- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi bebeklinick
-
İnşallah gerekmez olsun kafan rahatya en azından başlarken de böyle olursan o bile avantaj canım stres hormonları etkiliyo çünkü hep rahat ol zaten ne yapsak da geleceği zamanı bekliyoBende pkos var kuzum belkide ben istediğim zaman benimkide zor olur tedavi gerekir filan
Oğlan olmuş yaaaa geliyo Murat beylerYarın inşallah
6 aydır bebek istiyorduk zaten ve ben her şüphemde eşimden gizli test alıp yapıyordum. Çift çizgi çıkmadıkça bilmesini istemiyordum yani. Sonra bi 3 ocak sabahı. Rüya gibiydi. Adetim 2 gün gecikmişti ve kasıklarımda batmalar oluyordu. Önceden alıp sakladığım bi testi yaptım. Daha önce defalarca kez negatif test görünce bunun da negatif çıkacağını düşündüm. Ama 10-15 sn sonra solda bi çizgi daha göründü. Nasıl heyecanlandım. Ellerim titriyor. Gözlerim yaşlı. Hemen tuvaletten çıktım. Testi da pijamamın lastiğine tutturup sakladımKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Üzüldüm cok ama umarım yanlış anlamisimdir kaybettiniz sanırım6 aydır bebek istiyorduk zaten ve ben her şüphemde eşimden gizli test alıp yapıyordum. Çift çizgi çıkmadıkça bilmesini istemiyordum yani. Sonra bi 3 ocak sabahı. Rüya gibiydi. Adetim 2 gün gecikmişti ve kasıklarımda batmalar oluyordu. Önceden alıp sakladığım bi testi yaptım. Daha önce defalarca kez negatif test görünce bunun da negatif çıkacağını düşündüm. Ama 10-15 sn sonra solda bi çizgi daha göründü. Nasıl heyecanlandım. Ellerim titriyor. Gözlerim yaşlı. Hemen tuvaletten çıktım. Testi da pijamamın lastiğine tutturup sakladımsonra elimi yıkarken eşim uyandı. Ona bakıp öyle bi gülümseyerek günaydın demişim ki farkında olmadan. Sonradan şaşırdığını söyledi cuma günüydü ve ben cumartesine güzel bi hazırlık yapıp söylemeyi düşünüyordum ama ne mümkün. Hazırlan markete gidelim dedim. Bu arada ben de giyindim. Video çekmek içindi tabi ki o tuvaletteyken evdeki bi hediye kutusunu salona taşıdım gizlice. Evlendikten sonra ilk doğum günümde eşim hediye olarak mağazada görüp de beğendiğim bi tulumu biberon falan almıştı. Onları koydum kutuya. Testi koydum. Bi de not yazdım resimdeki gibi. Sonra salon sehpaya kuyuyu koydum ve gelmesini bekledim. Yılbaşı hediyen geç geldi. Şimdi veriyorum dedim. Kutunun hafif kenarından kaldırdı. Kutu hafif olunca içi boş yalan söyleme dedi. Otur da aç ya dedim. Açtı. 15-20 sn falan kutuya baktı. Eline testi aldı. Sonra tekrar kutuya baktım. Döndü bana baktı. Benim gözler dolu dolu tabi. Gerçekten mi dedi evet dedim. Sonra sarıldık. Ağladım ben falan. Çok çok güzeldi. 10 gün yaşayabildik mutluluğunu. Allahım nasip ettirsin tekrar inşallah
Hiç belirtin yok muydu adet gecikmesi hariç kuzucumBiz de hiç beklemiyorduk ve planlı değildi. Adetim 15 gün gecikmişti ben düzensizlik vardır diye hiiiç aklıma getirmiyodum gebeliği. Sonra test alıyım bir yapayım dedim. Şok çift çizgi çıktı.. elim ayağım titriyor koltuğa zor geçtim oturdum. Kara kara düşünmeye basladım lekelennmem vardı çünkü. Akşam eşim geldiğinde hiçbirşey söylemeden testi gösterdim tebessümle ağlamaklı karışık. Şok oldu ne diyeceğini bilemedi. Şakayla karısık Allah analı babalı büyütsün dedi güldüahahah daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyat vs... İnşallah rabbim tez zamanda yeniden tattırır o duyguyu
