- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
-
oğulları bile sık görüşmezken sen niye gidiyosun ki, ne münasebet senin gelenine gidenine karışacak, bigün eşinle oraya gidin ve muhabbet içinde sana söylediklerinin konusunu aç, işte şununla görüşmicekmişiz bize ev almışlar vs gibi, ya da eşine sen söyle açıkça, huzursuzluk çıkıyosada çıksın deli deliyi görünce sopasını saklar bişey olmaz merak etme sen, bi cinnet herşeyi temizler, bak gör o zaman nasıl kıymetli oluyosun
4.5 aylık evliyim evlenmeden önce melek gibi olan yeri geldiğinde annemden bile yakın bulduğum kayınvalidemden nefret etme noktasına geldim her şeyde sesimi çıkarmadığımdan devamlı laflarıyla iğnelemesine küçümsemesine artık dayanamıyorum eşime de anlatamıyorum çünkü gerilecek tartışma çıkacak annesiyle arası benim yüzümden bozulmuş olacak bunu da istemiyorum ama patlıycam.biz aile apartmanında duruyoruz altlı üstlü bide elti var tabi her zaman el üstünde tutulan hiç bir zaman laf edilmeyen anasının biricik kuzusu işe gelince ben yaparım yemeye gelince o yer ona laf edilmez bana edilir aman o rahatsız olmasın o çalışıyo olur.yemin ederim kıskandığımdan değil ama artık zoruma gidiyor. eşim ailesinden uzaktır evlendiğimizden beri annesini görmesi evlerine gitmesi sayılıdır ona da ben ısrar ederim zaten gel seni özlemişler biraz oturalım diye.eşim inip çıkmadığından bende evlendiğimden beri çalışmıyorum evde olduğum için ne zaman gidip hal hatır edeyim ne yapıyolar bi bakayım desem burnumdan geliyor şuan eşim işte br saat kadar oturdum yanlarında -çünkü 1 haftadır inmiyordum ve üst üste arıyor neden gelmiyosun gel yüzünü görelim diye- 1 saatte beni hıçkıra hıçkıra ağlatacak duruma getirdi.yok o arkadaşımız neden gelmiş onu o hiç sevmiyomuş başımıza bulmuşuz. ses çıkartmayacakmışız aşağıdakiler rahatsız olurmuş. o arkadaşımız gelmesinmiş onunla görüşmeyeceğim dicekmişim.şunu şöyle yapsaymışım. yemin ederim burnumdan geldi. ses etsem ara bozulcak ortam gerilcek küslük olcak. ben eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyo 5 yıl konuştuk öyle evlendik evlenirken hiç bişey istemedim bir altınları nasip değildir bi ev yaptılar çok şükür kira vermeden oturuyoruz lafım yok onu ikide bir söyleyip duruyo tabi eşim bunları hiç bilmiyo çünkü onun yanında ağzını açamıyo ağzının payını alacak biliyor hep bana ne varsa bana söylüyo bende hiç bişey diyemiyorum.ne yapıcam lütfen bişey söyleyin düzeni kurmamış olsak gidelim kiraya çıkalım dicem ama şuan buna gücümüz yok bu güne kadar ailem benim bir istediğimiz ikiletmedi her şeyde hala yardım ederler.
allah aşkına akıl verin çıldırcam :'(
bundan sonra cevap vericem el üstünde büyümüş bi insan olarak çok susuyorum arabamıza laptopumuza kadar karışıyor tabi eşim hiç yüz vermediğinden hep bana soruyor arabayı satacaktınız vaz mı geçtiniz laf yeri geliyo satın şu arabayı size çok masraf açıyo. arabayı satınca yararlancak ona acele ediyo.bu arada arabada benim kendi babamın hediyesi kendi kazancımızla almadık. eşime de dün gece söyledim arabayı satarsak sadece model büyütmek için satalım aksi durumda allah nasip etmedikçe satmayalım dedim.kabul etti.
