- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Hemen bsey sorayim hamilelikte göğüs ne zaman büyümeye başlıyor ?göğüslerim 85 ne kadar büyür ki aman aman abartıolmaz demiBiz oturup bebek yapalım kararını netlestirmeden hamile kaldım. Bizim için maddi manevi bazı sorunlar vardı tabi. Açıkçası hamile kalmayı beklemiyorduk çok şaşırdık ve şoka girdik.
Benim rahatsız edecek kadar göğüs hassasiyetim oldu. Regle 4 5 gün vardı bir de. Ben rahat edemedim eşimin haberi olmadan bir sabah test yaptım. Ama tek çizgi göreceğime de emindim. Pko var bende. Yapar yapmaz testi çift çizgi çıktı. Ben şoka girdim, titremeye başladım. soğuk terledim hemen çıktım lavaboda eşimin yanına gittim yatağa. Hafif uykuluydu. Dedim ki canım sana bir şey söyleyeceğim ama inanamayacaksın ben hamileyim. Nasıl oldu bilmiyorum ama çift çizgi var dedim. Eşim de şoka girdi. Sonraki 1 2 saat tartıştık. Çok geç kaldık her şeyi planlamamiz lazim, eskisi gibi olmayacak hicbir şey ben baba olmaya hazır miyim falan filan dedi eşim. Ben de benim içimde bir şey büyüyor Sen kendi hazır olup olmaması düşünüyorsun dedim başladım ağlamaya eşim de geldi yanına sarıldı o da başladı gülmeye. Öyle sarılırken kah güldük hak ağladık bir sinir boşalması yaşadık. Sonra durumun güzelliğini farkedebildik ne kadar sacmaladigimizi anladık. Kaydı olsa oturup izler güleriz salak gibi olmuştuk.
Şimdi de oğlanın kontrolde güzel haberlerini alıp mutluluktan ağlıyoruz.
Kotu koşullar da bir şekilde yolunu buluyor valla allah'a şükür.
5 ay sonra kucağına alıyorsun ne güzel adını ne düşündünüz .. bende pko luyumBiz oturup bebek yapalım kararını netlestirmeden hamile kaldım. Bizim için maddi manevi bazı sorunlar vardı tabi. Açıkçası hamile kalmayı beklemiyorduk çok şaşırdık ve şoka girdik.
Benim rahatsız edecek kadar göğüs hassasiyetim oldu. Regle 4 5 gün vardı bir de. Ben rahat edemedim eşimin haberi olmadan bir sabah test yaptım. Ama tek çizgi göreceğime de emindim. Pko var bende. Yapar yapmaz testi çift çizgi çıktı. Ben şoka girdim, titremeye başladım. soğuk terledim hemen çıktım lavaboda eşimin yanına gittim yatağa. Hafif uykuluydu. Dedim ki canım sana bir şey söyleyeceğim ama inanamayacaksın ben hamileyim. Nasıl oldu bilmiyorum ama çift çizgi var dedim. Eşim de şoka girdi. Sonraki 1 2 saat tartıştık. Çok geç kaldık her şeyi planlamamiz lazim, eskisi gibi olmayacak hicbir şey ben baba olmaya hazır miyim falan filan dedi eşim. Ben de benim içimde bir şey büyüyor Sen kendi hazır olup olmaması düşünüyorsun dedim başladım ağlamaya eşim de geldi yanına sarıldı o da başladı gülmeye. Öyle sarılırken kah güldük hak ağladık bir sinir boşalması yaşadık. Sonra durumun güzelliğini farkedebildik ne kadar sacmaladigimizi anladık. Kaydı olsa oturup izler güleriz salak gibi olmuştuk.
Şimdi de oğlanın kontrolde güzel haberlerini alıp mutluluktan ağlıyoruz.
Kotu koşullar da bir şekilde yolunu buluyor valla allah'a şükür.
Ayy ne zaman başladı biliyor musun haberi aldiğimda yani 6 haftalıkken ufak ufak başladı. Ama şu an çok fenalar silikonlu gibiler 1 beden kesin büyüdü.Hemen bsey sorayim hamilelikte göğüs ne zaman büyümeye başlıyor ?göğüslerim 85 ne kadar büyür ki aman aman abartıolmaz demi
Aslında 4 ay sonra. Bizim erken dogum riski var 40 hafta degil de 37 bile olsa cok iyi olacak. Tabi insallah vaktinde gelir5 ay sonra kucağına alıyorsun ne güzel adını ne düşündünüz .. bende pko luyum
Tabi tabi ablam da pko lu .Ayy ne zaman başladı biliyor musun haberi aldiğimda yani 6 haftalıkken ufak ufak başladı. Ama şu an çok fenalar silikonlu gibiler 1 beden kesin büyüdü.Ama 2 bedenden çok olacağını sanmıyorum tabi
Aslında 4 ay sonra. Bizim erken dogum riski var 40 hafta degil de 37 bile olsa cok iyi olacak. Tabi insallah vaktinde gelir
Ama hala isim netlestiremedik yani bizim ufaklık gelmeye karar vermese biz bebek yapamazdık bu kararsizliklaAklımızda bir Utku var ama değişir gibime geliyor.
Doktor sen pkolusun hemen hamile karalayabilirsin demişti ama hiç de öyle olmuyor aklında olsun.
