Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Bende pkos var kuzum belkide ben istediğim zaman benimkide zor olur tedavi gerekir filan
İnşallah gerekmez olsun kafan rahatya en azından başlarken de böyle olursan o bile avantaj canım stres hormonları etkiliyo çünkü hep rahat ol zaten ne yapsak da geleceği zamanı bekliyo

Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
6 aydır bebek istiyorduk zaten ve ben her şüphemde eşimden gizli test alıp yapıyordum. Çift çizgi çıkmadıkça bilmesini istemiyordum yani. Sonra bi 3 ocak sabahı. Rüya gibiydi. Adetim 2 gün gecikmişti ve kasıklarımda batmalar oluyordu. Önceden alıp sakladığım bi testi yaptım. Daha önce defalarca kez negatif test görünce bunun da negatif çıkacağını düşündüm. Ama 10-15 sn sonra solda bi çizgi daha göründü. Nasıl heyecanlandım. Ellerim titriyor. Gözlerim yaşlı. Hemen tuvaletten çıktım. Testi da pijamamın lastiğine tutturup sakladım sonra elimi yıkarken eşim uyandı. Ona bakıp öyle bi gülümseyerek günaydın demişim ki farkında olmadan. Sonradan şaşırdığını söyledi cuma günüydü ve ben cumartesine güzel bi hazırlık yapıp söylemeyi düşünüyordum ama ne mümkün. Hazırlan markete gidelim dedim. Bu arada ben de giyindim. Video çekmek içindi tabi ki o tuvaletteyken evdeki bi hediye kutusunu salona taşıdım gizlice. Evlendikten sonra ilk doğum günümde eşim hediye olarak mağazada görüp de beğendiğim bi tulumu biberon falan almıştı. Onları koydum kutuya. Testi koydum. Bi de not yazdım resimdeki gibi. Sonra salon sehpaya kuyuyu koydum ve gelmesini bekledim. Yılbaşı hediyen geç geldi. Şimdi veriyorum dedim. Kutunun hafif kenarından kaldırdı. Kutu hafif olunca içi boş yalan söyleme dedi. Otur da aç ya dedim. Açtı. 15-20 sn falan kutuya baktı. Eline testi aldı. Sonra tekrar kutuya baktım. Döndü bana baktı. Benim gözler dolu dolu tabi. Gerçekten mi dedi evet dedim. Sonra sarıldık. Ağladım ben falan. Çok çok güzeldi. 10 gün yaşayabildik mutluluğunu. Allahım nasip ettirsin tekrar inşallah

Eklentiler

• 87DF1814-EEEE-4F36-A6D1-1E75BED760DE.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 83
Üzüldüm cok ama umarım yanlış anlamisimdir kaybettiniz sanırım

Biz de hiç beklemiyorduk ve planlı değildi. Adetim 15 gün gecikmişti ben düzensizlik vardır diye hiiiç aklıma getirmiyodum gebeliği. Sonra test alıyım bir yapayım dedim. Şok çift çizgi çıktı.. elim ayağım titriyor koltuğa zor geçtim oturdum. Kara kara düşünmeye basladım lekelennmem vardı çünkü. Akşam eşim geldiğinde hiçbirşey söylemeden testi gösterdim tebessümle ağlamaklı karışık. Şok oldu ne diyeceğini bilemedi. Şakayla karısık Allah analı babalı büyütsün dedi güldü ahahah daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyat vs... İnşallah rabbim tez zamanda yeniden tattırır o duyguyu

Hiç belirtin yok muydu adet gecikmesi hariç kuzucum

Kp yine tutturmus galiba. Bu hesabin sirri neymis bize de ogretsin

Kp yine tutturmus galiba. Bu hesabin sirri neymis bize de ogretsin
Sırrı çok karmaşık. Üniversitedeyken anatomi dersi almış kan ne zaman tazelenir, kadında taze ve erkekte eski kan olunca nolur ikisi de taze olunca nolur falan uzunca bişey anlattı da hiçbirini anlamadım tabi

İnşallah tez zamanda tekrar tadarsın o duyguyu, bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın.

Hiç belirtin yok muydu adet gecikmesi hariç kuzucum
Göğüslerim çok dolgunlasmıstı, Belim ağrıyordu ama benim hep adetime yakın olurdu zaten. Birde mide yanması aşırıydı. Onu da ramazan sahur ilişkisine bağlamıştım. Bulantım vs yoktu canım o yüzden hiç aklıma gelmemişti.

Nobet cikisiydik ikimiz de iki ayri arabada eve arkali önlü geliyorduk. 5 yildir hic hamile kalamamistim. 2.5 ay adet gecikmem vardi ama ben her zamanki gibi olabilir boyle seyler diyordum. O sirada pandemi patlamisti. Gebe bir arkadas nobetten cikarildi ve onun fazladan haftasonu nobeti bana yazildi. Olmaz ya, ya olursa diye kan vetmistim sabahtan. Ben arabadayken calisma arkadasim whatsapptan beta hcg >10000 yazan sonucumu atmisti. Eve arkali önlü girdik. Arabalardan indik. Sana bir sey gosterecegim dedim. Neymis dedi gosterdim. Anlamadi. Neymis bi daha bakim ki dedi. Nutku tutuldu. Inanamadi. Gercek mi dedi bi yandan da guluyor. Biz kostur kostur tekrar hastaneye gittik cunku testlerin karistigini dusunup yeniden kan verelim dedik. O kadar umitsizdik ki. Ama o dedi ki bi de ikiz olmuyor muuuu Hastanede yeniden kan verdik sonuc 26750, usg ye girdik doktor hanimin agzindan bi turlu alamiyoruz lafi. Bu ikize benziyorrrr demesin mi Cok sukur 5 yildir hic hamile kalamamisken ikizlere dogal yollardan ve hic bir sey yapmadan hamile kalmistim. Inanilir gibi degil gercekten. Allahim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin hepimizin cocuklarini

Sırrı çok karmaşık. Üniversitedeyken anatomi dersi almış kan ne zaman tazelenir, kadında taze ve erkekte eski kan olunca nolur ikisi de taze olunca nolur falan uzunca bişey anlattı da hiçbirini anlamadım tabi
Anatomi dersiyle biliniyor muymus? ben de yakinda anatomi alicam hadi bakalim insallah öğrenirim

ona kafamda harika bir plan yaparak söyleme şekli hazırlamıştım. Ama malesef sabırsız ve duygularını saklayamayan ben 100 kere arayıp heyecanla neredesin hadi gel bekliyorum dediğim için çok önemli bir şey olduğunu anladı. Çünkü normalde dışarı cıktığında su saatte gelirim dediğinde kolay kolay aramam. Hamile misin dedi. GÜLEREK HAYIR DEDİM........
Kocam beni iyi tanığı için anladı telefonda.
evet hamileyim dediğinde. dur kapat telefonu içim tuhaf oldu dedi suratıma kapattı
15 Dk sonra güllerle kapımdaydı :)

Anatomi dersiyle biliniyor muymus? ben de yakinda anatomi alicam hadi bakalim insallah öğrenirim
Valla öyle dedi. Eşimin kanı taze martın 1i doğum günüydü, mart ortası ben hamile kalmışım, benim kanım da eski, Mayıs'ta olacaktı doğum günüm. O yüzden erkek dedi kp. Açıklması böyleydi. Ama kan kaç yılda bir tazelenir falan orasını bilemiyore

Ne tatli kayinpederiniz varmiş

her doğum kişiye özel olduğu gibi her hamilelikte öyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…