aldigim paketide bitirdim sonra düsündüm ve napiyorum ben dedim bebegimi kendi aldigim hatta üzerine para verdigim zehirle zehirliyorum dedim,o gün bitti ve biraktim,
beni duyanlar inanamadi özellikle kardeslerim onlarda iciyordu ama tiryaki degillerdi ve asla inanamadilar bense onlara güclü irademi göstermis oldum,
bunu kendi sagligimdan önce bebegimi düsündüm ve o yüzden biraktim o ufacik melege asla kiyamam,
bu gün esimin arkadasinin hanimini ziyarete gittik hastaneye dogum yapmisti cumartesi günü,gittigimizde hastanein önündeydiler ve sigara iciyolardi
ben o kadini gördügümde kendimle bir kez daha gurur duydum iyi ki birakmisim,cünkü kadin sigarasini bitirince yazik birkac günlük bebegini emziricekti yani zehirlicekti o an dedim iyiki biraktim,
bu arada kolumdada yumusak doku tümörü diye br sey bulundu hic korkmuyorum sadece düsündügüm bebegimin sagligi ve o baska hic bir sey degil, bir a önce dünyaya gelsede doyasiya öpsem,
cünkü ona vericek cokkkk sevgim var...
merhaba kızlar
sigarayı tam 15 yıl günde bir paket içtim. zaman zaman denemelerim olsa da başaramadım. 8 ocak 2012 de bıraktım. o günden beri tek nefes çekmedim. 1.5 yıl oldu sayılır.
şu anda canım hiç sigara içmek istemiyor. hatta zamanında sigarayı yer gibi içen ben değil mişim gibi. hiç aklıma gelmiyor.
cildim çok güzelleşti, yememe dikkat ettiğim için o dönemde kilo almadım, spora başladım. bol bol bitki çayı içtim.
sigara içmek insanı mutsuz ediyor, yoruyor. en önemlisi özgürlüğünü alıyor...
ha unutmadan söylemeliyim. eşim evde fosur fosur sigara içerken bıraktım ben sigarayı.
bu da topiğim...
http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...tiryakilik/495687-sigaradan-kurtuluyorum.html
herkese bu yolda bol sabır diliyorum..dilerim isteyen herkes kurtulur sigaradan...
Sıgarayı bıraktıktan sonra kelımenın tam anlamıyla kendımı "TEMIZ" hıssettım. Ellerim, saçlarım, kıyafetlerim, çantam artık sigara kokmuyordu. Yemeklerin tadı çok güzel gelmeye başladı. Tat alma ve koklama duyularımı sankı gelısmıstı.
Sıgara ıctıkten sonra yanıma gelenlerın kokusu dayanılmayacak kadar kotu gelmeye basladı.
Ben ılac destegıyle bıraktım ve ılacla bıraktıgım ıcın hıc pısman degılım.
Ilacsız bırakabılenlerin de ıradelerıne hayranım.
Sıgarayı bıraktıktan sonra kelımenın tam anlamıyla kendımı "TEMIZ" hıssettım. Ellerim, saçlarım, kıyafetlerim, çantam artık sigara kokmuyordu. Yemeklerin tadı çok güzel gelmeye başladı. Tat alma ve koklama duyularımı sankı gelısmıstı.
Sıgara ıctıkten sonra yanıma gelenlerın kokusu dayanılmayacak kadar kotu gelmeye basladı.
Ben ılac destegıyle bıraktım ve ılacla bıraktıgım ıcın hıc pısman degılım.
Ilacsız bırakabılenlerin de ıradelerıne hayranım.[/QUOTE
Hangi ilacı kullandınız? Ve kaç gün sürdü birakmaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?