Ben de ne çıkacak diye merakla okuyorum, hoca erkekti sarkıntılık mı etti odada çok yalvarınca sen, çocuk senin minnetini kullanmaya mı çalıştı vs vs kuruyorum kafamda ne çıkacak acaba diye okurken, ne var bunda canım böyle büyütecek?
Sevinçten sana yardımı dokunan sınıf arkadaşına sarılmışsın altı üstü, dudağına yapışıp öpmemişsin ya? Arkadaşlarına en fazla ne diyebilir, dese ne olur, sevinçten sarıldı kız şaşırdım dese bile ne olur? Abartır başka türlü anlatır diye korkuyorum dersen, o zaman hiçbir muhabbetin olmayan tipler de kafalarından hikayeler yazıp yayabilir, durduk yere bu ihtimalden korkmuyorsan bundan da korkmana gerek yok.
Neden faceden instadan sildin çocukları onu da anlamadım. Bence çok gereksiz bir telaş içine girmişsin, bari gidip de konuşma, hiçbir şey olmamış gibi davran tabi ki.
Ya sağda solda dmr bana sarıldı falan derse yanlış anlaşılmaz mı sence. Erkeklerin hemen ne muhabbet yapacağını bilmiyor musun? Erkekleri tanımıyor musun?
Kahkaha attımmmmGebelik testi al bence.
Isırıyorlar demedik zaten. Dmr bana sarıldı vs diye laf ettiğinde kankam değil birşey değil ard niyet arayabilirler diye düşündüm
bazen sevinçten böyle şeyler olur.. fazla düşünmeye üzerinde kafa patlatmaya gerek yok.Merhaba kızlar;
Bugün okula gittim sabah dersim vardı. Hoca yoklama alırken devamsızlık hakkımı sordum. 6hafta devamsızlık yapmışım ve devamsızlıktan kaldığımı söyledi hoca. O kadar korktum ki. Çünkü su an son sınıfım ve 2ay sonra mezun olucam. Bu dersten devamsızlıktan kalmak demek okulumun bir ders için 1yıl uzaması demek. Aileme bunu acıklayamazdım.
Bizim sınıftan bir çocugun da 6hafta olmus devamsızlığı. İkimiz de kaldık diye tutustuk baya. Napcaz falan filan. Ders çıkışı arkadaşlarla topluca kantinde oturduk ama ben ağlıyorum. Dayanamadım hocanın odasına gittim konuşmaya ve mazeretlerimi sıraladım. Hoca yapamam görmezden gelemem dedi bütün ısrarlarıma rağmen.
Ben çıkınca nu arkadaş girdi hocanın yanına. Baya acındırmıs kendini. Hoca beni de odaya çağırdı ve tamam dedi geçircem sizi falan. Yani aslında arkadasın sayesinde oldu beni de geçirmesi.
Hocanın yanından çıkınca okul koridorun da bir anlık sevinçle teşekkür ederim senin sayende oldu deyip sarıldım.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Normalde muhabbetim bile yok . merhabadan başka. Hakkımda bu olayı arkadaşların yanında falan anlatıp arkadaşlarımın arasında kötü düşmekten korkuyorum. Normalde erkek kankaları olan bir insan değilim ve bilinçli yapmadım sarılmayı da.
Çocuğu faceden ve instagramdan sildim. Gidip konuşmalı mıyım yanlış anlama tarzında yoksa üstüne düşmemeli miyim? Okulların kapanmasına 2ay kaldı surda. Çok kötü hissediyorum su an
ortada kocaman bi sorun varken bit kadar bı soruna canının sıkılması entresan
sonucta ARKADASCA sarilmissin KARDESCE sarilmissin ne var bunda
sanki oracıkta cima etmişsiniz gibi tepki vermişsiniz.
üniversiteye giden, hatta neredeyse mezun olacak, belli yaşa gelmiş insanlarsınız. olgun olun biraz. çocuk olmayı bırakın ya.
bugune kdr hiç 120 begenili bi mesaj gormemistim :)Gebelik testi al bence.
İçin rahat edecekse git söyle ne olacak bir anlık heyecanla olmuş sen de bi muhabbetin yok diye yanlış anlar diye endişelenmişsin, konuş için rahatlasın
Devamsızlığın sanırım, 6 hafta olması, ben öyle anladım ...Kocaman sorun ne?
Konu sahibi ya aşırı paranoyak ya da aynı zaman diliminde yaşamıyoruz.Matrix falan mı acaba? Herkesten ve her şeyden bir tek orada şüphe ediliyordu.
Devamsızlığın sanırım, 6 hafta olması, ben öyle anladım ...
Herkes bir şeyler uydurabilir o zaman, selamlaşırken yanağından öptüğün ya da tokalaştığın arkadaşın da abartıp dedikodu yayabilir bu mantıkla..Evet abartır diye korktum açıkçası
Olmaz tabi ki, ne alaka, masum bir sarılma altı üstü, Arabistan mı Afganistan mı burası. Neden kınanasın? Ne onuru gururu? Karma eğitimin verildiği bir "Üniversite" orası. Altı üstü masum ve arkadaşça bir sarılma. Bence dediğim gibi sen eski ilişkinde baya bir pasifize ve manipüle edilmişsinDiğeri de benim onurum grurum hakkında konusulmasına sebep olmaz mı ya?
Merhaba kızlar;
Bugün okula gittim sabah dersim vardı. Hoca yoklama alırken devamsızlık hakkımı sordum. 6hafta devamsızlık yapmışım ve devamsızlıktan kaldığımı söyledi hoca. O kadar korktum ki. Çünkü su an son sınıfım ve 2ay sonra mezun olucam. Bu dersten devamsızlıktan kalmak demek okulumun bir ders için 1yıl uzaması demek. Aileme bunu acıklayamazdım.
Bizim sınıftan bir çocugun da 6hafta olmus devamsızlığı. İkimiz de kaldık diye tutustuk baya. Napcaz falan filan. Ders çıkışı arkadaşlarla topluca kantinde oturduk ama ben ağlıyorum. Dayanamadım hocanın odasına gittim konuşmaya ve mazeretlerimi sıraladım. Hoca yapamam görmezden gelemem dedi bütün ısrarlarıma rağmen.
Ben çıkınca nu arkadaş girdi hocanın yanına. Baya acındırmıs kendini. Hoca beni de odaya çağırdı ve tamam dedi geçircem sizi falan. Yani aslında arkadasın sayesinde oldu beni de geçirmesi.
Hocanın yanından çıkınca okul koridorun da bir anlık sevinçle teşekkür ederim senin sayende oldu deyip sarıldım.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Normalde muhabbetim bile yok . merhabadan başka. Hakkımda bu olayı arkadaşların yanında falan anlatıp arkadaşlarımın arasında kötü düşmekten korkuyorum. Normalde erkek kankaları olan bir insan değilim ve bilinçli yapmadım sarılmayı da.
Çocuğu faceden ve instagramdan sildim. Gidip konuşmalı mıyım yanlış anlama tarzında yoksa üstüne düşmemeli miyim? Okulların kapanmasına 2ay kaldı surda. Çok kötü hissediyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?