Kızlar hadi sigarayı bırakanlar nasıl hissettiğimizi yazalım

Sıgarayı bıraktıktan sonra kelımenın tam anlamıyla kendımı "TEMIZ" hıssettım. Ellerim, saçlarım, kıyafetlerim, çantam artık sigara kokmuyordu. Yemeklerin tadı çok güzel gelmeye başladı. Tat alma ve koklama duyularımı sankı gelısmıstı.
Sıgara ıctıkten sonra yanıma gelenlerın kokusu dayanılmayacak kadar kotu gelmeye basladı.

Ben ılac destegıyle bıraktım ve ılacla bıraktıgım ıcın hıc pısman degılım.:32:
Ilacsız bırakabılenlerin de ıradelerıne hayranım. :31:[/QUOTE
Hangi ilacı kullandınız? Ve kaç gün sürdü birakmaniz?

merhabalar.. konu açılalı çok olmuş ama yine de yazmak istedim. 33 yaşındayım ve 13 yıl sigara içtim günde en az 1 paket ve bazı yıllarda günde 2 paket 3 paket. facia yani.birtek hamilelikten 3 ay önce ve oğlum 6 aylık olana kadar içmedim. sigara içmeyi çok seven, içmeyi bırakın yiyecekmiş gibi sigara içen biriydim. ama 1,5 2 yıldır bıraksam iyi olacak diye dolanıp duruyordum ortalıkta. sürekli hepimizi korkutan düşünceler benim de bahanem olmuştu. sigarayı seviyorum, kahveyi nasıl tek bvaşına içicem, ama bira sigarasız olmaz ki, uykum kaçınca sigara içmeden nasıl vakit geçecek, yolculuklarda yarım saat mola nasıl geçecek vs.vs. bir de kilo alma korkusu vardı. ama 27 aralıkta pat diye eşimle beraber bıraktık. 3 ayı geçti. tek kelimeyle harikayım... aramızda kalsın sigarayı özlüyorum... hayırsız sevgili gibi sigara...kanmayın...

Merhaba arkadaşlar. Malesef sigarayı bırakamıyorum. Bi paket içiyorum. Umarım sizler gibi ben de bırakırım.

Merhaba arkadaşlar. Malesef sigarayı bırakamıyorum. Bi paket içiyorum. Umarım sizler gibi ben de bırakırım.

bırakırsın arkadaşım yeterki iste sigaraylaq ilgili açılmış forumları takip et videolar izle oku araştır hedef belirle mücade et.önce çok kalitesiz sert sigaralar al yani içtiğin markayı değiştir bıraktıktan sonra canın isteyince aklına o sigaranın tadı gelsin diye.Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun bu illetten inşallah bende kurtulurum bugün 10. günüm 10 gündür içmiyorum :nazar:

Günaydın kızlar
Sigarayı bırakalı tam 2.5 yıl oldu. Şu anda eskiden sigara içtiğime bile inanamıyorum. Unuttum gitti... Umarım siz de bırakırsınız...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X