Dünya borsasında ticaret yapan adam babasına tır filosu kurar sonuçta canım niye tek tırınız var evlenince benimde tek taşım mi olacak olmaz terkediyorum seni denecek oglanmis bu fikrim sabit ona böylesi denk gelmeliTır filosu demedi küçük bir şirket dedi. Tabi filo dese bi dururum orda. İş başında olurdu borsa ile uğraşacağına. Ama nasıl detaylı anlattı bende ilgileniyorum diyince.
Haklısınız aslında da ben hevesli hevesli anlatınca işsiz sanmadım
Yeter gülecek yerim kalmadı cidden önce bı Türkiye'yi gezsin de o sonra Balkanlarda onu bekliyordu zatenAilesine ev almak sonra kendisine daha başka sıcak nir yerlerde ev almak.
Sonra da Balkanlardan başlayarak dünya turuna çıkmak istiyordu
Kuzeni çalışıyor bir sürü ülke gezmiş belli biraz ona özeniyordu.
Bir kere dedi ya böbürlenerek anlatmadı amaDünya borsasında ticaret yapan adam babasına tır filosu kurar sonuçta canım niye tek tırınız var evlenince benimde tek taşım mi olacak olmaz terkediyorum seni denecek oglanmis bu fikrim sabit ona böylesi denk gelmeli
Sizin millete üzülen su minnos kalbin sesini kismanizin zamanı geldi geçti bile siz kimsenin yardım kuruluşu destekçisi olmayanı oldurma dertlere deva başkanı değilsiniz lütfen tüm iyi yanlarınızı desteği mantığı iyi olmayı kendinize yoneltin artıkBir kere dedi ya böbürlenerek anlatmadı ama
Ya bir iş yüzünden de dolandırılmış daha önce biri tarafından. Bence işte bulamıyordu istediği gibi 40 50 bin maaşlı. Asgari ücretlere çalışmak istemediği için borsaya vermiş kendini işte.
Üzülmüştüm yani. Ekonomi belli ailemde iş bul evlen diyorlar. Borsa ile ilgilenemem o zaman. İş yerinde olmuyor sürekli takip etmem gerekiyor vs vs demişti işte.
Ya gülüyorsunuzda üzülmüştüm ben. Bence para konusu belli etmese de onda yara biraz.
Belkide 4 yıllık ilişkisi de bu yüzden bitti. Pandemi zamanı iş bulamadıysa ya da işten çıkarıldıysa ondan olabilir.
Adam yuva kurayım diye değil de param olsun borsa işi istediğim gibi gitsin Balkanlardan başlayıp gezeceğim diyor . İlla herkes evlenmek zorunda değil de ne bileyim yaşı da var yani.Yeter gülecek yerim kalmadı cidden önce bı Türkiye'yi gezsin de o sonra Balkanlarda onu bekliyordu zaten
Kafayı işine veren bir profili yokki öyle olsa internette tanışıp kirk tilki kuyruğu kirkida birbirine dolanmasın kafasında olurmu Bosverin artık yerinde dursun deyip geçin tecrübe deyin at cebine devam yolaAdam yuva kurayım diye değil de param olsun borsa işi istediğim gibi gitsin Balkanlardan başlayıp gezeceğim diyor . İlla herkes evlenmek zorunda değil de ne bileyim yaşı da var yani.
Neyse garciass güldürdüysem sizi ne mutlu bana
Bende işsiz olduğum için işsiz saymadım anlayacağınız.
Bir de bu kadar dalga geçerken gerçekten de zengin olup filo yurtdışı vs yapıyormuş
Vah vah yazık.Bir kere dedi ya böbürlenerek anlatmadı ama
Ya bir iş yüzünden de dolandırılmış daha önce biri tarafından. Bence işte bulamıyordu istediği gibi 40 50 bin maaşlı. Asgari ücretlere çalışmak istemediği için borsaya vermiş kendini işte.
