Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Aaa kan eski yeni olayına çok şaşırdım internette öyle bı mevzudan bahsediliyorsa bakayım bir.ilgimi cekti

Bu muhtesemmis .bizimkilerin aklına gülü bırak yerden ot bile gelmez bence

Yapma yaaa ben hamile kaldigimmda saklayim bir müddet filan diyorum mümkün mü acaba hahahah. Hayaller hayatlar olacak benimde kesin
İlkinde ateslenmistim hastahaneye gitmiştim çok fena bademcik enfeksiyonum vardı doktor testler yaptırdı o arada gelip yanımıza hamilesiniz dedi. İkinci de de adetim çok geçmişti ben hormonların yüzünden olduğunu düşünüp test yaptirmamistim o gitmiş test almış beraber yaptık ve çift çizgiyi beraber gördük

Yapma yaaa ben hamile kaldigimmda saklayim bir müddet filan diyorum mümkün mü acaba hahahah. Hayaller hayatlar olacak benimde kesin
İlkinde ateslenmistim hastahaneye gitmiştim çok fena bademcik enfeksiyonum vardı doktor testler yaptırdı o arada gelip yanımıza hamilesiniz dedi. İkinci de de adetim çok geçmişti ben hormonların yüzünden olduğunu düşünüp test yaptirmamistim o gitmiş test almış beraber yaptık ve çift çizgiyi beraber gördük

Ayyycinsiyetleri de belli oldu mu .çok tebrikler

Dualarınız kabul olmuş ne guzel

Aaa kan eski yeni olayına çok şaşırdım internette öyle bı mevzudan bahsediliyorsa bakayım bir.ilgimi cekti
Gerçeklik payı var bence canım. Çünki tüm torunlarını hesaplamış hepsi de tutmuş. Ama internette bundan bahsedilmiyor detaylı şekilde. Bizim aralık anneleri ta o zaman cinsiyet için baktılar da bişey bulamadılar

Sağlıkla kucağına al kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…