Kızlar iki gün önce 4.65 olan beta bugün 11.32 olmuş kimyasal gebelik ihtimalim var mı

Canım benim ne güzel hamileymişsin :) yükselme de çok güzel işte önemli olan yükselmesi zaten sayılara takılma hayırlısı olsunnn
Çok teşekkür ederim kuzum vallahi kaç gündür ömrümden ömür gitti tuttu mu tutacak mı derken şükür 2 den fazla yükselmiş şimdi ayın 2 si birdaha tahlil yaptırıcam inşallah tutunur yavrum bana sen neler yaptın bebeğim test yaptın mı haber bekliyordum ben senden bu ay

Hayirli ugurlu olsun canım çok sevindim sende pcoluydun demi neler yaptın bu ay anlatır mısın biraz Ayy senin adına nasil heyecanlandim
Ayyy kuzum evet Allah razı olsun öncelikle canım geçen ay hayıt tohumu kullandım sabah akşam aç karnına kaynamış suya çay demler gibi 1 tatlı kaşığı koydum 1 bardak su ölüçüsü de bunu 15 gün denedim pco ya çok iyi geliyormuş sonra dr kontrolümde bütün hormonlarımın düZene girdiğini kistimin çok azaldığını söyledi dr ve şekeri kes hayatından deri 1.5 aydır şekersiz çay içiyorum tatlıdan uzak duruyorum ve düşün 1.62 boy 50 kiloyum ona rağmen dr öyle istedi inofolic şase kullandım sabah 1 akşam 1 onu içtim ve ovu testi aldım adet bitiminden başladım ve 23. Günü yumurtladım yani koyu çizgiyi o gün gördüm koyu çizgi değil de ertesi günü ve sonraki iki günü birlikte olduk ve bol bol dua ettim rabbim nasip etsin diye şimdide miniğimin tutunmasını bekliyorum rabbim tekmelerini de hissetmeyi nasip etsin

Bat geçmiş miydi canım snn? Bnmde yok daha gelmedi çok fazla da belirtim var idrarda çıkana kdr gitmk istemyrm doktora hep karmaşık çıkıyo testlerde anlamadım yani hiç bşy :/ ama sana sevindim baak baya güzel artmış hiç sıkma canını :)

Ayyy canimm yaa ne bileyim böyle kendim gibi sevindim ben Rabbim kucağına da almayi nasip etsin.. nolur bana da dua et kuzum hayıt tohumunu bende denemek istiyorum şekeri bende hayatımdan çıkardımbu ilk ayımdi inofolic şase yi kullanmak istiyorum yaa inşallah bende böyle güzell haberler vermeyi nasip eder yüce mevlamm bu arada hayıt tohumunu nerden aldın

Yok canım bata 2 gün var daha inşallah artmaya devam eder sen bi kan versene canım 1 hafta oldu geçeli geç döllenme mi oldu acaba

Aktardan aldım kuzu. Hayıt suyu değil tohumunu al olur mu kendin taze demle ve inofolic pco için çok iyi onu mutlaka kullan birde ovu testi ihmal etme şakın yoksa bende bilemezdim yum tarihlerimi

Canım benim adet kafasına göre bazen 40 bazen 50 bazen 35 canı nasıl isterse ama yum tarihimden emin olduğum İçin bat 30 Kasım diyorum 14 gün sonrası adet günü ya ondan
Anladimm canım benim tamam aktar dan bulayım alayım çok istiyorum bende bi bebeğim olsun... benim de aynen senin gibi aynennnnnnn inşallah benimki de aslında dün du ama geç yumurtladım 4 eylül gibi gelecek galiba yani inşallah ben de hamileyim dır de gelmez test yaptim negatif hiç pozitif goremicekmisim gibi geliyo zaten çok üzülüyorum. Belirtilerin ne peki canım benim dua et benimiçinde)

Yok canım bata 2 gün var daha inşallah artmaya devam eder sen bi kan versene canım 1 hafta oldu geçeli geç döllenme mi oldu acaba
Ne blym ya hiç olmamıştı böyle gecikme çıkardı dyrm testte olsa gelck gbi oldu adet günü sancı şimdi arada oluyo testlerde de çıkmıyo bşy başka bşy mi var acaba ondn gtcm ztn 2 gün önceye göre iyi bile canım snn sonuç hiç merak etme 4,95 çıkmış mıydı idrarda

Canım 4.65 idrarda öyle silik çıktı ki benim sadece ben görüyordum bende anlamadım hastanedeki cihazda mı sıkıntı var anlamadım bugünkü testim de ne kadar bariz en az 30 falan çıkar beta diyodum baksana bugünkü idrar testime ne kadar belli

Eklentiler

• IMG_1428.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum ben 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti bata 5 gün kala yani ümidini şakın yitirme ve adete ya 2 yada 1 gün kala test yap yapacaksan da

Kuzum ben 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti bata 5 gün kala yani ümidini şakın yitirme ve adete ya 2 yada 1 gün kala test yap yapacaksan da
Kuzum bu arada 4 aralık dicektim yani sen anladın gerçi de duramıyorum sürekli test yapmak istiyorum sanki pozitif girecekmişim gibi geliyo ama nafile tabi.. bakalım haftaya kadar olmazsam artık bende yaparim bu prodictorler eczanede satılıyor mu

Biri hassas ama diğeri dğl sanki ondn olabilir kuzum ona takılma sen bk ne güzel yükselmiş yükselmesine bak sen daha çok yeni güzel güzel artck iyi düşün iyi olsun :)

Evet tatlım satılıyor ama dediğim gibi yap sen 2 gün kala net sonucu alırsın 20 lira predictor

Biri hassas ama diğeri dğl sanki ondn olabilir kuzum ona takılma sen bk ne güzel yükselmiş yükselmesine bak sen daha çok yeni güzel güzel artck iyi düşün iyi olsun :)
Ay kuzum inşallah rabbime dua ediyorum nasip etsin diye rabbim sizlere de nasip etsin bence sen bi kontrole git kuzum en azından bari adet neden olamıyorsun nedenini öğrenirsin

Ay kuzum inşallah rabbime dua ediyorum nasip etsin diye rabbim sizlere de nasip etsin bence sen bi kontrole git kuzum en azından bari adet neden olamıyorsun nedenini öğrenirsin
Tamam canim haftaya kadar neler olacak bakalim ama arada kasıklarim ağrıyo adet olacakmisim gibi valla anlamadım hiç umutlanmak istemiyorim kaç aydır deniyosunuz kuzum

Tamam canim haftaya kadar neler olacak bakalim ama arada kasıklarim ağrıyo adet olacakmisim gibi valla anlamadım hiç umutlanmak istemiyorim kaç aydır deniyosunuz kuzum
9.ayda oldu kuzum benim adetler düzensiz olunca tutturamadık yum gününü ovu testi sayesinde şükür oldu hemen TEM'in et ovu testini kuzum ihmal etme ve test için acele etme birkaç gün daha geçsin ve ne olur sonucu bana bildir çok merak ediyorum

Aynn öyle ypcm böyle beklemek çok zor :s inş allah isteyen herkese nasip etsin cnm bnm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…