Üzülmüştüm yani. Ekonomi belli ailemde iş bul evlen diyorlar. Borsa ile ilgilenemem o zaman. İş yerinde olmuyor sürekli takip etmem gerekiyor vs vs demişti işte.
Ya gülüyorsunuzda üzülmüştüm ben. Bence para konusu belli etmese de onda yara biraz.
Belkide 4 yıllık ilişkisi de bu yüzden bitti. Pandemi zamanı iş bulamadıysa ya da işten çıkarıldıysa ondan olabilir.
Dediğine göre 4 yıllık işletme okumuş Anadolu da açıktanBir de üniversite mezunu değil dimi bu tip?
İki yıllık açık falan üniversite sayılmaz ama gerçekten örgün eğitim yüzü görmemiş bir tipe benziyor söylemleri.
Dört yıllık açıktan okumak zaten sınavdan alınan düşüğün düşüğü bir puan demek. Üniversite mezunu olmadığı açıktan mezun olduğu belli zaten çapsızın.Dediğine göre 4 yıllık işletme okumuş Anadolu da açıktan
Haftada 3 gün spora gider kas peşinde. Bir ara baklavalarımı sayarsın demişti ilk günlerVah vah yazık.
O zaman karı kız peşinde dolanıp kadınlarla alakalı iğrenç tespitler kasacağına iş arasaymış.
Boş beleşin önde gidenini hala aklıyor paklıyor. Aklımı delireceğim gerçekten
Ay tam boş teneke. Şunun için bu kadar Karalar bağlıyorsan sen de çok kültürlü, aklı başında bir tip değilsin. Sırf dış görünüşü yüzünden şu tipi güzelliyorsun.Haftada 3 gün spora gider kas peşinde. Bir ara baklavalarımı sayarsın demişti ilk günlerKilolu bir çift görmüştü bak yılın çifti birbirlerini bulmuşlar demişti.. bence durup dururken görüp demesi normal değil yani. Tamam kendine bakmak spora gitmek güzel bir şey .
Spordan sonra eve gelip arkadaşlarıyla kahve içmeye çıkıyor yürüyüş yapıyor. Geri kalan zamanda da kız ekliyordur falan işte.
Yürüyüşlerde de hep karşılaşıyoruz işte. Gerçekten burası küçük khomyuk.
Ctesi günü cassabanın oraya gidiyordum arkadaşların yanına.
Taksiden indim yürürken ona benzeyen birini gördüm. Tabi bende şemsiye vardı.
O günde mini etek vs giymiştim baya süslenmiştim yani
Bi baktı gibi oldu sanki karanlıktıda.. Yürüdüm gittim hiç bakmadan.
Ay bilmiyorum çok daha minnoş kalpli bir insan olduğumu da düşünmüyorum.Sizin millete üzülen su minnos kalbin sesini kismanizin zamanı geldi geçti bile siz kimsenin yardım kuruluşu destekçisi olmayanı oldurma dertlere deva başkanı değilsiniz lütfen tüm iyi yanlarınızı desteği mantığı iyi olmayı kendinize yoneltin artık
Kitabı vs bilmem de. Şey geldi aklıma boş teneke diyince . Evdeki bilgisayarı şu yayınlar için kullanılar varya ismini unuttum ocak geniş gelen neyse bir ara oyun oynuyor musun hiç vs dediğimde. Ne oyunu çocuk muyum ben zaten vaktim de yok piyasaları kontrol ediyorum sürekli demişti. Borsadanda anlamam öyle mi bilememAy tam boş teneke. Şunun için bu kadar Karalar bağlıyorsan sen de çok kültürlü, aklı başında bir tip değilsin. Sırf dış görünüşü yüzünden şu tipi güzelliyorsun.
O kilolu çift belki çok zeki, kariyerli, kültürlü ona on gömlek büyük insanlardır mesela.
Şahsen ben sadece dış görünüşten ibaret ömründe kitap okumamış, sinema tiyatro ilgilenmemiş bir insana “aşık” olduğunu iddia edenlerin de çok farklı kalitede olduğuna inanmıyorum.
