- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Canimm benimm masallah sana çok sevindim tekrardan bende aldım kullandım koyu çizgiyi taa 29.günde falan yakaladim yani baya geç oldu diyorum ya hayırlısı ben bişey hissetmiyorum kuzum olumlu veya olumsuz sana haber veririm9.ayda oldu kuzum benim adetler düzensiz olunca tutturamadık yum gününü ovu testi sayesinde şükür oldu hemen TEM'in et ovu testini kuzum ihmal etme ve test için acele etme birkaç gün daha geçsin ve ne olur sonucu bana bildir çok merak ediyorum
Belirtilerin var mı peki kzumCanimm benimm masallah sana çok sevindim tekrardan bende aldım kullandım koyu çizgiyi taa 29.günde falan yakaladim yani baya geç oldu diyorum ya hayırlısı ben bişey hissetmiyorum kuzum olumlu veya olumsuz sana haber veririm
25 ekim de benim sat ve 4000 lerde sıkıntı yok normal değerin
Canim sonuc kagidini cekermisn.bi bakiyim
Bundan.bahsetmedim.sag kisimdda referans.degerler yaziyo.ona bakicaktim.
Kuzum bende önce uçuk çıktı sonra akıntımın rengi sarımsı bi hal aldı kasık ve bel ağrılarım başladı baş ağrım ve ayaklarım çok üşüyordu aniden ateş basıyodu böyleydi benim belirtiler gerçi hala öyle deBelirtilerin var mı peki kzum
Canım benim değerde ilk öğrendiğmde 606 ydi onemli olan 2 kat artmasiymis benim doktorum oyle diyodu ona takılma az diye çok şükur bak srninkide 2 kat artmış hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alalım:-*Selam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum
benimde ilk tahlilimde 9 çıkmıştı sonra yükseldi çok şükür :)Selam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum
Paramedik92 bugün öyle bi rüya gördüm ki hamileydim ve miniğim annesine öyle tekmeler savuruyodu ki eşim le ikimiz dokunuyoduk hemen hareket ediyordu ayyy Yüce Allah imm rüyası bile öyle güzeldi ki öyle etkisindeyim ki anlatamam bize de anne olmayi nasip et rabbim mm aminnnKuzum bende önce uçuk çıktı sonra akıntımın rengi sarımsı bi hal aldı kasık ve bel ağrılarım başladı baş ağrım ve ayaklarım çok üşüyordu aniden ateş basıyodu böyleydi benim belirtiler gerçi hala öyle de
Haklısın canım ama elimde değil kafama takmamak hayırlısı ile kucağıma alabilsem değerlerinin sağlıklı arttığını görsem daha ne isterim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahParamedik92 ilk degerin önemi yok canım önemli olan iki günde en az %60 lık artış olması. sonucta ilk değer bat a, gec dollenmeye bagli değişir. kimyasalmis dis gebelikmis bos gebelikmis bunlari da hicc kafana takma. alcak nefesi varsa yaşar, yoksa da sen napsan faydasız. iyi düşün iyi olsun :)
Ay canım inşallah sağlıklı bir şekilde 2 kattan fazla artar rabbim yavrularımızı korusun ranbime emanetlerCanım benim değerde ilk öğrendiğmde 606 ydi onemli olan 2 kat artmasiymis benim doktorum oyle diyodu ona takılma az diye çok şükur bak srninkide 2 kat artmış hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alalım:-*
Aminnnnn kuzum rabbim rüyalarını gerçeğe dönüştürsün inşallah bir bakmışsın rüyan gerçek olmuş bebişin karnına tekmeler savururParame
Paramedik92 bugün öyle bi rüya gördüm ki hamileydim ve miniğim annesine öyle tekmeler savuruyodu ki eşim le ikimiz dokunuyoduk hemen hareket ediyordu ayyy Yüce Allah imm rüyası bile öyle güzeldi ki öyle etkisindeyim ki anlatamam bize de anne olmayi nasip et rabbim mm aminnn
Tatlım adetinden önce mi baktırmıştın sende ya benim yarın bat günüm ve sanki adet olacak gibi ağrım var bu normal mibenimde ilk tahlilimde 9 çıkmıştı sonra yükseldi çok şükür :)
yok tatlım adetim bir hafta geçmişti baktırdığımdaTatlım adetinden önce mi baktırmıştın sende ya benim yarın bat günüm ve sanki adet olacak gibi ağrım var bu normal mi
Tatlım öncelikle o çok normal üşütünce bi de aylara çok kalınca oluyor sancı . Bir de senin bata iki gün var fakat 6 haftalık takviminde gözüküyor acaba yanlışlık mı var takvimdeTatlım adetinden önce mi baktırmıştın sende ya benim yarın bat günüm ve sanki adet olacak gibi ağrım var bu normal mi
Canım ben geç yumurtladım 23 Ekim sat o yüzden takvim böyle çıktıTatlım öncelikle o çok normal üşütünce bi de aylara çok kalınca oluyor sancı . Bir de senin bata iki gün var fakat 6 haftalık takviminde gözüküyor acaba yanlışlık mı var takvimde
Ay maşallah ya şimdi benim yarın kan tahlili sonucumun dünkünün 2 katı mı olması gerekiyor değil miyok tatlım adetim bir hafta geçmişti baktırdığımda
evet iki katı yada fazlası ama artış gerekli :)Ay maşallah ya şimdi benim yarın kan tahlili sonucumun dünkünün 2 katı mı olması gerekiyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?