- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
canım benim oğluma hamile kaldığımda bata 2 gün kala kanda 4.0 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık yani adet olmam gereken tarihte 38 çıkmıştı senin bata 2 gün kala 11 gayet normal benceSelam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum
Canım değerin çok iyi artık göstermiş herşey yolunda bence bide bişeu sorucam bu takvimi nasıl yaptın canım ben yapamadım da gerekli formatta tarih yazın diyo anlamadımYa kızlar benim de sat 26 ekim kan değerim bugün 2745 çıktı çok mu fazla değer sizinkileri duyunca bi tereddütte kaldım
Canım değerin çok iyi artık göstermiş herşey yolunda bence bide bişeu sorucam bu takvimi nasıl yaptın canım ben yapamadım da gerekli formatta tarih yazın diyo anlamadım
25 ekim de benim sat ve 4000 lerde sıkıntı yok normal değerinYa kızlar benim de sat 26 ekim kan değerim bugün 2745 çıktı çok mu fazla değer sizinkileri duyunca bi tereddütte kaldım
Ben 15 le öğrendim zaten sıfırdan artış gösteriyor kaçla başladığı önemli değil gün aşırı ikiye katlaması önemliSelam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum
Çok teşekkürler kuzum hallolduİniallah tatlım senin de artış gösterir umarım daha çok yeni geç döllenme gibi . Üstte ismine git kişisel bilgilerine git orda aşağıda hamilelik takvimi var muhtemelen Doğum tarihini git olacak muhtemel Doğum tarihini de benim hamilelik takvimindeki hamilelik takvimine tıkla önce ordan son adet tarihini girip öğrenebilirsin karışık olmadı inşallah
Gerçekten mi canım Allah razı olsun şimdi iki katından fazla artış göstermiş şükürBen 15 le öğrendim zaten sıfırdan artış gösteriyor kaçla başladığı önemli değil gün aşırı ikiye katlaması önemli
Sen gün aşırı beta hcg baktır yükseldiği sürece sıkıntı yapma bende altı ilk yıl iki düşük yaptım altı sene hamile kalamadım ama yinede pozitif olmaktan yanayım kadın Doğum hastanesinde ebeyim ama daha keseye bile baktırmadım tavsiyem rahat ol pozitif olki tutunsun kuzucukGerçekten mi canım Allah razı olsun şimdi iki katından fazla artış göstermiş şükür
Canim sonuc kagidini cekermisn.bi bakiyimYa kızlar benim de sat 26 ekim kan değerim bugün 2745 çıktı çok mu fazla değer sizinkileri duyunca bi tereddütte kaldım
Canım erken öğrenmişsindir. Ben öğrendiğimde 35di. İki günde iki katından fazla artmış. Bence gayet normal.Selam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Hayirli ugurlu olsun canım çok sevindim sende pcoluydun demi neler yaptın bu ay anlatır mısın biraz Ayy senin adına nasil heyecanlandimGerçekten mi canım Allah razı olsun şimdi iki katından fazla artış göstermiş şükür
Canım benim ne güzel hamileymişsin :) yükselme de çok güzel işte önemli olan yükselmesi zaten sayılara takılma hayırlısı olsunnnSelam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Allah razı olsun canım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSen gün aşırı beta hcg baktır yükseldiği sürece sıkıntı yapma bende altı ilk yıl iki düşük yaptım altı sene hamile kalamadım ama yinede pozitif olmaktan yanayım kadın Doğum hastanesinde ebeyim ama daha keseye bile baktırmadım tavsiyem rahat ol pozitif olki tutunsun kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?