Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

İnanmıyorum aynı şekilde olmuş

banada cocugun olmaz demislerdi rahimi actirmak icin ameliyat onermislerdi istemedim cocuk olmuyo diye kafa rahat tabi adet gunumu tam olarak takip bile etmiyodum gnum gecmis ama ne kadar gecti onuda bilmiyorum tek bildigim son zamanlarda yasadigim bulantilardi bigun arabadayken esime uzum ciksada yesek dimi dedim o da hamilemisin yoksa sen dedi hayir canim ne alakasi war demistim gece wardiyasinda calisirken bulantim olmustu sabah isten ciktim we dogum gunumdu tekrar bulanti baslayinca eczanenin acilmasini bekledim 1 test aldim yaptim iki cizgi gordum şok oldum ama inanmadim gittim 2 test daha aldim onlarda 2 cizgi cok agladim cok korktum esim isteydi hamileymisim korkuyorum diye aradim adam ewe geldi cok sewiniyodu tabi bu surece alismam biraz zaman aldi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok sukur allahima insallah bende butun gebelerde kucagina almak nasip olsun

Oooh beş buçuk ay kalmis bebisin olmasına.cinsiyeti neymis

Daha dün söylemiş biri olarak hemmen anlatiyim şey yaptım benimki işteyken yemek masasına tabakları koydum bitanesine kapak kapattım görünmicek şekilde dedim bu süpriz yemek, içinde minik patik, idrar testi (tabi sardım hijyen için) tabağın altına da kan testini koydum, bide ilk babalar günün kutlu olsun yazdım, baktı sevindi şoka girdi ama kan testi nerde dedi bilirim benimki garanticidir onu görmeden inanmaz, yaptırmadım daha dedim sonra tabağı kaldırıverdim ağladı yavrum ya yerim ağzını yüzünü sarıldık sevindik öyle

Herkes beş altı haftalıkken öğreniyor sanırım hamile olduğunu.
Şubat'ta doguracakmissiniz Allah sağlıkla kucaginiza aldırsin

İlk bebiş mi tebrik edermm

Herkes beş altı haftalıkken öğreniyor sanırım hamile olduğunu.
Şubat'ta doguracakmissiniz Allah sağlıkla kucaginiza aldırsin

İlk bebiş mi tebrik edermm
Gebeliği öğrendiğin sırada 4. Haftada oluyosun genel olarak canım ondan herkesin o civardır evet ilk gebeliğim yaklaşık 2 sene uğraştık, çok şükür herkese nasip olsun kimseye aratmasın

Gebeliği öğrendiğin sırada 4. Haftada oluyosun genel olarak canım ondan herkesin o civardır evet ilk gebeliğim yaklaşık 2 sene uğraştık, çok şükür herkese nasip olsun kimseye aratmasın
Aminnn canım kaç yıllık evlisin

Bir yıl daha düşünmuyorum içimden gelmiyor henuz
Nasıl güzel bi rahatlık o tadını çıkar valla ben evliliğimin ilk gününden itibaren bunun üzerine geçirdim şu 2 seneyi, olcakmı olmicakmı stresi tedaviler vs çok zor geçti, bende şimdi tadını çıkarıcam inşallah

Bende pkos var kuzum belkide ben istediğim zaman benimkide zor olur tedavi gerekir filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…