Kızlar iki gün önce 4.65 olan beta bugün 11.32 olmuş kimyasal gebelik ihtimalim var mı

Ay canım inşallah sağlıklı bir şekilde 2 kattan fazla artar rabbim yavrularımızı korusun ranbime emanetler
Aminnn canım benim iyi dusunn hep Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah .bende de bu tedirginlik vardı doktor bebeği keseyi kalp atışını gormustu ben yine de kanda tekrar bakalm diyodum paryonak oluyo anneler sanırım hamilelik döneminde allah kolaylık versin hepimize

Sanırım fazla kafaya takmaktan oluyor benimki hayırlısı ile yükselsin de rabbim korusun kollasın meleklerimiz ona emanet

Kızlar benim beta 2 gün önce 11.32 idi dün tekrar baktırdım hazır hastanedeyken 11.98 olmuş daha yüksek olması gerekmez miydi çok üzgünüm dünden beri Yükselmemiştir bu kadar

Kızlar benim beta 2 gün önce 11.32 idi dün tekrar baktırdım hazır hastanedeyken 11.98 olmuş daha yüksek olması gerekmez miydi çok üzgünüm dünden beri Yükselmemiştir bu kadar
Ayni yerde mi yaptırdın canım testini.Rabbim büyük belli olmz kırmızılar gelmediği sürece kan vermeye devam et

Evet canım çok üzüldüm ya gerçekten sevinemedim bile doğru düzgün hamile miyim değil miyim bilmiyorum bile
Üzülme kuzum veren ALLAH alan da Allah yaşayacağı varsa naparsan yap yaşar.. dualarım seninle Rabbim inşallah yüzünü güldürür değerin yükselir.. Yüce mevlam bana ve tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın aminnnnn

Ayni yerde mi yaptırdın canım testini.Rabbim büyük belli olmz kırmızılar gelmediği sürece kan vermeye devam et
gün aşırı iki katı kadar yükselmeli takip edilmesi lazım cnm degerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…