Bu boş tenekeye kendini layık görmüşsün. Ağlamaya devam et.
Telefonunu göster diyen dayılar da siyaset yapıyor. İnsanın bilgisini gösteren bir alan değil bu. Cahilin teki.Kitabı vs bilmem de. Şey geldi aklıma boş teneke diyince . Evdeki bilgisayarı şu yayınlar için kullanılar varya ismini unuttum ocak geniş gelen neyse bir ara oyun oynuyor musun hiç vs dediğimde. Ne oyunu çocuk muyum ben zaten vaktim de yok piyasaları kontrol ediyorum sürekli demişti. Borsadanda anlamam öyle mi bilemem
Biz çok siyaset konuşurduk. Bilgisi vardı yani öyle boş beleş değildi güzelleme değil de.
Ya o kilolu çift olayında bende içimden kızdım yani. En son görüşmede tramvay beklerken olan olay bu.
Benim mesela hiç dikkatimi çekmez ne güzel el ele gidiyorlardı. Yılın çifti diye aşağılaması kötü yani. Bana en başlarda dış görünüş önemli yani yanlış anlamada beğenmesem seni görüşmezdim demişti.
Acayip bir kendine bakma takıntısı var tek falso yok görünüşte ama işte karakter kalıcı oluyor.
Doğru ben de aklı başında mantıklı düşünen biri değilim pek ama onun gibi de böyle insanları aşağılamam durduk yere.
Ay hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yaniKitabı vs bilmem de. Şey geldi aklıma boş teneke diyince . Evdeki bilgisayarı şu yayınlar için kullanılar varya ismini unuttum ocak geniş gelen neyse bir ara oyun oynuyor musun hiç vs dediğimde. Ne oyunu çocuk muyum ben zaten vaktim de yok piyasaları kontrol ediyorum sürekli demişti. Borsadanda anlamam öyle mi bilemem
Biz çok siyaset konuşurduk. Bilgisi vardı yani öyle boş beleş değildi güzelleme değil de.
Ya o kilolu çift olayında bende içimden kızdım yani. En son görüşmede tramvay beklerken olan olay bu.
Benim mesela hiç dikkatimi çekmez ne güzel el ele gidiyorlardı. Yılın çifti diye aşağılaması kötü yani. Bana en başlarda dış görünüş önemli yani yanlış anlamada beğenmesem seni görüşmezdim demişti.
Acayip bir kendine bakma takıntısı var tek falso yok görünüşte ama işte karakter kalıcı oluyor.
Doğru ben de aklı başında mantıklı düşünen biri değilim pek ama onun gibi de böyle insanları aşağılamam durduk yere.
Ben onda pes ettim kerkenes. Asla inanmıyor çok yakışıklı sanıyor. He de geçAy hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yaniSaçı kaşı gözü aynı bu. Giyim zaten aman allahim keko. Nargileci. Senin gerçekten artık çok çirkin olup da ortalama üstü bir erkek bulup bırakamayan biri olduğunu düşünüyorum.
Bi de diyor ki, kibarlıktan, ben daha fazla üzülmeyim diye çirkin diyorsun biliyorumBen onda pes ettim kerkenes. Asla inanmıyor çok yakışıklı sanıyor. He de geç
Çocuk yoksa tam Keko
Tabii canım herhangi bir nargile cafeye gitse benzerini bulurBi de diyor ki, kibarlıktan, ben daha fazla üzülmeyim diye çirkin diyorsun biliyorumsu sitede beni biraz tanımış birisi şöyle bir kibarlık yapmayacagimi ve yani duygularını düşünüp ona göre özel davranmayacağımı o kadar iyi bilir ki Baya kaşı gözü amiyane tabirle karı kılıklı ama bi yandan da bağrı yanık bildiğin Türk Kürt erkegi yani. İnsana zorla kötü söz söyletiyorlar yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?