Kızlar hepinize bir sorum var

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar
Eşinizin yadasevgilinizin hoşunuza gitmeyen bı huyu varsa değiştirmeye calisirmisiniz yoksa oldugu gibi mı kabul edersiniz ;)

o süreç şöyledir tatlım ilk başta ısrarla değiştirmeye çalışırsın sonra hiç bir değişiklik olmadığını görünce öyle kabul edersin :)

o süreç şöyledir tatlım ilk başta ısrarla değiştirmeye çalışırsın sonra hiç bir değişiklik olmadığını görünce öyle kabul edersin :)

Baslardayim galiba böyle omur geçmez diyorum anlaşılan böyle geçecek ;)

Son düzenleme:
Canım huy çıkar can çıkmaz derler ya eskiler...iyi insan kötü huylu kötü insan iyi huylu olmaz...değiştirmeye çalışırız biz bayanlar ilk başta sonra bakmışız ki bu süreçte sadece olan bize olmuş ve biz değişmişiz...adam aynı karakterde,huyunda hayatına devam etmiş ...onun için biraz denedikten sonra baktın olmuyor sen değişiceksin yada öyle kabul edeceksin.

değiştirmeye çalışılır erkek değişir aradan zaman geçince erkek özüne döner, değiştirdim sandıklarının bin misli olarak yeni hareketler eklenmiş şekilde(odunvari).... Ama sen yinede değiştirmeye calış derim....

Canım huy çıkar can çıkmaz derler ya eskiler...iyi insan kötü huylu kötü insan iyi huylu olmaz...değiştirmeye çalışırız biz bayanlar ilk başta sonra bakmışız ki bu süreçte sadece olan bize olmuş ve biz değişmişiz...adam aynı karakterde,huyunda hayatına devam etmiş ...onun için biraz denedikten sonra baktın olmuyor sen değişiceksin yada öyle kabul edeceksin.

o laf can cıkar huy cıkmaz olabılır mı :)

Huya da bağlı aslında.
Kesinlikle değişmesi gereken huylar vardır.Değişmezse ilişkiyi zedeleyecek zarar verecek.
Bir de kendine has huylar vardır.Sadece sinir bozan.
Ama evet can çıkar huy çıkmaz genelde.Huylarını bilerek başlanıyor ilişkiye genelde daha sonrada bu huylar rahatsız edince değiştirilmek isteniyor.
Seçim meselesi.Ya kabulleneceksin ya da ayrılacaksın.
Çünkü kimsenin huyu kimseye benzemek zorunda değil.
Tabi ki insanlar değişir ilişkilerde daha dikkat eder.
Ama kendisine ters gelmeyen bir huyu kimse değiştiremez insanda.
Önce kendi farketmeli huyunun kötü olduğunu.

tüm kadınlar değiştirmeye çalışır ama sonucunda kendılerı değişirler:)
erkekler ıse bayanda bişeyi sevmiyolarsa değiştirler ve kadınlar da değişir..doğa kanunu gibi bişey bu sanırmı

değiştirmeye çalışmam .. kendim rahatsız olmamak için ne kadar esneyebilirim ona bakarım .. olduğu kadar .. olmuyorsa çıkarırım hayatımdan .. biri beni değiştirmeye çalışsa bu hoşuma gitmez çünkü .. seni rahatsız eden huylarını sakince yargılamadan konuşabilirsin, belki o değişmesi gerektiğinin farkında olursa değişmeye başlar :31:

huyunu değiştireym dersin bi bakarsın kendin öyle bir değişirsin ki ne yazık ki bunun da farkına biraz geç varırsın benden demesi..
olan ona değil sana olur..

karşılıklı anlayışla alakalı bence.değişmesi olanaklı şekler vardır bide boşa kürek sallamak vardır.karşındakine şikayetini düzgün bi şekilde anlatırsan oda zamanla yaptığının yanlış olduğunu farkeder ve kendiside düzelmeye başlar eğer yapabileceği bişeyse tabiki.sert sözlerle kavga ederek kimseyi değiştiremzsin dahada zıtlaşır seninle, ama kalıplaşmış şeyler vardır onları bi anda değişitemezsin zamanla olur.bide sadce karşındakini değişmeye zorlarken kendini onun yerine koymak lazım onun istediği her şeyi sen hayatından bi çırpıda çıkartabiliyomusun...

sen açık konuşsana hangi huyunu değiştirmek istiyorsun belkı de cok önemlı bir seydır ve yanlıs adım atmaktan kurtarır senı

Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)
Bir de benim sorun ettigim seyleri önemli görmediği icin onemsememesini
Önemli diilse bile önemseyip oturup konuşmayı becermesini istiyorum cok mü :/

Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)

mesela nete girmediği bir sabahh aa hayatım neden acmadın haberlerı borsayı bende merak edıyorum hadı aç aç de,hem takıl hem dalga geç,hemde ona farklı bi taktikle yaptıgı hatayı anlatmaya çalış:)
saçma bi taktik gibi duruyo ama inan bende biçok konuda okadar çok işe yaRAdıki anlatamam:)

hiç değişen erkek görmedim. değişenini gördüm ama kötü yönde değişenini diyebilirim...

sen onu değiştirmeye çalıştıkça kendin değişirsin , yıpranırsın uğraşmaya değmez.

hımm valla bu konudan cok arkadasın yuvası catırdadı kk dan da bılıyoruz dıkkat et dıyorum sana

mesela nete girmediği bir sabahh aa hayatım neden acmadın haberlerı borsayı bende merak edıyorum hadı aç aç de,hem takıl hem dalga geç,hemde ona farklı bi taktikle yaptıgı hatayı anlatmaya çalış:)
saçma bi taktik gibi duruyo ama inan bende biçok konuda okadar çok işe yaRAdıki anlatamam:)

Guzellikle konuştum olmadı denicem bunu da :) zor bı esim var sanırım normal olarak bı insana bu durumdan Rahatsizm desen dikkat eder. Biraz herhalde dmi

Back
X