Yuh sende abartmaAy hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yaniSaçı kaşı gözü aynı bu. Giyim zaten aman allahim keko. Nargileci. Senin gerçekten artık çok çirkin olup da ortalama üstü bir erkek bulup bırakamayan biri olduğunu düşünüyorum.
Yahu bakıyorum yok herkes kısa kel göbekli siz bunu beğenmiyorsanız ne zevkiniz anlamadımBi de diyor ki, kibarlıktan, ben daha fazla üzülmeyim diye çirkin diyorsun biliyorumsu sitede beni biraz tanımış birisi şöyle bir kibarlık yapmayacagimi ve yani duygularını düşünüp ona göre özel davranmayacağımı o kadar iyi bilir ki Baya kaşı gözü amiyane tabirle karı kılıklı ama bi yandan da bağrı yanık bildiğin Türk Kürt erkegi yani. İnsana zorla kötü söz söyletiyorlar yahu.
Yok kız öyle değil yaa. Siyasete hakim yani sol cenahtan çok siyasete gitmeyeyim burda daTelefonunu göster diyen dayılar da siyaset yapıyor. İnsanın bilgisini gösteren bir alan değil bu. Cahilin teki.
Balkanlardan baslayarak dunya turu mu? Vizyonsuz kopek ahshd param anca Balkanlara yeter demiyor daSonra da Balkanlardan başlayarak dünya turuna çıkmak istiyordu
Ya Allah askina sokakta on adam cevirsek zaten besi bunun tipinde. Cok istisnai bir adam degil yani her kafede bundan uc dort tane bulunur. Cok fazla abartiyorsunuz tipini.Yahu bakıyorum yok herkes kısa kel göbekli siz bunu beğenmiyorsanız ne zevkiniz anlamadımneyse ben çok beğenmiştim.
Çirkinde biri değilim yani
meraktan öldüm ya. fotosu varsa atın allah aşkına konu sahibi. tanımam adamı merak etme alakam yokAy hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yaniSaçı kaşı gözü aynı bu. Giyim zaten aman allahim keko. Nargileci. Senin gerçekten artık çok çirkin olup da ortalama üstü bir erkek bulup bırakamayan biri olduğunu düşünüyorum.
Biraz toparlayayım Balkanlara gideceğim dedi işteBalkanlardan baslayarak dunya turu mu? Vizyonsuz kopek ahshd param anca Balkanlara yeter demiyor da
Yok ya dolmak degil, bu kalite(!)de o kadar cok adam var ki sasirmiyorum yani. Bos beles ama ozguveni tam oldugu icin kendine baglayan tiplerden iste. Issız adam derdim de Alper'e ayip olur buna ıssız adam demek. İşsiz adam.Biraz toparlayayım Balkanlara gideceğim dedi işte
Ay çocuğa herkesi doldurttum yani
Ya bir tane profil fotoğrafı var o kadar normalde daha farklı. Burda bir tek khomyuk görme şansı var o da pek istemez herhaldemeraktan öldüm ya. fotosu varsa atın allah aşkına konu sahibi. tanımam adamı merak etme alakam yok
Doldurtmadın senle alakası yok. Hala anlamıyorsun ya.Biraz toparlayayım Balkanlara gideceğim dedi işte
Ay çocuğa herkesi doldurttum yani
Görsem de ayırt edememYa bir tane profil fotoğrafı var o kadar normalde daha farklı. Burda bir tek khomyuk görme şansı var o da pek istemez herhalde
Aman cok bir sey kaybetmiyorsun vanilin. Standart nargile kafe elemani iste.meraktan öldüm ya. fotosu varsa atın allah aşkına konu sahibi. tanımam adamı merak etme alakam yok
Khomyuk bir gün göster lütfenGörsem de ayırt edememben bunların kaynağından oturuyorum. Her yer bu tipten dolu zaten
Soldan ne anlayacak ya genel boş ülke gündemini konuşur. Eskişehir’de hangi dükkana girsen esnaf dayılar bile solcu gibi konuşuyor zaten. Şehrin genelinde sağcı bulman daha zor. Kültürsüz bir amip olduğu gerçeğini değiştirmiyor yaniYok kız öyle değil yaa. Siyasete hakim yani sol cenahtan çok siyasete gitmeyeyim burda da
Onun yüzünden özeli dinleyemiyorum artık çok açar izlerdik
attı şimdi gördüm:ddAman cok bir sey kaybetmiyorsun vanilin. Standart nargile kafe elemani iste.
Ben de ilk gördüğümde buna mı bu kadar övgüler düzüyor. Sokakta gezenlerin yarısı bundan demiştimattı şimdi gördüm:dd
ya ben konuları okuyunca kadıköy/moda'da takılan dövmeli gitarcı çocuklar gibi bi şey hayal etmiştim. onların yakışıklı olanlarından. bu baya yurdum erkeği çıktı. böyle bi adamla evlenmeden seks falan hayatta olmaz bu arada. iç anadolu erkeği bu. aslen nerelidir bilmiyorum ama çok net belli tarzından.
bohem bi şey beklerken geleneksel çıktı:d
Allah için yazdıklarımdan Kadıköy Moda’da takılan dövmeli tarzı çocukları nasıl çıkardınattı şimdi gördüm:dd
ya ben konuları okuyunca kadıköy/moda'da takılan dövmeli gitarcı çocuklar gibi bi şey hayal etmiştim. onların yakışıklı olanlarından. bu baya yurdum erkeği çıktı. böyle bi adamla evlenmeden seks falan hayatta olmaz bu arada. iç anadolu erkeği bu. aslen nerelidir bilmiyorum ama çok net belli tarzından.
Hahaha hayaller Mehmet Gunsur, hayatlar Mehmet Akif Alakurtattı şimdi gördüm:dd
Hayir hepimiz ayni seyi soyluyoruz ama inanmiyor konu sahibiBen de ilk gördüğümde buna mı bu kadar övgüler düzüyor. Sokakta gezenlerin yarısı bundan demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?