Yani utkunun anlamı tehlikeler atlatıp emekler harcadiktan sonra elde edilen mutluluk.Ayy ne zaman başladı biliyor musun haberi aldiğimda yani 6 haftalıkken ufak ufak başladı. Ama şu an çok fenalar silikonlu gibiler 1 beden kesin büyüdü.Ama 2 bedenden çok olacağını sanmıyorum tabi
Aslında 4 ay sonra. Bizim erken dogum riski var 40 hafta degil de 37 bile olsa cok iyi olacak. Tabi insallah vaktinde gelir
Ama hala isim netlestiremedik yani bizim ufaklık gelmeye karar vermese biz bebek yapamazdık bu kararsizliklaAklımızda bir Utku var ama değişir gibime geliyor.
Doktor sen pkolusun hemen hamile karalayabilirsin demişti ama hiç de öyle olmuyor aklında olsun.
Çok farklı bı hikaye olmuş2 yıllık tedavi süreci sonrası gebe kaldım. Gerek o nefret ettiğim ev testlerindengerekse defalarca verdiğim kan testleri o kadar yormuştu ki beni bu sefer sonucu ben almayacağım diye kendi kendime totem yaptım transfer oldum geldim 12. Gün normalde kan vermem gerekiyorken dayanamadım pazar akşamüstü acile kan vermeye gittik. Bir saat oldu eşime sen al sonucu dedim. Gitti aldı yüzüne bakıyorum. Gelsene diyor bana dışarı çıkalım. Ya söylesene diyorum hastanenin içinde ne yazıyor diye ya sen gel dedi iyi şeyler yazıyor elimden tuttu bahçeye çıkınca kağıdı elime verdi. 997. 7 ağlamaya başladım. Hastane içinde ne tepki veririm kestirememiş onun için dışarı çıkarmaya çalışmış ki çok haklı çünkü hem ağlıyorum bir elimde sonuç diğer elim göbeğimde ikiside benimle diye de söyleniyorum. Bahçedeki teyzelere rezil oldum ama olsun yani bizde sonucu eşim bana verdi
Tamam hayırlı olsun diye tepki vermesi sizi uzmusmuydu.Bende ilk gebeligimde gece karnima sanci giriyordu adet olacagimi sanip gidip ped takmistim sonra kuzenime soyledim o da aksam is cikisi bana test alip getirmisti sabah esim ise giderken bende testi yaptim silik cizgi cikmisti.aksami bekleyemeden esimi aradim tebrikler baba oluyorsun dedim biraz sasirdi tamam hayirli olsun dedi bi baktim yarim saat sonra eve geldi teste falan bakti adam hala soktaydi taki hastaneye gidip keseyi bebegi kalp atisini duyana kadar inanmiyordu hamile olduguma. Sonraki iki gebeligimde haberim olmuyordu taki 8 haftalik olana kadar
Hayir uzmemisti cunku biraz bekledi sonra hayirli olsun dedi cunku cok sasirmisti ☺Tamam hayırlı olsun diye tepki vermesi sizi uzmusmuydu.
Sonuçta eve gelerek sürpriz yapacağını kestirememissinizdir
Ablan ile aynı şeyleri yaşamışızTabi tabi ablam da pko lu .
Bir oğlan doğurdu
Ardından İkizler dogurdu
Üstelik korunuyordu
Utku olmasiiiiiin
Evet ya biz de biraz öyle bir durumdayız diye Utku düşünmüştük ama çocuğumun bunları yaşamasını da istemem tabi. Hmm öyle mi diyorsun ya bak aklıma düştü şimdi, emin değildik zatenYani utkunun anlamı tehlikeler atlatıp emekler harcadiktan sonra elde edilen mutluluk.
E isimlerin anlamları hayatımızı etkiliyor bence
Eve gelmesi müthiş olmusHayir uzmemisti cunku biraz bekledi sonra hayirli olsun dedi cunku cok sasirmisti ☺
Evet ablam korunuyordu üstelik istemiyorum diye.Ablan ile aynı şeyleri yaşamışızİkizler mi maşallah tedavsiz mi bir de. Eyvah Allah kolaylık versin ablana umarım en azından biri kızdır
Evet ya biz de biraz öyle bir durumdayız diye Utku düşünmüştük ama çocuğumun bunları yaşamasını da istemem tabi. Hmm öyle mi diyorsun ya bak aklıma düştü şimdi, emin değildik zaten
Gerçi ikizlerden biri anne karnında öldü diğeri doğduAblan ile aynı şeyleri yaşamışızİkizler mi maşallah tedavsiz mi bir de. Eyvah Allah kolaylık versin ablana umarım en azından biri kızdır
Evet ya biz de biraz öyle bir durumdayız diye Utku düşünmüştük ama çocuğumun bunları yaşamasını da istemem tabi. Hmm öyle mi diyorsun ya bak aklıma düştü şimdi, emin değildik zaten
Güven olmuyor valla doğurganlık durumuna. :)Evet ablam korunuyordu üstelik istemiyorum diye.
İkizleri oluverdi
Gerçi ikizlerden biri anne karnında öldü diğeri doğdu
Aminn Allah razı olsunHayırlı olsun canım Allah ömrünüzün sonuna dek ağız tadıyla yaşlandirsin
Aminn Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?