- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Bekleyemiyor çoğu dogruu.ultrasonu bekleyebilecekmisin
Çok mutlu olun sağlıkla alın kucaginiza3 au öncesinde bir kaybımız olduğu için 2 ay korunup hemen olsun istemiştik ilk ay olmadı 2.denememizdi tabii ben kafamda kuruyorum kürtaj oldum kesin yapışıklık oldu şöyle böyle diye diğer bebeğim ilk denemede olmuştu çünkü.Neyse adetime 2 gün vardı sabahın 6 sında kalktım test yaptım lenslerimi takmamıştım görmüyorum da yaptım ama daha 10 saniye olmamıştı daha süresi dolmadan al işte yok diye kendimi üzmeye başlamıştım ki 1 dk dolunca silik çizgi gördüm ama nasıl zıplıyorum yerimde korkudan ağladım.Sonra güzel kahvaltı hazırladım eşimi uyandırdım ne oldu sana diyor ama çaktırmıyorum yok bişey falan yaptık kahvaltıyı balkona sigara içmeye çıktı balkon camını tıkladım ne oldu der gibi baktı testi gösterdim bir kal geldi ama gülmedi geldi yanıma hayırlısı olsun diyebildi sadece.Sonra kan testine gittiğim gün o işteydi yazdım 4 haftalık hamileyim diye çok sevindim miniğim sağlıkla gelsin dedi o kadar.İlkinde çok üzüldüğümüz için çoşkulu bir sevinç yaşamadık buruktu ama olsun o iyi olsun da
Allah yardımcınız olsun hepimizin de yardımcısı olsuntüp bebek tedavisi gören ya da aşılama yapanlar bilir bizim sürpriz yapma gibi bir olanağımız yok maalesef.test tarihimiz belli çünkü.bir kez hamile kaldım onu da eşim test kağıdından söyledi.maalesef kalp atışını duyamadık.
nasip...inşallah isteyen ve bakabilen herkese nasip olur
teşekkürler canım amin inşallahAllah yardımcınız olsun hepimizin de yardımcısı olsunaşılama ne oluyor ?
Klomen bir aşılama yontemi olmuyor yani ?teşekkürler canım amin inşallah
Aşılama, kadında haplar ya da düşük dozda iğnelerle yumurta gelişiminin uyarılması neticesi oluşan 1-3 folikülün (yumurta içeren kesecikler) belli boyutlara geldiğinde (17-20 mm) çatlatma iğnesi verilerek olgunlaştırılması, tam çatlama zamanında laboratuarda yıkanmış ve hazırlanmış spermin en iyi haliyle rahime verilmesi ve böylece kadın vücudunda döllenmenin olması için en uygun zamanlamanın sağlandığı yardımla üreme tedavi yöntemidir. Kısaca, spermin laboratuarda hazırlanarak tam yumurtlama zamanında rahime verilmesidir. Döllenme kadın vücudunda, tüplerde olmaktadır.
Çok üzüldüm halihazırda bı evladınız yada gebeliginiz mevcut mu pekiMerhaba bende bi ramazan günü iftara bir iki saat kala test yapmıştım ve pozitifti evde tek başımaydım üzüldüm güldüm ağladım duygudan duyguya geçtimsonra tabiki süpriz yapmayı düşündüm ama sabırsızlanıp evden çıkıp eşimin iş yerine gittim onu çağırdım dizlerim titriyor tabi bişey göstericem deyip testin fotosunu gösterdim heyecanla yemin et dedi bu sırada kapının önünde caddedeyiz bende sakin ol diyorum evet doğru dedim hemen gidelim doktora dedi gözleri doldu.. Beraber eve gidip o akşam bi ağladık bi güldük.. Diğer gün doktora gittik kan testi yaptırdık hemşire evet hamilesin dedi ama sevincimiz sadece 10 gün sürdü bayramda gelen kanamayla kaybettik.. Çok üzüldüm çok ağladım ama yinede çok özeldi
Yok sabırla bekliyoruz inşallah.. Rabbim nasip etsin isteyen herkeseÇok üzüldüm halihazırda bı evladınız yada gebeliginiz mevcut mu peki
En kısa zamanda en hayırlı vakitte insallahYok sabırla bekliyoruz inşallah.. Rabbim nasip etsin isteyen herkese
noldu hamile misinGuncel
Yoonoldu hamile misin
kız niye o zaman güncel yazıyonYooyeni evliyim henüz dusunmuyorum
Birileri görsün yorum atsın diyekız niye o zaman güncel yazıyon
deli yaBirileri görsün yorum atsın diye
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin Allah sevdiğine kavuştursunsayende konuyu baştan sona okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?