Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

Yuh sende abartma önden daha farklı. He o gömleği dersen doğru bende beğenmedim ama normalde öyle giyinmez.

Yahu bakıyorum yok herkes kısa kel göbekli siz bunu beğenmiyorsanız ne zevkiniz anlamadım neyse ben çok beğenmiştim.

Çirkinde biri değilim yani

Telefonunu göster diyen dayılar da siyaset yapıyor. İnsanın bilgisini gösteren bir alan değil bu. Cahilin teki.
Yok kız öyle değil yaa. Siyasete hakim yani sol cenahtan çok siyasete gitmeyeyim burda da
Onun yüzünden özeli dinleyemiyorum artık çok açar izlerdik

Yahu bakıyorum yok herkes kısa kel göbekli siz bunu beğenmiyorsanız ne zevkiniz anlamadım neyse ben çok beğenmiştim.

Çirkinde biri değilim yani
Ya Allah askina sokakta on adam cevirsek zaten besi bunun tipinde. Cok istisnai bir adam degil yani her kafede bundan uc dort tane bulunur. Cok fazla abartiyorsunuz tipini.

meraktan öldüm ya. fotosu varsa atın allah aşkına konu sahibi. tanımam adamı merak etme alakam yok

Biraz toparlayayım Balkanlara gideceğim dedi işte

Ay çocuğa herkesi doldurttum yani
Yok ya dolmak degil, bu kalite(!)de o kadar cok adam var ki sasirmiyorum yani. Bos beles ama ozguveni tam oldugu icin kendine baglayan tiplerden iste. Issız adam derdim de Alper'e ayip olur buna ıssız adam demek. İşsiz adam.

Biraz toparlayayım Balkanlara gideceğim dedi işte

Ay çocuğa herkesi doldurttum yani
Doldurtmadın senle alakası yok. Hala anlamıyorsun ya.
Cahil sevmiyorum ben.
Adam cahil.
Açıktan işletmeyi zor zar bitirmiş iş beğenmiyor, kendine ticaret yapma vasfını utanmadan cahil cesaretiyle söylüyor.
Kadınlar hakkında ucube sözler söylüyor.
Böyle bir cahili sevmeme sebebiz siz falan değilsiniz.
Adam iğrenç bir tip.

Ya bir tane profil fotoğrafı var o kadar normalde daha farklı. Burda bir tek khomyuk görme şansı var o da pek istemez herhalde
Görsem de ayırt edemem ben bunların kaynağından oturuyorum. Her yer bu tipten dolu zaten

Yok kız öyle değil yaa. Siyasete hakim yani sol cenahtan çok siyasete gitmeyeyim burda da
Onun yüzünden özeli dinleyemiyorum artık çok açar izlerdik
Soldan ne anlayacak ya genel boş ülke gündemini konuşur. Eskişehir’de hangi dükkana girsen esnaf dayılar bile solcu gibi konuşuyor zaten. Şehrin genelinde sağcı bulman daha zor. Kültürsüz bir amip olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani

Aman cok bir sey kaybetmiyorsun vanilin. Standart nargile kafe elemani iste.
attı şimdi gördüm:dd
ya ben konuları okuyunca kadıköy/moda'da takılan dövmeli gitarcı çocuklar gibi bi şey hayal etmiştim. onların yakışıklı olanlarından. bu baya yurdum erkeği çıktı. böyle bi adamla evlenmeden seks falan hayatta olmaz bu arada. iç anadolu erkeği bu. aslen nerelidir bilmiyorum ama çok net belli tarzından.
bohem bi şey beklerken geleneksel çıktı:d

Ben de ilk gördüğümde buna mı bu kadar övgüler düzüyor. Sokakta gezenlerin yarısı bundan demiştim

Allah için yazdıklarımdan Kadıköy Moda’da takılan dövmeli tarzı çocukları nasıl çıkardın

Hahaha hayaller Mehmet Gunsur, hayatlar Mehmet Akif Alakurt

böyle bu tarz insanlarla çok fırtınalı takılma sana modern konuşur gider "el değmemiş" birini arar alttan alta. zaten paramı yiyolllaaaa diye kendini ele vermiş. gıcık bi tipi var kasım kasım kasılmış ay deli oldummmm kara kıllı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…