Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Disardan herkesin hayati kusursuz gorunur
Esiyle mutlu olsa sevgilisi olmazdi

Arkadaşlar beni itham etmeyin evli adamla işim yok.ayrılmamın bi nedeni o yazdığım olaydı bi nedeni de bu kadın.ben şu an bunu takmamın sağlıksızlığının farkındayım dışarıdan bi gözle yorumlayın diye Açtım zaten birileri de söylesin diye ama yapmadığım bi şeyle itham ederseniz konu sapacak

kusura bakmayın ama siz diğer kadının umrunda bile değilsiniz bence. kadın kendi işinin peşinde. siz de arada harcanmışsınız bence bunu hazmedemiyorsunuz. kendinizi kabul ettirme çabanızı anlıyorum ama hiç normal değil. hele adam evliyse, evli adamı sevgilisinden kıskanıyorsanız bu daha ilginç.

Tani ki ladının umrunda değilim şu an.o an rakip olarak gördü be her zaman yaptığını yaptı.başkası olsa da aynı ı yapardı.ben kadın beni düşman görüyo demiyorum.aynen yazdığınız gibi hazmedemiyorum yenilgiyi.ama nedeni evli adam değil o benim umrumda değil

Sağladığı kâr ne? Ahlaksızlık, rezillik, kocasını aldatmak, insanların ayağını kaydırmak, bunlardan hangisi kâr?
Kötüler kazanmaz yanılıyorsunuz, er ya da geç ilahi adalet yerini bulur.

Ekmeğinden etmiş seni, anladım. Kinin yalnız buna olsa anlayacağım ama sizin alıp veremediğiniz başka bir şey var.
Madem fikir istiyorsun, yapma. Yapacağın her ne olursa olsun dönüp dolaşıp seni bulur. Eşine ihanetini göstermek hariç. Allah'ından bulmasını bekleyemem, benden bulsun istiyorum demişsin(tövbe). Saplantıya dönüştürme ahlaksızı. Git yeni iş bul, bir rutin oluştur kendine, sakinleş. Hızlı kararlar alma öfkeyle. İntikamsa sakinleştikten sonra düşün. Sıcağı sıcağına olmaz bu işler.

İşten ayrılmamın tek nedeni bu kadın deüiş ama bi nedeni de bu kadının yaptıkları elbette ve ben yanına kalmasın iatiyorum çok mu yanlış bunu istemem ya da çok mu anormal durumdayım dışarıdan bi gözlr?

Sıçrasın ve alt edeyim istiyorum çok mu safça

Karışsa da sıyrılır çıkar ya bi dr benden bulsun istiyorum

Şımarık aynen.ben kendinden değil benden bulmasını istiyorum
Elinde kadının aldattığına dair birşey yok tamamen kıskançlık seninki
Bak arkadaşım gözün resmen dönmüş elinde kanıt Yok geceleri online diye suç atamazsın kimseye
Birinin yuvasını yıkacaksın bu gidişle şu hırsına bir bak
Konuların hep bu ikisiyle ilgili
Lütfen kendine iş bul geçmiş bitmiş artık
Sende kendine yeni bir sayfa aç
Zira durumun sağlıklı değil

Tekrar söylüyorum küöseye iftira atmam ispatlamadan asla kimseye ni şey söylemem adam zaten ima etti ama ben yine de söylemem.bu konuda şüpheniz olmasın hırsın var mı var evet canım yandı

Yoo gayet normal bir durum. Ben senin gibiyim, yanına bırakmam. Ama senden farkım senin öfkene yenik düşmen. Yalnızca buna odaklanmışsın. Bunun için konu açmışsın. Düşmanımı en iyi tanıyan sensin, buradakiler ne yapsın sana? Öfkemi cebime atarım, hayatıma devam ederim ama unutmam. Zamanını kollar, uygun zamanda bam. Kendin için, saplantıya dönüştürme... Ondan çok kendine zarar vereceğini gör artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…