- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya kadin sana ne yapti tam olarak da bu kadar kinlendin?İşten ayrılmamın tek nedeni bu kadın deüiş ama bi nedeni de bu kadının yaptıkları elbette ve ben yanına kalmasın iatiyorum çok mu yanlış bunu istemem ya da çok mu anormal durumdayım dışarıdan bi gözlr?
İş yerinde kendine takip olabilecek kişilere karşı eskiden beri olmasını kullanıp olumsuz yorumlar yapıuor şikayet ediyor vs vs yani kendine rakip olabilecek kişilere mobbing yapıyor arkadaşlarına yaptırıyor,başkasına yaparken de gördümY
Ya kadin sana ne yapti tam olarak da bu kadar kinlendin?
Bunu bir acikca yaz da rahatlayalim?
Napto bu kadin sana??????????
Hanımefendi kadının umrunda olsam ne olmasam ne siz neden savunmaya geçtiniz anlamadım.realiteye bakın benim kimseye zararım olmadı.mağdur oldum mobing gördüm arkamdan insanları doldurdu benim kızgunlığım kadından çok kendime.zayıf davrandım diye.haddini bildirmedim diye.üzüldüm kızdım ve konu açtım.içimi dökünce de geçti açokçası iyi geldi.kim me yaparsa yapsın dinleyeceğim buradakileri.ama bi kaç ay sonra yine aynı durumla karşılaşırsam bu sefer aynı şekilde karşılığını alacak.12 sayfadır kadının size ne yaptığını öğrenmeye çalışıyorum ama hiçbirşey göremedim, kaçırdım mı acaba?
Bi de anlamadığım “aldatıyorsa diğer özellikleri bitti, “ bulaşma ahlaksıza “ gibi yorumlar..
Bunların hepsi iddia.Bana öyle geliyor ki kadının umrunda bile değilsiniz
,yoksa bu kadar çıldırmazdınız.
Aşırı irrite oldum tavrınızdan,sizin gibilerden asıl korusun Allah hemcinslerinizi, kıskançlıktan resmen gözünüz dönmüş.
Muhakkak bulur belasinida ihanetin bedelinide öyleleriyle pek baş etmek kolay değil .Ben belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorum
Ya buradaki çoğu hanım sanırım iş dünyasını ğek bilmediğinden bana kızdıniye kinleniyorsun diye de beni anladığınız için teşekkürler.ya ben o kadar akıllı olamadığımiçin kızıyorum yanı o körüyae bende iyi olupuyanık olabilirdim ama yapamadım ya kinim kendime o yapabildiği üçün de kıskanıyorum içten içeben mesela ilk işyerimde benimde arkamdan bir şeyler söylenmişti. ama ben ortalığı ayağa kaldırıp ayrılmıştım.Ayrıca daha sonraki işlerimi birilerinin yardımıyla bulmadığım gibi ilk işimi de kimsenin yardımı olmadan bulmuştum.ilk işyerimde üç mülakat,matematik ve İngilizce testi ve son mülakatla altı kişi ile girdiğim grup mülakatı ile girmiştim.ve en az 3 saat sürmüştü.vaka çalışması ile. demem o ki karakter ve gurur herşeyden daha önce gelir.
İşte edebileyim istiyorum ve firstını bulduğumda edeceğim bi daha aynı şeyi yapars bu seger aüır odeyecekMuhakkak bulur belasinida ihanetin bedelinide öyleleriyle pek baş etmek kolay değil .
Yo bunun için değil bu bı yılki mevzu müdüre yaalanması ben geçen yıl için söylüyorum akıllı ıyanık bi kadın cin gibi.kötü de bi kadın ama bunu çok iyi maskeleyen de bi kadın zekasını takdir ediyorum ama bana yaptıkları esine baska bi kadına yaptıkları bunları hazmedemiyorum işte dersini alsın iatedim ama bana bi daha bulaşmazsa bişi yapmayacağımyani o müdürüne yaslanarak tutunduğu için :) onu akıllı ve uyanık, kendini akılsız mı görüyorsun..o kadın başka bir tanıma geliyor farkında mısın..
