- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Şimdi mutlusunuz değil mi kuzum Allah ağız tadinizi artirsinİlkinde yalan sanmış.Eve geldi testi aldı baktı hastaneye kalp atışına gittik.Tekrar kavga ettik benim az da olsa kanamam oldu hemen hasteneye gittik ve süpriz ikizmis yerleşme kanaması dediler.Esim ve ben dakikalarca kendimize gelemedik.2.ise tam boşanma kararı almışız ben inanılmaz alıngan sinirliyim adetimde gecti sadece acabayla baktim.Hizli test almıştım pozitif cıktı.Banyodan çıktım ona attim al ben tedbirliyim diodun her şey de olduğu gibi bunda da kontrolü sana birakmamaliymisim dedim.Kv geldi bunlar kurtaj falan diolar tabi geldiler banaa o kadar kavga gürültü vardi zaten sebep bol terkettim gittim.3 ayın sonunda mahkemeden döndük.Baya uzun oldu ama benimde hayallerim vardi olamadı...
Iyiyiz canim icimde ölen bin sey var ama telafi etmeye calisio.Tabi aklimda hep bunlar var düşünsene ikiz ve ben ona ne süprizler yapabilirdim.Ya da hamileymisim bilmioduk off keske bir oglum olsa demisti bunun üstüne ona gene bir süpriz yapabilirdimŞimdi mutlusunuz değil mi kuzum Allah ağız tadinizi artirsin
Ben çok çok üzüldüm senin hikayen için.esimede okudum şimdiIyiyiz canim icimde ölen bin sey var ama telafi etmeye calisio.Tabi aklimda hep bunlar var düşünsene ikiz ve ben ona ne süprizler yapabilirdim.Ya da hamileymisim bilmioduk off keske bir oglum olsa demisti bunun üstüne ona gene bir süpriz yapabilirdim
Ben-- hadi hayırlı olsun beklenen bebek geliyor (bayagadir bekliyorduk)
Eşim-- hee tamam
İkimizde şok tabi iki gun böyle durduk sonra eşim
- hakikaten bebek mi geliyor
-- he valla
Sonra koptu zaten :) sevindik kutlaştik
Malesef cok uzun surmedi sevincimiz geçen hafta 10haftalikken kurtaj oldumÇok duygulaandim çok güzel bı hikaye olmuş dogaclama
Şuan doğum anıyla ilgili aklımda kalan tek şey bebegimin doğup karnımın üzerine koyduklarinda kocaman gözleriyle bana bakışı.Doğum anınız zor muydu Allah analı babalı buyutsun
10. Yil 2. Çocuk :))Evlilikin kaçıncı yılında ?
Ohh maşallah. Doğum anı nasıldı sanıldığı kadar zor mu10. Yil 2. Çocuk :))
Benim eşim askerdeydi Allah yardim etti. Birde erken geldi 36. Haftada yani beklemiyordum o yüzden relaks girdim relaks ciktim yani bi şok halinde olunca hiçbir şey anlamadım. Sabah 11.00 de dolmusla gittim suyum gelince normal siraya girdim başladı sancılar ben gene girmedim sıramı bekledim doktorun yanina girince doguruyorsun cabuk doğumhaneye dedi saat 3 te sancilar yogunlasti cocuk aksam 9.45 te geldi. Elhamdülillah iyiydi gene öyle olsa isterim.. hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar :)Ohh maşallah. Doğum anı nasıldı sanıldığı kadar zor mu
Allah bagislasinBenim eşim askerdeydi Allah yardim etti. Birde erken geldi 36. Haftada yani beklemiyordum o yüzden relaks girdim relaks ciktim yani bi şok halinde olunca hiçbir şey anlamadım. Sabah 11.00 de dolmusla gittim suyum gelince normal siraya girdim başladı sancılar ben gene girmedim sıramı bekledim doktorun yanina girince doguruyorsun cabuk doğumhaneye dedi saat 3 te sancilar yogunlasti cocuk aksam 9.45 te geldi. Elhamdülillah iyiydi gene öyle olsa isterim.. hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar :)
Vuhuuuu.gulusmeleriniz zihnimde canlandı çok ozendim.Bende hikayemi yazmak istedim.İlk evlendigimiz sene düşünmedik 1yıl. Sonra istedik olmadı 5 ay kadar filan çalışıyordum işyerinde test yaptım çok silik çift çizgi şok oldum ama varmı yokmu bilemedim tabiki sonra iş yerinde çok sevdiğim bir ablam vardı onun haberi vardı test yaptığımdan söyledim testi görmek istedi gösterdiğimde boynuma sarıldı anne oluyorsun diye çok sevinmişti.Eşime söylemek için can atıyordum çok istiyordu telefon etti tutamadım söyledim inanmadı şok geçirdi arkadaşa verdim telefonu zaten tanıyorlardı birbirlerini gerçekten baba oluyorsun dedi .Hoppppp eşim yarım saat sonra yanımda inanmam hastaneye gideceğiz dedi gittik kan verdim sonucunu beklerken lokantaya gittik dediki ben doktor demeden inanmam dedi belki yanlışlık vardır deyip duruyor.O öyle deyince benim de moralim sıfır oldu neyse gittik sonuçları almaya hemşire söyledi hamilesin diye ikimiz nasıl güldüysek artık etrafimizdaki hemşireler herkes gülmeye başladı birbirimize öyle sarıldık ki o anı hiç unutamıyorum. Oğlum 9 aylıkken tekrar hamile kaldım tabiki haberim bile yoktu test yaptım koyu çift çizgi o kadar ağladım ki ikisine nasıl yetişeceğim diye hemen eşimi aradım nasıl ağlıyorum anlatamam hamileyim istemiyorum diye oğlumuz daha küçük diye ve oğlumun bebekliği çok zordu neyse kızlar işte böyle şimdi Oğlum 7 yaşında kızım 5 buçuk yaşında şimdiki aklım olsaydı ağlarmıydım sevinçten ağlardım şimdi 3.bebeği düşünüyoruz
Kesinlikle normal doğum tabiki sezeryandan çok korkuyorum ben.İki doğumumu da normal olarak yaptım dayanilmayacak birşey değil kolay demiyorum zor ama kkorkulacak birşey değil çok heycan verici bebişinizi kucaginiza aldığınız zaman aman Allahım öyle bir duygu yok Rabbim herkese yaşatsın inşallahVuhuuuu.gulusmeleriniz zihnimde canlandı çok ozendim.
Peki normal doğum mu bebisleriniz.sanci doğum süreci zormuydu .sezeryan hiç dusunmedigim için normal doğum yapanlari kurcalıyorum daa
ultrasonu bekleyebilecekmisinSöyleyemedim. Çünkü hiç olmadı. Ama Allah nasip ederse olursa bitane emzik alıp bide ultrasonu bitane kutunun içine koyup söylemek isterim.
Hiç sanmıyorumultrasonu bekleyebilecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?