yemek falan yapar da verirse alırım vermezse hiç de istemiycem arkadaşım çok şükür kendim yaparım.
olası durumlarda bir araya gelirsek de söyliycem senin yanından ne zaman evime gelsem hasta oluyorum laflarını çekemyorum dicem.daha devam ederse kendime etmek yerine o bir söylerse ben iki söylicem. benim malımın ortağı gibi diğer eltiye neden laptobu ödünç verirken eşim yüz kıvırmış eltide kocasına alalım laptop diyorum almıyorsun demiş.bana ne anlatıyorsa anlamıyorum yüz kıvıran eşimse ki gayet haklı gece gündüz onlarda duruyor işimiz olduğunda geri istemeye çekinir olduk arabayı sabahın 7sinde kapıları kıracak şekilde çalarak istiyorlar uykumdan uyandırıyorlar ve bi özür bile dilemeden arabanın anahtarını istiyorlar.
dün aklımı başıma aldım kimsenin lafını çekecek bi insan değilim çekersem eşiminkini çekerim oda zaten haklı olmadıkça laf etmez.
ne ne bir de arabanızı mı kullanıyorlar.ayrıca kayınvalidenin değişmesinde elti faktörünü hiç göz ardı etme.sana öyle diyen arkanızdan ne der.
tabi ki kamuya arz olmasına az kalmıştı bizim araba sorgu sual yok arabanın anahtarını ver olayına gelmişti artık. eşimin abisi istiyor tabi benim annem babam bize gelirken minibüse binip gelirler gerek yok arabaya geliriz derler eltinin annesigil gelcek oldu mu bizim arabayla gidilip alınır yani dert daha çok anlatacak kimsem de yok hepsini burda döküldüm artık. annemede içimi dökemiyorum hasta olur hemen dert eder içine söylediklerimi.
ama ne malımı ne kendimi kullandırıcam kimseyede laf ettirmicem inşallah.
tabi elti gelince çok değişti çünkü ben üni öğrencisiyim ve şuan işsizim eltim kossskoca memurah şu para nasılda değiştiriyo insanları.
Hata sende..
Daha evlenmeden bile kendi annenden çok seviyomuşsun da yok bilmem ne.. ( Ben annemden çok kimseyi sevmem, babamı bile )
O da havaya girmiş daha gelin bile değilken etrafımda fır dönüyo diye
Karışır da eder de, sen böyle sessiz kaldıkça da daha çok üstüne gelir
Aferin hiç sesini etme, seni sürekli ağlatmasına rağmen eşin bile annesine uğramazken sen uğramamazlık etme
Nasılsa öz annenden bile çok seviyosun..
Eltin de ister çalışıyo diye isterse canı istemediğinden bi iş yapmaz, bu seni alakadar etmesin.. O onun karakteri ve doğruları, sen kendine bak sadece..
Madem öyle yalnız gitme sen de ,eşin ne zaman giderse sen de onunla birlikte git.
O zaman bişey diyemez işte hem de mesafeni koymuş olursun
Ararsa da işim var de gitme bi şekilde bahane uydur canım
Aslında en güzeli uzak oturmak da işte şartlar
dün akşam orya gitmiştim 1 saat kadar oturdum zaten bu konuyuda onun üzerine açtım 2 saat önce aradı ee gel çay içiyoruz yok ben çayımı içtim siz için dedim şu var bu var oturuyoruz gelmicek misin canım istemiyor selam söyle herkese dedim sesi düştü biliyorum birazdan yine arıyacak
dün akşam orya gitmiştim 1 saat kadar oturdum zaten bu konuyuda onun üzerine açtım 2 saat önce aradı ee gel çay içiyoruz yok ben çayımı içtim siz için dedim şu var bu var oturuyoruz gelmicek misin canım istemiyor selam söyle herkese dedim sesi düştü biliyorum birazdan yine arıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?