- Konu Sahibi sarxixzambak
-
bende hamile kalmaya karar verdikten sonra kullanmaya başladım folic plusı 1.5 aydır günde 3 tane alıyorum.Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum bana 3 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi.Bebeğin gelişimi ve düşük tehlikesini önlemesi açısından çok önemli mutlaka kullanın derim
sari zambak evet canim ama kis aylarinda kullandim ben balik hapini yazin icmedim.
yagmur26 allah tamamina erdirsin canim
bende 5 haftalık hamileyim hamile kaldığımı öğrendiğim gün doktorum verdi folic plusı günde 3 tane atıyorum sarızambak düzenli kullanman gerek dedi sakın aksatma dedi bebeğin omirilik gelişimi için çok önemliymiş......
zambak canim balik yagi hamilelik sonrasinda da kullanin hatta bebeklikten cikinca cocuklariniz icinde kullanin derim.
Surup olarak var balik yagi ama igrenc bi tadi ve kokusu var cok agir bunun icin portakal gibi meyva esansi koymuslar benim icin iki kez igrenc olmus o yuzden ben hapini iciyorum Her eczanede var fiyatini inan hatirlamiyorum ben kislari pekmez ve balik yagini bunye kuvvetlensin diye icerim hem kansizlik olmaz hemde kolay kolay usutmessin birde omega 3 balik yaginda cok ne kadar balik yersen ye hapini almak daha iyi birde tr deki baliklar yag acisindan cok zengin diil kuzey denizinde soguk sulardaki baliklar daha zengin menapoz doneminde kemik erimesinide engelliyo boyle seyler icin kullaniyorum
saol egecim epey araştırdım suda çözündüğü için fazlası vücut tarafından atılıyormuş.almayı düşünüyorum.
Birde tereddüt ettiğim birşey oldu
internette baktım 12 ytl cam şişede
dün eczanede sordum sarı bir kutuda 1 ytl nasıl oluyor bu:uhm:fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?