Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

rainbowll hamile olduğunuzu eşinize söylediğiniz anı bizimle paylaşmak ister misiniz
16-13-1 yaşlarında çocuklarınız olduğuna rastladım bı konuda .
Üç ayrı hikayenizi dinlemek istedim dilerseniz sizde.

Açıkçası ilkini hiç beklemiyordum. Tuvaletten çıkıp salya sümük ağlamıştım. Eşim de kötü bir şey oldu sanmıştı
İkinci kızımda yaklaşık üç ay uğraştık o yüzden fazlasıyla mutluydum. Bir aile yemeğinde herkese söylemiştim. Eşim de ilk kez orda duymuştu.
Üçüncü kızım da bana sürpriz oldu. Bu sefer en büyük korkum diğer kızlarımın tepkisiydi. Ama onlar da çok iyi karşıladılar. Bana bebek konusunda inanılmaz yardımcı oluyorlar.

Teşekkür ederim icabet ettiğiniz icin.

Doğumları kolay mıydı

Teşekkür ederim icabet ettiğiniz icin.

Doğumları kolay mıydı ♥

Ne demek ben teşekkür ederim
Açıkçası ilk çocuğumda çok gençtim o yüzden onda çok zorlanmıştım.
İkinci çocuğumda da zorlandım ama ilki kadar değildi. En azından ne yaşayacağımı biliyordum.
Bence ilkini çok daha zor yapan bilinmeyen bir olay olması zaten.
Üçüncü çocuğumda çok daha rahat ve kolaydı.

Bana önerileriniz var mı doğum adına ilk doğum olacak ..ha hamile dahi değilim de korkudan değilim zaten.sorun o

Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
İşten gelince, sarıldım sonra kulağına "dünyanın en güzel babası" diye fısıldadım, nee dedi tekrar dedim "dünyanın en harika babası" gözlerinin içine baktım öylece ..♥ şaşkın hâline kurban sevdam, afalladı tabii hasılı kelam çok güzel di anlatılmaz yaşanır..

Bana önerileriniz var mı doğum adına ☺ilk doğum olacak ..ha hamile dahi değilim de korkudan değilim zaten.sorun o

Açıkçası beni en çok rahatlatan şey eşimin yanımda olmasıydı. İlk doğumda girmesini hiç istememiştim ama zorla girmişti. İyi ki de girmiş. Diğer bütün doğumlarımda da yanımdaydı.
Kesinlikle sevdiği insanın yanında olması insanı rahatlatıyor.

Doğumda içinizi ferah tutun. Doğum sırasında çektiğiniz bütün acılar bebeği kucağınıza aldığınızda bitiyor. O an her şeye değer.

Ben de ilk hamileliğimin son aylarında inanılmaz stresliydim doğum konusunda ama bir şekilde geldi geçti

Özel bir durumunuz yoksa da kesinlikle normal doğumu öneririm. Hem daha sağlıklı geliyor bana. Hem de sezeryan doğumda bir ameliyat oluyor sonuçta. Annem de normal doğum yapamadığı için beni sezerya doğurmuş. Hep keşke normal doğruma şansım olsaydı der.

Çok önemli değil tabi ki ama sezeryan doğumdan sonra kilo vermek çok daha zor oluyor. Annemden biliyorum.

Ben başardıysam eminim siz de yapabilirsiniz

Sağlıkla kucağınıza aldınız muhtemelen doğumunuz zor mu oldu söylendiği kadar ?

Sezeryan beni daha korkutuyor zaten

Öyle böyle o çocuk çıkacak ha .

Allah nasip ederse inşallah

Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Doğum günü yaklasiyodu doğum gününde sürpriz yapicaktim ama içimde daha fazla tutamadım o da zaten büyük bi sevinç yaşamadı sevindim dedi sarıldı öptü inşallah sağlıklı olut dedi bitti veeee ben aylarca bu durumu dilime doladım ne zaman mutlu olmuş birinj görsem aaaaaa hayatım bak orda ne var dedim . Merakla her bakışında anladı. Tabi benim eşimin davranışları aşırı ölçülü çok kontrollü yani aşırı sinirlenmek ama aşırı sevinmez de . Bilmiyo adam napalim.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyeceğim ama eşiniz deniz subayiydi bebeğiniz 15 aylıktı sanirim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyeceğim ama eşiniz deniz subayiydi bebeğiniz 15 aylıktı sanirim
Evet subay , bebeğim de 8. Ayına girdi O kadar çok bahsetmisim ki her yerde
Bebek doğunca o halı gitti ama mutluluğu oğlumuz öğretti babasına çok kısa sürede birlikte vakit geçirmelerine rağmen.

Adetim8gun gecikti test yapmak istemiyordum yine tek cizgi gorurum diye mecburen yaptim esim evde yoktu cift cizgiyi gorunce tüm bedenim esdi agladim sonra sakinlestim dedim esimi cagirdim eve gel diye o testi yarın yapicam saniyordu geldi yuzum gulmiyor korkuyorum dedim yapma test dedi uzulme kucakladim titredigimi hiss etmiş uzulme dedi bir anda gosterdim bakti ciftmi bu dedi once gulmeye basladi deli gibi guluyordu sonra ağladı o geceyi aglayarak gecirdik 3yildir o anın hayalini kuruyorduk

Evet subay , bebeğim de 8. Ayına girdi O kadar çok bahsetmisim ki her yerde
Bebek doğunca o halı gitti ama mutluluğu oğlumuz öğretti babasına çok kısa sürede birlikte vakit geçirmelerine rağmen.
Doğum anınız zor muydu Allah analı babalı buyutsun

Çok duygulaandim çok güzel bı hikaye olmuş dogaclama

Peki onun tepkileri ne oldu öğrenince
İlkinde yalan sanmış.Eve geldi testi aldı baktı hastaneye kalp atışına gittik.Tekrar kavga ettik benim az da olsa kanamam oldu hemen hasteneye gittik ve süpriz ikizmis yerleşme kanaması dediler.Esim ve ben dakikalarca kendimize gelemedik.2.ise tam boşanma kararı almışız ben inanılmaz alıngan sinirliyim adetimde gecti sadece acabayla baktim.Hizli test almıştım pozitif cıktı.Banyodan çıktım ona attim al ben tedbirliyim diodun her şey de olduğu gibi bunda da kontrolü sana birakmamaliymisim dedim.Kv geldi bunlar kurtaj falan diolar tabi geldiler banaa o kadar kavga gürültü vardi zaten sebep bol terkettim gittim.3 ayın sonunda mahkemeden döndük.Baya uzun oldu ama benimde hayallerim vardi olamadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…