Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95

Evet abartır diye korktum açıkçası

Ya sağda solda dmr bana sarıldı falan derse yanlış anlaşılmaz mı sence. Erkeklerin hemen ne muhabbet yapacağını bilmiyor musun? Erkekleri tanımıyor musun?

demez niye desin, yapmayın yahu, nasıl erkek fikriniz var ama ünide de değişmediyse kalacak demek böyle...

Isırıyorlar demedik zaten. Dmr bana sarıldı vs diye laf ettiğinde kankam değil birşey değil ard niyet arayabilirler diye düşündüm

kardeşim herkes senin gibi art niyetli bakmıyor sarılmalara :)) elli kusur mesajda sana bunu anlatmaya calısmıs herkes.
normal yani yaptığın bır anlık sevıncle arkadasına sarılabılırsın sorun yok no problem..

o değil de 6 hafta nasıl devamsızlık yapabildin ya, insan sıkılır, bir arkadaşlarımı göreyim diye okula gider

ya bi biz mühendislere yapıyor hocalar bu gıcıklığı demek ki, 6 hafta derse gitmesem hoca beni sınava almaz ne geçirmesi

bazen sevinçten böyle şeyler olur.. fazla düşünmeye üzerinde kafa patlatmaya gerek yok.

sonucta ARKADASCA sarilmissin KARDESCE sarilmissin ne var bunda

Bunu farklı bir şekilde yansıtılmasından korktum ben. Olayı arkadaş çevresinde anlatırken dmr bana sarıldı dediğinde milletin bakış açısı değişir mi diye endişelendim

sanki oracıkta cima etmişsiniz gibi tepki vermişsiniz.

üniversiteye giden, hatta neredeyse mezun olacak, belli yaşa gelmiş insanlarsınız. olgun olun biraz. çocuk olmayı bırakın ya.

Ben karşımdaki insandan emin olamıyorum. Geri kafalı insan dolu etraf. Ne yapayım , insanların yakıştırmaları yapıştırmaları bitmiyor

İçin rahat edecekse git söyle ne olacak bir anlık heyecanla olmuş sen de bi muhabbetin yok diye yanlış anlar diye endişelenmişsin, konuş için rahatlasın

Aklıma geldikçe yanaklarıma ateş basıyor ve çok sıkılıyor içim nasıl yaptım böyle bişeyi off rezillik ya.

Sen hemen faceden falan sildiğine göre yanlış anlaşılmasına olanak sağlamışsın sevinç ile birine sarılmak gayet doğal birşey

Kız arkadaşı yoksa sana aşık olabilir. Bakarsın evliliğe kadar gidebilir...

Bos ver vesvesedir unutgitsin
ahlaksiz bir yaklasimla olmadigini anlamistir heralde
facede silmene gerek yoktu bu dahada hata olmus
ben olsam gider konusurdum
varsa bi yanlis anlasilma duzelirdi

Konu sahibi ya aşırı paranoyak ya da aynı zaman diliminde yaşamıyoruz. Matrix falan mı acaba? Herkesten ve her şeyden bir tek orada şüphe ediliyordu.

Bir kıza arkadaşça yazıyormuş bizim fakülteden. Kızı da tanıyorum. Kız da verdiği cevaplarda arkadaşım diye hitap etmiş buna
Kızın arkasından konuştu . ona asıldıgımı sandı herhalde bana böyle dedi diye dalga geçti .
Böyle bir kişi ne biliyim. Sınıf arkadaşlarımın ortamında bu şekilde benim bu saçma davranışım hakkında kötü konuşur mu diye endişelendim.

Kötü şekilde konuşulması benim ismime zarar vermez mi?

Evet abartır diye korktum açıkçası
Herkes bir şeyler uydurabilir o zaman, selamlaşırken yanağından öptüğün ya da tokalaştığın arkadaşın da abartıp dedikodu yayabilir bu mantıkla..

Asıl ben senin o eski sevgiline ve senin onun düşüncelerine göre hareket etmene takıldım. Tutucu kıskanç vs demişsin. Tüm bu telaşın da ondanmış. Kimbilir neden ayrıldınız ama sanırım o ayrıldı, sen bunları düşündüğüne göre. Bu kadar kıskanç ve halden anlamaz ise ve zaten bir ilişki yürütmeyi becerememişken siz, sen neden hala hayatını ona endeksli yaşıyorsun? Böyle bir insanla mutlu olabileceğine inanıyor musun? Anladığım kadarıyla bu çocuğun ilişkinizdeki tutumu yüzünden bugün bir arkadaşına sarıldın diye bu kadar paranoyaklaştın, bak bunca insandan farklı bir şekilde çalışıyor zihnin, muhtemelen eski erkek arkadaşının zihniyetini benimsemişsin de bu kadar telaşlanmışsın. Bence asıl mesele bu, üniversiteden mezun olacak yaştasın ama sınıf arkadaşına sarıldım diye çok büyük hatalar ettim, gibi bir suçluluk içine düşmüşsün.

Kolay değil biliyorum ama ben yerinde olsam hayatıma başka bir yön vermeye çalışırdım. Bir an önce mezun olup, yemeyip içmeyip ders çalışıp, yoluma bakmak, iş güç peşinde koşmak gibi..

Diğeri de benim onurum grurum hakkında konusulmasına sebep olmaz mı ya?
Olmaz tabi ki, ne alaka, masum bir sarılma altı üstü, Arabistan mı Afganistan mı burası. Neden kınanasın? Ne onuru gururu? Karma eğitimin verildiği bir "Üniversite" orası. Altı üstü masum ve arkadaşça bir sarılma. Bence dediğim gibi sen eski ilişkinde baya bir pasifize ve manipüle edilmişsin

Elbette sarilacaksiniz cok fena bir kayiptan kurtulmussunuz, o sizin yoldasiniz olmus!

aaa bu nesile ne oluyor boyle?? Derhal geri ekleyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…