Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

Hahaha hayaller Mehmet Gunsur, hayatlar Mehmet Akif Alakurt
Mehmet Günsür‘ü çok beğenirim ama bu başka bir seviye ya. Khomyuk harbi burda ben görmedim ya arkadaşlarla geçen apohteke gittik hiç yani siz diyince etrafıma daha çok baktım yok herkes ya kısa ya göbekli kel . İstanbul derseniz evet Orda olabilir ama burda yok yani
Ben 174 falan olunca boy takıntısı çok oluyor

Geçenlerde arkadaşlarla Furkan the band 10. Yıl konserine gittik. Gayet bunlardan doluydu ortalık. Cassabada falan gayet çoklar.

Ayrıca açık söyleyeyim ben vücut çalışanları çok sevmem. Kafayı fizikleriyle bozuyorlar ve başka bir ilgi alanları olmuyor. Kültürsüz geliyorlar bana. Ben bundan çok var derken fiziğini değil suratını diyorum. Bu surat tipi tam tipi Türk yüzü. Bunun hafif göbeklisi dolu.
Böyle incel sözleri olan 190 fit bir adam mı hafif göbekli ama kadınlara değer verem, boş olmayan, işi gücü yerinde birini tercih ederim ben.
Tipi 40ta zaten bozulacak. Elimde kalacak olan şey kültürü aklı olacak. Akılsız kültürsüz cahil bir tip istemem yanımda

Şöyle diyeyim kızlar etrafta o kadar güzel kızlar varki..
Ama şöyle boylu poslu birini bulmak çok zor.
Valla bakmayın sadece tipe odaklı değilim ben .
Benim yakınlarım yaptı hep beni böyle.
Kimseyi yakıştırmadılar yanıma.

Valla boylu poslu olmasi gunun sonunda bir sey ifade etmiyor. Iki tane 195+ adamdan kactim, 175 kara kuru adamin peşinde heder oldum ki ben de 172yim.

Yani gercekten bu tipe bu kadar ayilip bayılıp sayfalarca guzelleyecek yoklukta degil piyasa. Ha cirkin degil evet, eli yuzu duzgun ama sıradan, normal, klasik bir yurdum erkegi.

Doğru haklısın… Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor işte böyle.

Özelde de dediğim gibi herşey görünüş değil aslında. Benimde farklı kriterlerim var. Ama ben seçici olmamışım pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…