Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Kendi isinin pesinde olmak baskasini isinden etmekle mi oluyor?

Ben iyi olayim da kim ne olursa olsun.

Kadin kadina destek cikmazsa erkekler neler yapar biz kadinlar is sahasinda olsunlar diyoruz hem cinslerimiz sahadan silmek pesinde.

Aynen haklısın.hastalık haline dönüştüryprum sanırım.bunun nedeni de taze tutmaya çalışmam sanırım çünkü benim kinim geçerse yanına kalır,bırakırım.allahından bulsun derim ben böyle olsun istemiyorum

Unutmazsın, merak etme. Diri tutmak istiyorsan bir defter edin ve yaz. Ama önce kendi hayatına odaklan. Kadının peşinden koşayım derken kendinden kaçırma.

Unutmazsın, merak etme. Diri tutmak istiyorsan bir defter edin ve yaz. Ama önce kendi hayatına odaklan. Kadının peşinden koşayım derken kendinden kaçırma.
Ben malesef unutmak değil de vazgeçiyorum böyleyim ama haklısın.fırsatımda var açıkçası bi üç dört ay sonra fırsatım olacak umarım vazgeçmiş olmam

Sizinkinden çok daha kötü durumlar yaşadım. Öyle öfkeliydim ki bazı insanlara, ölseler zerre kadar üzülmem diyordum. Ama herhangi bir intikam alma çabasına girmedim. Gerçekten Allah’a havale ettim.

Çok kısa zaman değil belki ama 4 yılda öyle bir tepetaklak oldu ki o insanların hayatları... domino taşları gibi, bir taş devrildi ve diğerleri de onun peşi sıra... hepsi birbirinin gerçek yüzünü gördü. Hepsi çaresizliği, üzüntüyü, utancı tattı.

Onlarla ilgili bir intikam planı düşünseydim, bu kadar muntazam olmazdı eminim.

Demem o ki, Allah’a havale edin, gerisini boşverin...

Bu ne kıskançlık yahu Allah aşkına he bir siz farkına vardınız müdürüyle olduğunu başka kimse bilmiyor onlarda göz önünde beraberler zaten. Nedense hiç inanasım gelmedi bence düpedüz yalan söylüyorsunuz başarısını, güzelliğini, evliliğini kıskanıyorsunuz başka birşey değil.

Hiç kimse evli olup bu kadar göz önünde yaşamaz. Hazmedemiyorum falan nedir yanii zaten varsa illa ortaya çıkar siz farkettiyseniz birileri de farkeder siz hayatınıza devam etseniz ve başarılı olmak için çaba harcasanız nasıl olur başkalarına fesatlanmak yerine

Bu kadar hırrrsss, bu kadar kiiinnnn, bu kadar intikaaammmm duygularına şaştım kaldım.
Size tek tavsiyem var; Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve'yi seyredin. Taktiklerini uygulayın.
Gerçi geçen haftaki entrikaları çok komikti ama genede pratik yapmış olursunuz.
İstanbullu Gelin'deki Adem veya Esma hanımdan da feyz alabilirsiniz.
Bu ne beeeee.....
Yok aynı anda çevrim içi, yok mobbing uygulandı vs. vs.
Mobbing uygulandığında açsaydınız davanızı da haklılığınızı ispatlasaydınız. Sonradan dizilerdeki filmlerdeki gibi entrika arayışına girip ekşin yaratma peşine düşmeseydiniz.

Evli bir kadın adamla konuşuyor sürekli.arkadaşça da konuşsa eşi varken konuşmuyor eşi uyuduktan sonra ya da eşi bi işle meşgullen her fırsatta sürekli.sence yanlış mı anlıyorum

Nereden biliyorsunuz yaa evlerine mi girip çıkıyorsunuz kocası uyurken konuştuğunu nereden biliyorsunuz ya da eşi yokken gerçekten bence sizin psikolojik sorunlarınız var bu kadını bu kafayla öldürebilirsiniz bile üstüme sıçrasa da alt edicem yok bitiricem falan vay beee ne kadınlar var nasıl başarılı güzel ki bu kaar hınç duymuşsunuz yerinde olamadığınız için ama ne var biliyor musunuz siz ona takılıp yerinizde sayarken o hayatına bakacak ve başarılı olacak iftira atmak ne kolay evliymiş adamla konuşuyormuş da aldatıyormuş pess valla

Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda

Ay inanmıyorum yaaa gerçekten siz hastasınız whatsappı nasıl var sizde bu kadar kin duyuyorsanız ve tutup her dk ikisi de çevrimiçi mi diye bakıyorsunuz yok artık son nokta!! adam da hiç demiyor tabi eşim gece 2 de neden oturuyor diye bir gidin yaaa işten ayrılmışsınız hala kadını ajan gibi takip ediyorsunuz adam da evlidir muhtemelen ne kadar tehlikeli bir insansınız gece gece oturup kadını izliyorsunuz bir doktor yardımı alın!!

yok yanımda konuştu falan neden sizin yanınızda konuşsun yaa sanki onun evinde kalıyorsunuz o kadar tezat ki dedikleriniz. Hem çok başarılı zeki güzel kıskanıyorum dediniz sonra kıskanmıyorum dediniz, başarılıysa neden sizi rakip görüp işten çıkarsın Allah insanı sizin gibilerden korusun bu zamanda güzel ve başarılı olmak da başa bela keşke gecenin bi vakti onu takip etmek için harcayacağınız zamanı kendinizi geliştirmek için harcasanız!!

Son düzenleme:

merak etme. zaten o da bir şeyler yapa yapa tutunur orada. Anladın sen onu

Herkes kendi hayatına baktığı sürece mutsuz olmaz.
Kadınların birbirini kıskanmasını da anlayamıyorum.
Kendinize konsantre olun, mutlu olursunuz.

siz dürüst müsünüz? eşinizle aranızda dürüst bir ilişki var mı? Evetse, mutlu olması gereken sizsiniz.
Akşamları yastığa başınızı rahat koymak varken, başkalarıyla rekabet etmeyin derim.

Hanımlar kendi kariyerime odaklanacağım şu an üç dört ay aonra zaten aynı alanda çlışcağız yine karşılasacağız ve busefer bana ya da baikalarına aynı şeyi yaparsa susmayı düşünmüyorum.ama haklısınız takımtı haline getirmeyecrüim.yeşekkürler

12 sayfadır kadının size ne yaptığını öğrenmeye çalışıyorum ama hiçbirşey göremedim, kaçırdım mı acaba?

Bi de anlamadığım “aldatıyorsa diğer özellikleri bitti, “ bulaşma ahlaksıza “ gibi yorumlar..

Bunların hepsi iddia.Bana öyle geliyor ki kadının umrunda bile değilsiniz
,yoksa bu kadar çıldırmazdınız.

Aşırı irrite oldum tavrınızdan,sizin gibilerden asıl korusun Allah hemcinslerinizi, kıskançlıktan resmen gözünüz dönmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…