Kp yine tutturmus galiba. Bu hesabin sirri neymis bize de ogretsinEtrafta herkes erkek diyor. Kp im hesaplaya biliyor 4 torununu da doğru hesaplamış. Şimdi bizimkine erkek dedi. Düşündük tabi. Erkek olursa kvmin babasının ismini koyucaz inşallah kız olursa Zehra olacak inşallah
Sırrı çok karmaşık. Üniversitedeyken anatomi dersi almış kan ne zaman tazelenir, kadında taze ve erkekte eski kan olunca nolur ikisi de taze olunca nolur falan uzunca bişey anlattı da hiçbirini anlamadım tabiKp yine tutturmus galiba. Bu hesabin sirri neymis bize de ogretsin
İnşallah tez zamanda tekrar tadarsın o duyguyu, bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın.Biz de hiç beklemiyorduk ve planlı değildi. Adetim 15 gün gecikmişti ben düzensizlik vardır diye hiiiç aklıma getirmiyodum gebeliği. Sonra test alıyım bir yapayım dedim. Şok çift çizgi çıktı.. elim ayağım titriyor koltuğa zor geçtim oturdum. Kara kara düşünmeye basladım lekelennmem vardı çünkü. Akşam eşim geldiğinde hiçbirşey söylemeden testi gösterdim tebessümle ağlamaklı karışık. Şok oldu ne diyeceğini bilemedi. Şakayla karısık Allah analı babalı büyütsün dedi güldüahahah daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyat vs... İnşallah rabbim tez zamanda yeniden tattırır o duyguyu
Göğüslerim çok dolgunlasmıstı, Belim ağrıyordu ama benim hep adetime yakın olurdu zaten. Birde mide yanması aşırıydı. Onu da ramazan sahur ilişkisine bağlamıştım. Bulantım vs yoktu canım o yüzden hiç aklıma gelmemişti.Hiç belirtin yok muydu adet gecikmesi hariç kuzucum
Aminn canımm benimm çok sağol beklemedeyiz inşallah aynı şoku tekrar yaşarım çok guzel bir duyguİnşallah tez zamanda tekrar tadarsın o duyguyu, bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın.
Anatomi dersiyle biliniyor muymus? ben de yakinda anatomi alicam hadi bakalim insallah öğrenirimSırrı çok karmaşık. Üniversitedeyken anatomi dersi almış kan ne zaman tazelenir, kadında taze ve erkekte eski kan olunca nolur ikisi de taze olunca nolur falan uzunca bişey anlattı da hiçbirini anlamadım tabi
Valla öyle dedi. Eşimin kanı taze martın 1i doğum günüydü, mart ortası ben hamile kalmışım, benim kanım da eski, Mayıs'ta olacaktı doğum günüm. O yüzden erkek dedi kp. Açıklması böyleydi. Ama kan kaç yılda bir tazelenir falan orasını bilemiyoreAnatomi dersiyle biliniyor muymus? ben de yakinda anatomi alicam hadi bakalim insallah öğrenirim
Ne tatli kayinpederiniz varmişValla öyle dedi. Eşimin kanı taze martın 1i doğum günüydü, mart ortası ben hamile kalmışım, benim kanım da eski, Mayıs'ta olacaktı doğum günüm. O yüzden erkek dedi kp. Açıklması böyleydi. Ama kan kaç yılda bir tazelenir falan orasını bilemiyore
Maşallah her konuda bilgiliNe tatli kayinpederiniz varmiş
her doğum kişiye özel olduğu gibi her hamilelikte öyle demek kiGöğüslerim çok dolgunlasmıstı, Belim ağrıyordu ama benim hep adetime yakın olurdu zaten. Birde mide yanması aşırıydı. Onu da ramazan sahur ilişkisine bağlamıştım. Bulantım vs yoktu canım o yüzden hiç aklıma gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?