Kızlar iki gün önce 4.65 olan beta bugün 11.32 olmuş kimyasal gebelik ihtimalim var mı

Canimm benimm masallah sana çok sevindim tekrardan bende aldım kullandım koyu çizgiyi taa 29.günde falan yakaladim yani baya geç oldu diyorum ya hayırlısı ben bişey hissetmiyorum kuzum olumlu veya olumsuz sana haber veririm

Belirtilerin var mı peki kzum

Belirtilerin var mı peki kzum
Kuzum bende önce uçuk çıktı sonra akıntımın rengi sarımsı bi hal aldı kasık ve bel ağrılarım başladı baş ağrım ve ayaklarım çok üşüyordu aniden ateş basıyodu böyleydi benim belirtiler gerçi hala öyle de

Canım benim değerde ilk öğrendiğmde 606 ydi onemli olan 2 kat artmasiymis benim doktorum oyle diyodu ona takılma az diye çok şükur bak srninkide 2 kat artmış hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alalım:-*

benimde ilk tahlilimde 9 çıkmıştı sonra yükseldi çok şükür :)

Parame
Paramedik92 bugün öyle bi rüya gördüm ki hamileydim ve miniğim annesine öyle tekmeler savuruyodu ki eşim le ikimiz dokunuyoduk hemen hareket ediyordu ayyy Yüce Allah imm rüyası bile öyle güzeldi ki öyle etkisindeyim ki anlatamam bize de anne olmayi nasip et rabbim mm aminnn

Reactions: mnt
Paramedik92 ilk degerin önemi yok canım önemli olan iki günde en az %60 lık artış olması. sonucta ilk değer bat a, gec dollenmeye bagli değişir. kimyasalmis dis gebelikmis bos gebelikmis bunlari da hicc kafana takma. alcak nefesi varsa yaşar, yoksa da sen napsan faydasız. iyi düşün iyi olsun :)

Haklısın canım ama elimde değil kafama takmamak hayırlısı ile kucağıma alabilsem değerlerinin sağlıklı arttığını görsem daha ne isterim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Ay canım inşallah sağlıklı bir şekilde 2 kattan fazla artar rabbim yavrularımızı korusun ranbime emanetler

Aminnnnn kuzum rabbim rüyalarını gerçeğe dönüştürsün inşallah bir bakmışsın rüyan gerçek olmuş bebişin karnına tekmeler savurur

Tatlım adetinden önce mi baktırmıştın sende ya benim yarın bat günüm ve sanki adet olacak gibi ağrım var bu normal mi
Tatlım öncelikle o çok normal üşütünce bi de aylara çok kalınca oluyor sancı . Bir de senin bata iki gün var fakat 6 haftalık takviminde gözüküyor acaba yanlışlık mı var takvimde

Tatlım öncelikle o çok normal üşütünce bi de aylara çok kalınca oluyor sancı . Bir de senin bata iki gün var fakat 6 haftalık takviminde gözüküyor acaba yanlışlık mı var takvimde
Canım ben geç yumurtladım 23 Ekim sat o yüzden takvim böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…