Yo bunun için değil bu bı yılki mevzu müdüre yaalanması ben geçen yıl için söylüyorum akıllı ıyanık bi kadın cin gibi.kötü de bi kadın ama bunu çok iyi maskeleyen de bi kadın zekasını takdir ediyorum ama bana yaptıkları esine baska bi kadına yaptıkları bunları hazmedemiyorum işte dersini alsın iatedim ama bana bi daha bulaşmazsa bişi yapmayacağım
Iyanık olmak diyelim etraftaki açıkları fırsatları kaçırmamak. Konuşacak konusunun çok olması.mesela gittiğibir yerdeki eksiklikleri hemwn farkeder.ben açığını insanların söylememmesela ama o farkeder ve çıkarı için sonuna kadR kullanır.bende elimdeki hakkımı yediririm acayip safım bilemiyorum bundan bunaldımsenin zeka tanımın bu mu..kötü niyetle zeka arasında fark vardır.bir insan hem müdürüne yalanacak hem melek gibi görünecek.bunun zeka ile ilgisi yoktur.bu kötü niyettir.karakterdir.bunu cahil insanlar bile yapar. ki bunu heryerde görüyoruz.bu işin kolayına kaçmaktır.özgüven eksikliğidir. kendini buna layık görmektir. internetten zeka nedir diye araştırmanı tavsiye ederim. yani ekrandaki bazı kişilerde aynısını yapıyor.isim vermek istemiyorumda sen onları zeki mi görüyorsun.bunlar işin kolay tarafına kaçmaktır.onun iq su kaçmış acaba..
Iyanık olmak diyelim etraftaki açıkları fırsatları kaçırmamak. Konuşacak konusunun çok olması.mesela gittiğibir yerdeki eksiklikleri hemwn farkeder.ben açığını insanların söylememmesela ama o farkeder ve çıkarı için sonuna kadR kullanır.bende elimdeki hakkımı yediririm acayip safım bilemiyorum bundan bunaldım
Çok teşekkürler ama sistem iyi niyeti,boş bulunmayı kaldırmıyor malesef.işim gereği konumum gereği hep uyanık olmak durumundayım.olacak bi gün inanıyorum.özümü de kaybetmeden..sağ ol tekrar"çok konuşanın aklı az olur"derler. ne kadar konuştuğuna değil ne konuştuğuna bak.boş ve gereksiz mi konuşuyor kısa ve öz mü. eğer eksiklilkeri farkettiğin halde söylemiyorsan bu senin merhametli olduğunu gösterir.şuan insanlar merhametli olan insanları saflıkla eşdeğer görüyor.Ama ne hikmetse heryerde de buna ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.ayrıca bir insan zeki ise zaten bunu iyi yönde kullanır. dünyayı değiştiren insanlara bakarsan(liderler,bilim adamlar...)merhametli ve farklı olduğu için tarihe adlarını yazdırdılar. diğerleri sürüye uyduğu için silindi.bilirsin kuşlar sürüyle uçar,kartallar yüksekten ve yalnız uçar.
Rica ederim...Çok teşekkürler ama sistem iyi niyeti,boş bulunmayı kaldırmıyor malesef.işim gereği konumum gereği hep uyanık olmak durumundayım.olacak bi gün inanıyorum.özümü de kaybetmeden..sağ ol tekrar
E onlar o saatte çevrimiçiyken siz de çevrimiçi oluyorsunuz? O kadınnda sizin patronla ilişkiniz olduğunu düşünsün o zaman aynı şey? Ayrıca o saatte eşinin uyuduğundan nasıl bu kadar eminsiniz hayret doğrusu? Bence kadına ola kıskançlığınız gözünüzü kör etmiş. Saf falan değilsiniz siz hiç kusura bakmayın. Kendi hayatınızı bırakıp başkasının hayatını bu kadar didik didik etmeniz bence çok yakışıksız.Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda
Sürekli eşinin olmadığı vakitlerde çevrim içi biliyorum çünkü eşini tanıyorum on ikinde uyur.gündüz de öğle arası bs değil kimsenin görmediği saatlerde çevrim içi ve ne hikmetse müdürü de.ve adam bana ima etti zaten ama ben aldatıyor siye kimseyle konuşmuyorum.ve bıraktım zaten şu an ilgilenmiyorum işgilenmeyeceğmE onlar o saatte çevrimiçiyken siz de çevrimiçi oluyorsunuz? O kadınnda sizin patronla ilişkiniz olduğunu düşünsün o zaman aynı şey? Ayrıca o saatte eşinin uyuduğundan nasıl bu kadar eminsiniz hayret doğrusu? Bence kadına ola kıskançlığınız gözünüzü kör etmiş. Saf falan değilsiniz siz hiç kusura bakmayın. Kendi hayatınızı bırakıp başkasının hayatını bu kadar didik didik etmeniz bence çok yakışıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?