- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Aaa kan eski yeni olayına çok şaşırdım internette öyle bı mevzudan bahsediliyorsa bakayım bir.ilgimi cektiValla öyle dedi. Eşimin kanı taze martın 1i doğum günüydü, mart ortası ben hamile kalmışım, benim kanım da eski, Mayıs'ta olacaktı doğum günüm. O yüzden erkek dedi kp. Açıklması böyleydi. Ama kan kaç yılda bir tazelenir falan orasını bilemiyore
Yapma yaaa2sini de beraber öğrendik
Kimyasal oldu maalesef. Kaybettim 10 gün sonraÜzüldüm cok ama umarım yanlış anlamisimdir kaybettiniz sanırım
Bu muhtesemmis .bizimkilerin aklına gülü bırak yerden ot bile gelmez benceona kafamda harika bir plan yaparak söyleme şekli hazırlamıştım. Ama malesef sabırsız ve duygularını saklayamayan ben 100 kere arayıp heyecanla neredesin hadi gel bekliyorum dediğim için çok önemli bir şey olduğunu anladı. Çünkü normalde dışarı cıktığında su saatte gelirim dediğinde kolay kolay aramam. Hamile misin dedi. GÜLEREK HAYIR DEDİM........
Kocam beni iyi tanığı için anladı telefonda.
evet hamileyim dediğinde. dur kapat telefonu içim tuhaf oldu dedi suratıma kapattı
15 Dk sonra güllerle kapımdaydı :)
Lotuuuuus ne okuyosunAnatomi dersiyle biliniyor muymus? ben de yakinda anatomi alicam hadi bakalim insallah öğrenirim
İlkinde ateslenmistim hastahaneye gitmiştim çok fena bademcik enfeksiyonum vardıYapma yaaaben hamile kaldigimmda saklayim bir müddet filan diyorum mümkün mü acaba hahahah. Hayaller hayatlar olacak benimde kesin
İlkinde ateslenmistim hastahaneye gitmiştim çok fena bademcik enfeksiyonum vardıYapma yaaaben hamile kaldigimmda saklayim bir müddet filan diyorum mümkün mü acaba hahahah. Hayaller hayatlar olacak benimde kesin
yeni evliyiz ondandırBu muhtesemmis .bizimkilerin aklına gülü bırak yerden ot bile gelmez bence
Ayyycinsiyetleri de belli oldu mu .çok tebriklerNobet cikisiydik ikimiz de iki ayri arabada eve arkali önlü geliyorduk. 5 yildir hic hamile kalamamistim. 2.5 ay adet gecikmem vardi ama ben her zamanki gibi olabilir boyle seyler diyordum. O sirada pandemi patlamisti. Gebe bir arkadas nobetten cikarildi ve onun fazladan haftasonu nobeti bana yazildi. Olmaz ya, ya olursa diye kan vetmistim sabahtan. Ben arabadayken calisma arkadasim whatsapptan beta hcg >10000 yazan sonucumu atmisti. Eve arkali önlü girdik. Arabalardan indik. Sana bir sey gosterecegim dedim. Neymis dedi gosterdim. Anlamadi. Neymis bi daha bakim ki dedi. Nutku tutuldu. Inanamadi. Gercek mi dedi bi yandan da guluyor. Biz kostur kostur tekrar hastaneye gittik cunku testlerin karistigini dusunup yeniden kan verelim dedik. O kadar umitsizdik ki. Ama o dedi ki bi de ikiz olmuyor muuuuHastanede yeniden kan verdik sonuc 26750, usg ye girdik doktor hanimin agzindan bi turlu alamiyoruz lafi. Bu ikize benziyorrrr demesin mi Cok sukur 5 yildir hic hamile kalamamisken ikizlere dogal yollardan ve hic bir sey yapmadan hamile kalmistim. Inanilir gibi degil gercekten. Allahim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin hepimizin cocuklarini
Evet canım ve her gebelikte aynı olmuyormus. Kimi gebelikte bulantı yasayan diğerinde yasamıyormus.her doğum kişiye özel olduğu gibi her hamilelikte öyle demek ki
Dualarınız kabul olmuş ne guzelNobet cikisiydik ikimiz de iki ayri arabada eve arkali önlü geliyorduk. 5 yildir hic hamile kalamamistim. 2.5 ay adet gecikmem vardi ama ben her zamanki gibi olabilir boyle seyler diyordum. O sirada pandemi patlamisti. Gebe bir arkadas nobetten cikarildi ve onun fazladan haftasonu nobeti bana yazildi. Olmaz ya, ya olursa diye kan vetmistim sabahtan. Ben arabadayken calisma arkadasim whatsapptan beta hcg >10000 yazan sonucumu atmisti. Eve arkali önlü girdik. Arabalardan indik. Sana bir sey gosterecegim dedim. Neymis dedi gosterdim. Anlamadi. Neymis bi daha bakim ki dedi. Nutku tutuldu. Inanamadi. Gercek mi dedi bi yandan da guluyor. Biz kostur kostur tekrar hastaneye gittik cunku testlerin karistigini dusunup yeniden kan verelim dedik. O kadar umitsizdik ki. Ama o dedi ki bi de ikiz olmuyor muuuuHastanede yeniden kan verdik sonuc 26750, usg ye girdik doktor hanimin agzindan bi turlu alamiyoruz lafi. Bu ikize benziyorrrr demesin mi Cok sukur 5 yildir hic hamile kalamamisken ikizlere dogal yollardan ve hic bir sey yapmadan hamile kalmistim. Inanilir gibi degil gercekten. Allahim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin hepimizin cocuklarini
Bende yeni evliyim 1 yıl oldu bu arayeni evliyiz ondandır
Gerçi benimki de arada bı çiçek toplayıp getiriyoyeni evliyiz ondandır
Olsun. en çok onlar çok kıymetli. :)Gerçi benimki de arada bı çiçek toplayıp getiriyomilletin ağaçlarını yolup
Gerçeklik payı var bence canım. Çünki tüm torunlarını hesaplamış hepsi de tutmuş. Ama internette bundan bahsedilmiyor detaylı şekilde. Bizim aralık anneleri ta o zaman cinsiyet için baktılar da bişey bulamadılarAaa kan eski yeni olayına çok şaşırdım internette öyle bı mevzudan bahsediliyorsa bakayım bir.ilgimi cekti
Bende olmadı ama kız olmalıydı erkek dedi doktorAaa kan eski yeni olayına çok şaşırdım internette öyle bı mevzudan bahsediliyorsa bakayım bir.ilgimi cekti
Sağlıkla kucağına al kuşumGerçeklik payı var bence canım. Çünki tüm torunlarını hesaplamış hepsi de tutmuş. Ama internette bundan bahsedilmiyor detaylı şekilde. Bizim aralık anneleri ta o zaman cinsiyet için baktılar da bişey bulamadılar
oldu oldu ikisi de kızAyyycinsiyetleri de belli oldu mu .çok tebrikler
Sağlıkla gelsin isim düşündünüz müBende olmadı ama kız olmalıydı erkek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?