Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95

Ay daha neler neler yaptı dedi bana sevgilim. 1.5ay oldu ayrılalı ve hala onu seviyorum.
Bu olayın bile onun kulağına gitmesinden korkuyorum hala.

Ben olsam ben de sarılır hatta cocukla kanka olurdum. Totoyu toparlayan dosy zor bulunuy bu zaman da

cok dogal ve gayet normal olan bı davranısı sosyal ortamdan kısıyı silerek cok berbat bı duruma getırmıs mevzuyu resmen perısan etmıssın
oyuzden asıl sıldıkden sonrasına uzul uzuleceksen
gerı ekleyıp yanlıslık olmus bu arada sayende dersden sorun yasamıcam saol gercekden dersın oldu bıttı

Yaaa bu kadar kasma dalga mı geçiyosun ne var bunda??? Ayrıca yanlış anlasa nolur 2ay sonra hayatının neresinde göreceksin ki?? Yada şuanda hayatında ne rolu var ki bu kadar takıyosun , hunharca güldüm yazına ya

Yine de yarın çok çok teşekkür ederim ve sevinçten ani ve saçma bir tepki verdim bunun için özür dilerim diyim mi canım ya
Sen ozur filan dileme hatta bi daha bu konuyu asla acma.yaptiginda anormal bisey yok.cok abartmissin.o degilde sen sarilinca cocuk ne yapti

Ben de ne çıkacak diye merakla okuyorum, hoca erkekti sarkıntılık mı etti odada çok yalvarınca sen, çocuk senin minnetini kullanmaya mı çalıştı vs vs kuruyorum kafamda ne çıkacak acaba diye okurken, ne var bunda canım böyle büyütecek?

Sevinçten sana yardımı dokunan sınıf arkadaşına sarılmışsın altı üstü, dudağına yapışıp öpmemişsin ya? Arkadaşlarına en fazla ne diyebilir, dese ne olur, sevinçten sarıldı kız şaşırdım dese bile ne olur? Abartır başka türlü anlatır diye korkuyorum dersen, o zaman hiçbir muhabbetin olmayan tipler de kafalarından hikayeler yazıp yayabilir, durduk yere bu ihtimalden korkmuyorsan bundan da korkmana gerek yok.

Neden faceden instadan sildin çocukları onu da anlamadım. Bence çok gereksiz bir telaş içine girmişsin, bari gidip de konuşma, hiçbir şey olmamış gibi davran tabi ki.

Bence büyütülecek hiç birşeyflde yok bunda boşuna kuruntu yapma cnm ayrıca faceden falan silerek cocun farklı düsunmesine asil ozaman izin vermis oluyorsun aslinda kotu birsey yapamamisken dogrunu yanlis yapmissin cnm

Çok utanıyorum ama. Bunu başka türlü anlatır mı bilmiyorum. Çarptırır mı bilemiyorum hakkımda yanlış düşünür mü bilmem
Düşünse ne olacak? Utanacak ne var?
Dışarıya endeksli yaşama bu kadar derim. Hem böyle bir şeyden nasıl yanlış düşünülür, hiç kafamda canlandıramıyorum inan

Unv degil.mubarek dedikodu kazani

Rahat ol, sen okulun ortasında koridorda sarılmışsın oradan bir dedikodu çıkmaz

Va
valla tam opulecek adam ben de olsam sarılıp hatta 15 dakka bırakmazdım kafana takdıgım seye bak sen sevıncını yasa

Çok insanı bir tepki verip sarılmışsın. Niye dedikodunu yapsın ki? Sosyal medya hesaplarından silmen gereksiz olmuş. Açıklama yapma, utanacak bir şey yok.

Yaa Allah aşkına imdat erkek var modundan çıkın... Onların sadece ve sadece arkadaş ta olabileceğini kabullenin... Seni kurtardığı için sevinip sarılmışsın ne var bunda

Emin misin birdey hissetmedigine cunku bu kadar takacak buyutecek hic birsey yok sen ustune dusersen asıl o zman yanlıs anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…