- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
arkadaşlar cgu ınsan buzdolabına koyuyo ılaçları acaba ne kadar dogru? eczanelerde nıye normal dolapta camlı? ben salonumda vıtrının cekmecısıne koyuyorum bı kutu yaptım karton onun ıcıne koyuyorum
eczanedekiler açılmadığından olabilir canım
ben kapaklı bir kaba doldurup buzdolabında saklıyorum. kullanmadığımı da atarım tarihi gelmese bile. ama sürekli olan rahatsızlıklardan dolayı ilaçlar varsa onları saklarım
ben kapaklı bir kaba doldurup buzdolabında saklıyorum. kullanmadığımı da atarım tarihi gelmese bile. ama sürekli olan rahatsızlıklardan dolayı ilaçlar varsa onları saklarım
hapın acık olması mumkunmu?draje sonuçta kullancagın kadarını ıcıyosun zaten
ben eczanede çalıştım ilaç buzdolaba koymak sanırım türk adeti:)şuruplarda bence açık pek bekletilmemeli ..arkadaşlar cgu ınsan buzdolabına koyuyo ılaçları acaba ne kadar dogru? eczanelerde nıye normal dolapta camlı? ben salonumda vıtrının cekmecısıne koyuyorum bı kutu yaptım karton onun ıcıne koyuyorum
hapın acık olması mumkunmu?draje sonuçta kullancagın kadarını ıcıyosun zaten
slm kızlar evimde baya bi ilaç var..son kullanma tarihi geçenleri sürekli takip ediyorum ve atıyorum..ama hala biçok ilaç var..zaman zaman kullanılan ilaçlar olduğu için bulundurmak zorundayım.. yatak odamın aynalı şifoniyerin çekmecesinde duruyor şimdilik hap tarzı olanlar..şuruplar buzdolabında..malum çocukluyum eksik olmuyo ilaç..ecza dolabı fikrini sevmiyorum..daha güzel bi fikri olan varsa akıl verin lütfen nereye koyabilirim..sizler nereye koyuyorsunuz..
yenıçıkan ecza dolapları çk güzl beyaz renkli üzerindeki kırmızı ay yapışkanını çıkarark ilerde sabunluk olarak bile kullanabilirsiniz banyonuzda. en güzeli ecza dolabı toplar onları adıüstünde ecza dolabı ne çekmece de ne de buzdolabı kapağında gereksiz yere işgal ettirmeye gerek yk ayrıca şurupların çoğu oda sıcaklığının altında muhafaza etmeyınız diye yazar üzerinde ınsnlarımzda kalıplaşmş bir yanlıştır bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?