- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi Dindirella
-
kusura bakmayın ama siz diğer kadının umrunda bile değilsiniz bence. kadın kendi işinin peşinde. siz de arada harcanmışsınız bence bunu hazmedemiyorsunuz. kendinizi kabul ettirme çabanızı anlıyorum ama hiç normal değil. hele adam evliyse, evli adamı sevgilisinden kıskanıyorsanız bu daha ilginç.
Aynen haklısın.hastalık haline dönüştüryprum sanırım.bunun nedeni de taze tutmaya çalışmam sanırım çünkü benim kinim geçerse yanına kalır,bırakırım.allahından bulsun derim ben böyle olsun istemiyorumYoo gayet normal bir durum. Ben senin gibiyim, yanına bırakmam. Ama senden farkım senin öfkene yenik düşmen. Yalnızca buna odaklanmışsın. Bunun için konu açmışsın. Düşmanımı en iyi tanıyan sensin, buradakiler ne yapsın sana? Öfkemi cebime atarım, hayatıma devam ederim ama unutmam. Zamanını kollar, uygun zamanda bam. Kendin için, saplantıya dönüştürme... Ondan çok kendine zarar vereceğini gör artık!
Yanına kalmasın istyorumKendi isinin pesinde olmak baskasini isinden etmekle mi oluyor?
Ben iyi olayim da kim ne olursa olsun.
Kadin kadina destek cikmazsa erkekler neler yapar biz kadinlar is sahasinda olsunlar diyoruz hem cinslerimiz sahadan silmek pesinde.
Ben malesef unutmak değil de vazgeçiyorum böyleyim ama haklısın.fırsatımda var açıkçası bi üç dört ay sonra fırsatım olacak umarım vazgeçmiş olmamUnutmazsın, merak etme. Diri tutmak istiyorsan bir defter edin ve yaz. Ama önce kendi hayatına odaklan. Kadının peşinden koşayım derken kendinden kaçırma.
Evli bir kadın adamla konuşuyor sürekli.arkadaşça da konuşsa eşi varken konuşmuyor eşi uyuduktan sonra ya da eşi bi işle meşgullen her fırsatta sürekli.sence yanlış mı anlıyorum
Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda
bir kadın var kıslanıyor muyum kadını evet zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da..kadın evli eşi ona tapıyor ve iş uerindeki müdürü ile de görüşüyor.o da ona tapıyor.kadın hep mutlu hep başarılı.hem eşi hem sevgilisi herkesi idare ediyor ama ben hazmedemiyorum.bana yaptıklarını.onun yüzünden iş değiştirdim arkmdan sinsice insanları bana karşı doldurduğu için.ben bu kadının yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum hazmedemiyorum ve çok üzgünüm
Sayılırzeki olduğunu nereden biliyorsun İstanbul üni. hukuk mezunu falan mı
Sayılır
allah bırakacaksın tatlım..yoksa sen bu sinirle canından olursun..salla gitsin..Ben belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?