kızlar,hamile iç çamaşırları hakkında....

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar 5 buçuk aylık hamileyim,karnım birden çok büyüdü,çamaşırlarım olmuyo artık,hamile külotları varmı ama kimi modeller göbek üstü kimileri göbek altı,tecrübeli olanlar kullananlar varmı aranızda hangisinin kullanımı daha rahat,hamile atletleri falan varmış rahat mı kullanıyomusunuz,nette alabileceğim bildğiniz bi site varmı,yardımınıza ihtiyacım var

Göbek altı olanları tercih et bence, bende ikisi de vardı. göbek üstü olanlar hem sıkıyor hem rahatsız ediyor.

bende göbek altida var üstüde hepsinden al. ama fazlada abartma oyle..ben her ikisinide kullaniyorum ..ikiside rahat..onemli olan sikmamasi zaten. genis olsun.dar olmasin.. normal camasirlarimin bazilarinin eski olanlarin lastiklerini gevsettim gayet iyi geliyor walla.. buda cözüm söyleyim dedim :)

hımm bak bu hiç aklıma gelmemişti,lastikleri gevşetmek güzel fikir,alırsamda göbek altı almaya karar verdim,tşkrler kızlar

hımm bak bu hiç aklıma gelmemişti,lastikleri gevşetmek güzel fikir,alırsamda göbek altı almaya karar verdim,tşkrler kızlar

ben eski olan camasirlarimi böyle cirt cirt ceke ceke gevsettim. sonrada atarim diye düsündüm. rahatim..yardimci olduysak ne mutlu.. saglikli gebelik dilerim..

Dogumdan sonra (sezeryan olursa) ilk haftalarda gobek ustu kullaniliyor ama ben hamileligimde gobek alti olanlarla rahat ettim.. Kom markayi tavsiye ederim...

ben LCW den 3 li satılanlardan XL aldım. ve Yeşimden ince lastikli olanlardan birsürü büyük beden almıştım yarısını doğuma ayırdım. gayette kullanışlı. Gebe çamaşırları inanılmaz kullanışsız. benim durumumda günlük göbekten iğne olanlar için yani.

Back
X